hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 19, 2010, 02:33:47 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Adayıyım Mezun Olduktan Sonra......  (Okunma Sayısı 1676 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehdi076
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2013

« : Kasım 02, 2008, 11:54:59 ÖS »

Öncelikler Abilerim Herkese Merhabalar;
Ben lise 3. sınıf meslek bilgisayar bölümü öğrencisiyim,Şimdiden Öss ye çalışmaya başladım ve Çok iyi çalışıyorum,
Hedefim Bilgisayar sistemleri öğretmenliği Fakat öğretmen olmak istemiorum Roll Eyes Yazılımcı(programcı) olmak istiyorum şimdi diceksinizki onun bölümüne git:) fakat ona gidebilmem için(4yıllık) fll çekmem gerekio internetden araştırdım seçebileceğim bölümler arasında herkes en iyi bu bölüm dior.SİZDEN RİCAM bana bu bölümü kazanıp bitirirsem(inş) öğretmenlik dışında Programcı olabilirmiyim veya sizler neler düşünüorsunuz sizlere üniversitede elbet bilgi verilmiştir Smiley Yani kısacası Bu BÖlümden Sonra ÖĞRETMEN OLMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOKMU lütfen değerli fikirlerinizi PAYLAŞIN şimdiden TEŞEKKÜRLER...
orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 31

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2008, 11:58:31 ÖS »

Öğretmenlik okuyorsun diye öğretmen olmak zorunda değilsin... Burada mesleki eğitimin yanında öğretmenlik eğitimi de veriliyor. Fark bu. Kendini bu alanda geliştirirsen, iş verenin istediği kriterlere sahip olursan en güzel yerde bile çalışabilirsin. İş sende bitiyor.

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
Explode_Jrr
Hasta La Victoria Siempre
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 128

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

Herkesi Dostu Bilen Herkesten Kopuk Bir Ben

« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2008, 11:58:56 ÖS »

Arkadaşım emin oll... programcı olmak için illa bilgisayarla ilgili bi bölüm okuman gerekmez.. bu bilgiler üniversitede orenilmez zaten programcı olmak isteyen adam lisedeyken bile olabilir.

mehdi076
Tanrı Misafiri
*

« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2008, 11:27:47 ÖÖ »

Öncelikle fikirlerini paylaşan tüm abilerime teşekkürler ederim,sizlerinde söylediği gibi yada ben yanlış anlamıyorsam programcı olabilmek için kendini geliştirmek gerekio üniversite ise bu işte bi adım öne geçmeni sağlıyor.Benim tam emin olmak istediğim bu bölümü bitirdiğim zaman bana iş teklifleri gelirmi?Ya da ben başvurduğumda(özelsektöre) iş alabilirlermi beni?
şimdiden teşekkürler
COMMANDOS
Kalpten düştü yaşama sevincim inan...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 172

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2008, 12:07:23 ÖS »

mehdi076 kardeşim sana bizzat siteden örnek vereyim. Loudness diye bir arkadaşımız var sitede. Bu kişinin abisi üniversite okumadan bilgisayar yazılımcısı olmuş Smiley şuan da hatırı sayılır miktarda güzel de maaşı var. Kısaca diyeceğim bu iş için azim, karar ve sabır gerekli madem kafanda böyle birşey var neden yapamayasın ki? Smiley
orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 31

Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2008, 12:20:40 ÖS »

Öncelikle fikirlerini paylaşan tüm abilerime teşekkürler ederim,sizlerinde söylediği gibi yada ben yanlış anlamıyorsam programcı olabilmek için kendini geliştirmek gerekio üniversite ise bu işte bi adım öne geçmeni sağlıyor.Benim tam emin olmak istediğim bu bölümü bitirdiğim zaman bana iş teklifleri gelirmi?Ya da ben başvurduğumda(özelsektöre) iş alabilirlermi beni?
şimdiden teşekkürler

İşe alınabilmek senin elinde. Mesela çok iyi derecede ingilizce biliyorsan iş veren tarafından senin tercih edilmen için sana yarar sağlar.

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
N.Deniz
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 56

Fakülte: Sapanca MYO
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2008, 12:38:52 ÖS »

Benim kuzenimde Marmara'da bilgisayar öğretmenliği okudu ama öğretmenlik yapmıyor Wink Şu anda bir yandan Boğaziçi Üniv.de yüksek lisans yapıyo bi yandan da baya iyi bi şirkette sistem analiz uzmanı olarak çalışıyo Wink

numberbir
...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz...
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 556

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2011

« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2008, 07:00:30 ÖS »

Öğretmen ya da programcı olmak senin elinde arkadaşım.Kendini iyi bir şekilde yetiştirerek çok iyi bir programcı olabilirsin.
Bu senin azminle ve yazılım sevginle yakından ilişkili Cheesy Cheesy Bilgisayar Öğretmenliği de güzel bir bölüm bu bölümü okur ve kendini programlara verirsen sende piyasada aranan saygın bir programcı olabilirsin Cheesy Cheesy Yolun açık olsun Cheesy Wink

iskoçya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 605

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi

« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 12:20:31 ÖÖ »

Girerken güzel bu bölüme de bir de çıkış kapısını bulabilsek...

uA Beyzade
Tanrı Misafiri
*

Fakülte: Eğitim Fakültesi

« Yanıtla #9 : Eylül 24, 2009, 12:35:54 ÖÖ »

Bende senle aynı düşüncedeyim kardeşim bu yıl da BÖTE yi kazandım teknik eğitim değil ama kendimi geliştirmeye çalışcağım inş. sende istediğin yerde olursun.
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!