SummerWinter
Watashiwa T..ik desu~
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 292
Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2009
When sun goes down, I hunt.
|
 |
« : Şubat 16, 2009, 08:49:43 ÖÖ » |
|
This Post has been edited by the owner.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2009, 05:37:59 ÖS Gönderen: SummerWinter »
|
|
|
|
|
mike_c
Bu.Yakanin.Delisi "353"
Genel Moderatör

Site puanı: 962
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007
Yürü be koçum kim tutar!
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2009, 09:50:01 ÖÖ » |
|
pek bir şey anlaşılmıyor, karanlık ve ışıklar biraz da konuşma 
|
|
|
|
|
|
çǿκکε√díκ طę ∂طí 
|
|
|
SummerWinter
Watashiwa T..ik desu~
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2009, 09:58:50 ÖÖ » |
|
pek bir şey anlaşılmıyor, karanlık ve ışıklar biraz da konuşma  Bir dahakine daha derinlere inicez.. Orada clublar vardi millet opusup giriyordu (gaylar tabi) bizde orada gulmekten catliyoz...hehe...h ee az kalsin birinide eziyoduk...tabi biz adama kufuler vs 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 16, 2009, 10:01:27 ÖÖ Gönderen: SummerWinter »
|
|
|
|
|
mike_c
Bu.Yakanin.Delisi "353"
Genel Moderatör

Site puanı: 962
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007
Yürü be koçum kim tutar!
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2009, 10:30:51 ÖÖ » |
|
Bir dahakine daha derinlere inicez.. Orada clublar vardi millet opusup giriyordu (gaylar tabi) bizde orada gulmekten catliyoz...hehe...h ee az kalsin birinide eziyoduk...tabi biz adama kufuler vs  clublara yanaşıp yakından çekin  anlaşolıo zaten çoğu dediğiniz 
|
|
|
|
|
|
çǿκکε√díκ طę ∂طí 
|
|
|
oak
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 357
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 16, 2009, 01:15:08 ÖS » |
|
Görüntü cok bozuk olmus pek anlaşılmıyor. Sadece ses kaydı yapmışınız gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SummerWinter
Watashiwa T..ik desu~
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2009, 06:13:56 ÖS » |
|
En yakin zamanda sizlere daha iyi hizmet sunacagiz degerli uyeler. Onlarin sakli dunyalaina inecegiz. Normalde daha cok sey gorduk ama bazi yerlerde bende brotherde expose oldugumuz iin onlari koyamadim ama oralarda action vardi aslinda 
Aslinda birde normalde orada partyler felan vardi. Bodyguard lar felan paso boyunlarinda PlayBoy simgesi vardi adamlarin. Hatta party sirasinin onunden gctik, bir ton sapik kiz var. Hemen hemen neredeyse giyinmiyecekler o durumda. Hatta anneleride vardi yanlarinda anneleri kizlarindan daha acik. Resmen en acik kim giyinir yarisi yapmislar. Hatta orada gecerken bizlere "Oh My Gosh, Hot Boy" felan laf attilar ama tabi bunlari sizlere aktarmiyoruz. Bodyguardlar vardi degil tabiki zaten bizde pek bakmadik. $ahsen utandim yaws. Ama gay'lar daha komedi. En azindan bizde pek bir$ey uyandirmakdiklari icin hemde komedi olduklari icin daha rahatiz. En azindan bilmiyorum ama erkek olduklari icin baksakta gunah olmaz hrhalde Normalde arabada gidiyorz orada, neyse kar$idan kar$iya gecen 2 gay ve bir kiz vardi bizde normalde biraz hizli aldik viraji ve onlari gorunce hemen durduk, biraz boyle artislik yaptilar neyse bana baktilar biraz, bende guldum , bunlar nasil eridi ba$ladilar gulmeye bana bakip, kesiyorlar beni guya.. Ben aynen "Abiii, bas gaza .... !" .. Gulmemin sebebi komigime gittiler tabi bunlar yanli$ anlami$lar....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 16, 2009, 06:24:43 ÖS Gönderen: SummerWinter »
|
|
|
|
|
winter sun
paralel evrenlerin bir tanesinde istediğim yoldan gidiyorumdur heralde, mutlu bi şekilde..iyi ki paralel evrenler teorisi var..:)
Harbi GencSau lu

Site puanı: 53
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
:)
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2009, 06:27:41 ÖS » |
|
bu arada summer orası nasıldır secemedim ama sen bir de istanbul'u görmelisin...sadece Beyoğlu bir cok yeri sollar gibime geliyor...gay dan tut travestisine kadar her cins mewcut dısarıya cıkasım gelmiyor bazen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SummerWinter
Watashiwa T..ik desu~
GencSau Demirbaşı

|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2009, 06:31:06 ÖS » |
|
bu arada summer orası nasıldır secemedim ama sen bir de istanbul'u görmelisin...sadece Beyoğlu bir cok yeri sollar gibime geliyor...gay dan tut travestisine kadar her cins mewcut dısarıya cıkasım gelmiyor bazen...
Ya zaten biz inemedik, inip gezdigimiz yerler bizim daha guvenli idi, bir ust cadde. Oralari ancak araba ile gezelim dedik. Birde zaten biraz gec ciktik, o siralar bunlar paso party yapiyorlardi, yani ak$am pek gezmiyorlar. Daha cok gunduzun gitseydik. Ho$ gunduz Downtown Los Angeles'a gittik oralarda pek boyle degiller belli olmuyorlar. Ama orasi onlar icin heaven durumunda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|