pshashe_54
adigepşaşe&adigechale
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 133
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 19, 2008, 06:38:31 pm » |
|
bütün eskiler yavaş yavaş siteye dönüyo sanırım ne güzel 
hoşgeldin apsuwa =)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 08:17:18 pm Gönderen: pshashe_54 »
|
|
KanLı GözyaşLarıma Şahid oL Karadeniz, NaLçik Maykop neye yarar Bizsiz, KaLsakta atsız siLahsız Nefersiz, Sen biLiyorsun Ya Rabb KAFKASYAnın Sahibi Biziz...
|
|
|
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 391
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 19, 2008, 07:00:00 pm » |
|
Uğur laaa şii uğur bakale naber  Demek sende zincirlerini kırdın geldin  Bravo!  Eskilerle beraber sen de geldiğine göre ben artık siteden gidebilirim  Sende hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apsuwa
Harbi GencSau lu

Site puanı: 82
Fakülte: Sakarya MYO
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008
нαzѕαş нαρѕυωαяα уιυνмıяzιη
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 19, 2008, 08:15:08 pm » |
|
hoşgeldin apsuwa [/b]hoşbuLduk  [/b] hoşgeldin  hoşbuLduk ELif a.SeLam h.g
HoşbuLduk PRoTeCtioN Hoş geldin arkadaşım.
HoşbuLduk Serkan hhahahha yok artık bu kadarına da pess; gidenlerin geri gelme ayı olsa gerek bu; sende hoşgelmişsin eski sitene yeniden..  yalnızz lütfen yaa; herkezzz diil s ile herkessss...... çok diikkatimi çekio  HoşbuLduk bu arada İkanızını Dikkate aLırım bütün eskiler yavaş yavaş siteye dönüyo sanırım ne güzel 
hoşgeldin ağsuwa =) hoşbulduk ama bir çerkez kızı nasıl apsuva yanLış yazar aaaa Uğur laaa şii uğur bakale naber  Demek sende zincirlerini kırdın geldin  Bravo!  Eskilerle beraber sen de geldiğine göre ben artık siteden gidebilirim  Sende hoşgeldin  hoşbuLduk kardeşim aynen dediğin gibi geldik umarım herşey güzel olur ve güzel gider
|
|
|
|
|
|
Yaşamının örümcek ağını ören insanın kendi değİLdir; o, bu ağda sadece teldir. Bu ağa yaptığı her katkıyı, aslında kendi kendine yapmıştır!!!
|
|
|
pshashe_54
adigepşaşe&adigechale
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 19, 2008, 08:17:01 pm » |
|
hoşbulduk ama bir çerkez kızı nasıl apsuva yanLış yazar aaaa klavyeye yanlış basılmış olması gibi bi ihtimal olabilir mesela  daha kıdemlisin diye niye geliyosun ki üstüme  tamam düzeltirim  hhahahha yok artık bu kadarına da pess; gidenlerin geri gelme ayı olsa gerek bu; sende hoşgelmişsin eski sitene yeniden..  yalnızz lütfen yaa; herkezzz diil s ile herkessss...... çok diikkatimi çekio  ya bi de özür dileyerek söylüyorum ama Türkçe'nin doğru kullanılmasını sen mi öğretiyosun  bana garip geldi de birden 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 08:18:48 pm Gönderen: pshashe_54 »
|
|
KanLı GözyaşLarıma Şahid oL Karadeniz, NaLçik Maykop neye yarar Bizsiz, KaLsakta atsız siLahsız Nefersiz, Sen biLiyorsun Ya Rabb KAFKASYAnın Sahibi Biziz...
|
|
|
Apsuwa
Harbi GencSau lu

|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 19, 2008, 08:21:16 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Yaşamının örümcek ağını ören insanın kendi değİLdir; o, bu ağda sadece teldir. Bu ağa yaptığı her katkıyı, aslında kendi kendine yapmıştır!!!
|
|
|
aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 342
Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: 2004
~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 19, 2008, 08:37:14 pm » |
|
ya bi de özür dileyerek söylüyorum ama Türkçe'nin doğru kullanılmasını sen mi öğretiyosun  bana garip geldi de birden  yoo özür dilemene gerek yok; böle bi tepki birinden bekliodum zaten sen çıktın..  yalnız ben türkçenin nasıl kullanılması gerektiğini öğretmiorum yanlış olmasın; ben bazı kısaltmalar falan yapıorum yada el alışkanlığından dolayı... ama herkezzz böle bi sebebden yazılmaz bence.. yanlız gibi.. çok diikkatimi çekio benim; o yüsden söledim arkadaşa.. 
|
|
|
|
|
|
~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
|
|
|
CüRüKdüSleR
Ağlamaktan korkma! Zihindeki ızdırap veren düşünceler gözyaşı ile temizlenir.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 335
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2012
sevmek korkulu rüya,yalnızlık büyük acı...
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 19, 2008, 08:42:37 pm » |
|
hoşgeldin.. eskileri tekrardan görmek güzel:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pshashe_54
adigepşaşe&adigechale
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 19, 2008, 08:43:45 pm » |
|
Estağfurullah sen benden daha kıdemlisin oyle birşey ne haddime en çok özlenenlerde benim değil senin adın yazıyo ama  (biraz kıskancım sanırım  ) yoo özür dilemene gerek yok; böle bi tepki birinden bekliodum zaten sen çıktın..  yalnız ben türkçenin nasıl kullanılması gerektiğini öğretmiorum yanlış olmasın; ben bazı kısaltmalar falan yapıorum yada el alışkanlığından dolayı... ama herkezzz böle bi sebebden yazılmaz bence.. yanlız gibi.. çok diikkatimi çekio benim; o yüsden söledim arkadaşa..  o da el alışkanlığı olabilir. kısaltma her zaman yapılabilir ama mesela "çekio" diye bi kısaltma da rahatsız edici mesela.bu yüzden herkesin kendi tercihi nasıl yazmak istediği 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apsuwa
Harbi GencSau lu

|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 19, 2008, 08:46:20 pm » |
|
hoşgeldin.. eskileri tekrardan görmek güzel:)
TeşekkürLer tusem en çok özlenenlerde benim değil senin adın yazıyo ama  (biraz kıskancım sanırım  ) Utandım şimdi ama
bu arada siz atlantis iLe kavga mı ediyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 342
Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: 2004
~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 19, 2008, 08:48:12 pm » |
|
o da el alışkanlığı olabilir. kısaltma her zaman yapılabilir ama mesela "çekio" diye bi kısaltma da rahatsız edici mesela.bu yüzden herkesin kendi tercihi nasıl yazmak istediği  evet kendi tercihi; ben silah dayayıpp böle yazcaksın demedim; istedği şekilde yzabilir tabi; ben rahatsız olduğum bi şeyi dile getirdim gerisi ona kalmışş..  dile getirmekde benim tercihim dimi; nie rahatsız oldun ki bundan anlamadım; haa eğer sende benden rahatsızsan dile getirseydin dikkat ederdim..  ben takılmam böle şeylere... arkadaşda kibarlık yapmış zaten saolsun..  bu arada siz atlantis iLe kavga mı ediyorsunuz  [/b] yoo nerden çıktı... 
|
|
|
|
|
|
~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
|
|
|
|