hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 03:44:41 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: erkekten mi bayandan mı daha iyi sürücü olur?  (Okunma Sayısı 2640 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Ağustos 31, 2007, 11:19:07 am »

bu benim üniversitedeki bir derste ödevim idi...

öyle güzel bir ödev hazırlamıştım ki...

aslında işin özü kendime ödev konusu belirleyememiştim ve bana bu konu kalmıştı...

ödevimin başlığı da "Şoförün hası KILLI olur idi"
refleks ve dikkat noktasında erkeklik hormonunun büyük bir etkisi var(mış) ve bu sebeple erkekler daha iyi araba kullanıyorlarmış  yani bizler Wink

ama drag ve drift yapan bayan arkadaşım olduğu gibi çocukluk arkadaşımın annesi de öyle araba kullanır ki tutunacak yer ararsınız otomobil içinde
nilüfer
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Eylül 01, 2007, 10:21:16 am »

bence erkekler daha iyi araba kullanıyorlar çünkü bayanlar panikliyorlar en ufak birşeyde Smiley ama tabi bayanlar içindede mükemmel derecede iyi araba kullanıyor diyebileceğimiz iyi şoförlerde var. bunlardan biri benim halamın kızı diğeride amcamın kızı ben daha öyle iyi araba kullanan erkek görmedim...
mezedax
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 210

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

ha gayret kala kala 53 güncük kaldı = ]

« Yanıtla #32 : Eylül 01, 2007, 11:34:59 am »

kesinlikle erkekler! kimsecikler kusura bakmasın ama doğrular acıda olsa bunu demek gerek hem ne demişlerrrrr yiğidi öldür hakkını ver!
yolda giderken sinir krizleri geçiriyorum resmen.tamam arabayı ben kullanmıyorum ama hem cinslerimin yaptığı abtalca hareketleri görmeye bile tahammülüm kalmadı. kardeşim hamlaşmadan en çıkarsın ist trafiğine. hanımın biri sola sinyal vermiş ve en orta şeritte gidiyor küçükçekmece avcılar yolu üzerinde anam birden sağa bir kırdı direksiyonu beynim döndü arkasındaki otobüs toparlayamayıp duramasaydı onun içindekilerin hali ne olurdu.

ehliyetinizi sizin şöförlüğünüzü beğenmeyen bir erkekten alın rüşvetle değil!

oradaki ışığı görüyormusun?hergün güneş batmadan,ay görünmeye başladığı andan itibaren hep sabit kalan ışığı.
o ışık aynı içimdeki sen gibi.
dortyaprakliyonca
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 76

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #33 : Eylül 04, 2007, 01:57:50 pm »

biraz deneyim birazda yetenek önemli olan__

erkekler demiş olsam anneme, bayanlar demiş olsam babama haksızlık etmiş olucam onun için seçim yok Cheesy
el@
eLaaaa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 477

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

« Yanıtla #34 : Eylül 04, 2007, 02:28:05 pm »

kesinlikle baylardan iyi sürücü olur reflekleri çok gelişmiş olduğu için kontrolleri iyidir Smiley

ancak dikkatli ve kurallara uyan sürücüler tartışılırsa bayanlar derim
bu arada bir bayan olarak ben de iyi araba kullanırım Wink

Emeklerim Dostluktan yana, ama olmuyor ! Anneme sordum niçin böyle? Ama baktım o da ağlıyor...
demet_83
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 94

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2000

kişisel mesajı olmayan üye :)

« Yanıtla #35 : Eylül 06, 2007, 03:14:07 am »

ben şahsen iyi araba kullandıgımı düşünüyorum ve tanıdıgım çogu kadın şoförde iyi kullanıyo erkekler kurallara fln uymuyolar ama genelde erkekler arabaya daha meraklı oldukları için erkek şoför daha çok

demir_co
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

« Yanıtla #36 : Eylül 06, 2007, 11:52:53 am »

bayanların daha iyi we daha dikkatli olduklar gibi bi durum yok trafikte mıy mıy gidersen tabiki bi hatala karsılaşmazsın .aynı kosullarda kullansınlar arabaları ozman belli olur kimin daha iyi kullandığı.he bide sunu anlamam ne dir oyle ya bayanlarda direksiyonun üstüne cıkma alışkanlıı kimi gorsem kafası ön camın yapışmış duruo ya bayanlar rahat olun biraz yaslanın arkanıza nolca? ya arabanın önünü görmen bişe ifade etmez ondeki arabaya çok yaklaşmayıver sende canım Cheesy

uAuğur88
sauluAslanlar!!!!!
Harbi GencSau lu

Site puanı: 4

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: Devam

always Galatasaray always ultrAslan

« Yanıtla #37 : Eylül 10, 2007, 05:22:33 pm »

valla bayanlar çok kararsız kullanıolar geçsem mi geçmesem mi.... ve panikliolar... erkekler için kurallara uymuyor denir genelde ama benm uymadıım tek kural hız sınırı... tabi gayet ii kullanan bayan arkadaşlar da var kimsenn hakkını yemiyelim....

batuu
Bakınan Üye
**

Site puanı: 3

« Yanıtla #38 : Eylül 12, 2007, 12:31:44 pm »

erkekler hocam erkekler ama bazı bayanlarda var erkeklere tas cıkarıyolar bende yaklasık 4 senedir falan korsan olarak şöförüm (ehliyetsiz) ama bana kafa tutanlar bile oldu makas falan Cheesy öleleride var ama genel olarak FISSSSSSS:d:d
first moon
Takılan Üye

Site puanı: 3

teksas

« Yanıtla #39 : Eylül 13, 2007, 04:49:46 am »

valla bayanlar ıyı kullanmaya calısıyolar ama yetenek yok ıste valla araba ve kadın bırbırıne cok uzak kelımeler ben olsam ıkı tane anayol yaparım bırıne bayanlar ıcın oburune erkeklerı acaba hangısınde daha cok kaza olur D:

Only U !
BURSASPOR

Biz tek siz 3ünüz ! s T c *
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Personal Car Finance | Credit Cards | Wide Shoes 3E to 6E, Wide Selection | Internet Advertising | Buy Anything On eBay
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!