hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 06:58:45 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Teknik Eğitim Hareketsizliği...mutlaka Okuyun....  (Okunma Sayısı 665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
x_ray
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 1

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« : Mayıs 26, 2008, 12:28:22 pm »

Gerek TEF'in ve gerekse SAÜ'nün hareketsizliğinden bahseden arkadaşlar; yada burada neler yapılabilir diye başının etini yiyen dostlarım; lafım herkese...

bu kadar bağlanmışsınız ki geyik muhabbetlere, sarmışsınız kafayı iyice; biraz kafayı kaldırın ve önünüzü görün artık, SAÜ dev gibi, yapılacak o kadar çok şey, o kadar güzel olaylar var ki, etrafınıza bakıp silkinin ve kendinize gelin artık.

ben 2002 mezunuyum, üniversitenin o yok günlerinde katılmadığım hadise kalmadı, ne hızlı zamanlardı onlar;

canavar gibi kulüpler var, Sakarya'dan pek öğrenci arkadaşlar memnun değil (ben de çok değilim aslında);fakat hayat sadece Çark Caddesi'nde dolaşmaktan, kafelere gidip takılmaktan, evlerde bir masa kurup batak oynamaktan, yada evcilik oynamaktan ibaret değil, gezilecek öyle çok yer, yapılacak o kadar faaliyet varki;

soruyorum özellikle sosyallikten şikayetçi olan arkadaşlara, hiç şöyle çıkıp birşeyler yapmayı denediniz mi, birlik olup bir kaya tırmanışı yaptınız mı? doğa gezisine katıldınız mı? peki hiç birlik olup kampa gittiniz mi? biliyormusunuz ben bunların hepsini yaptım ve canavar gibi 4 yıl geçirdim. ve hatta bölüm birincisi olarak bitirdim arkadaşlar bölümümü. derslere engeli bizler yaratıyoruz yahu... bırakın çok ödev var, ders var bahanesini...

arkadaşlar, yemeği kimse sizin ağzınıza sunmaz, bunu böyle bilin.... bişeyler istiyorsanız çorbada sizin tuzunuz da olmalı... nedense herkes şikayet ediyor, fakat icraat yok... dersler çok yoğun diyerek hazır bahane üreten arkadaşlar, yapmayın yahu, gününüzün kaç saatini ders çalışmaya ayırıyorsunuz, ödevleri bile en son gün yapıyorsunuz, kendinizi kandırmayın, ha günü gününe çalışan arkadaşları da bir kenara bırakmıyorum. ama sağlam kafa sağlam vucutta bulunur, öyle değil mi? stres sıkıntı, aşırı yoğunluk...falan ve filan, sürer gider. azcık kendine gelmek lazım değil mi,bakın yaz geldi, birçok arkadaş burada olacak yaz okulunda, hadi ilk faaliyet başlasın, görelim bakalım şu şikayet eden arkadaşlardan kaçı dönüş yapacak bana...

sözüm sana cihanım moderatörüm, bana ulaş, varalım bir plan yapalım... gençler faydalansın ha ne dersin...

zamanında her bölümden her fakülteden arkadaşım oldu, sadece biraz hareketli olmak lazım, çok şikayet değil arkadaşlar, biraz icraat lazım...şikayet eden arkadaşlar biraraya gelse sadece en az 3 bin kişi  eder yahu... pasifize olan yukarısı değil, aşağısı... çok uzakta aramayalım olur mu? bu güzel üniversiteyi de lekelemeyelim lütfen. tekrar ediyorum ki, üniversite de 50ye yakın kulüp var, ve bunların en az yarısı aktif, gidin ve görün, en azında buralarda bişeyler yapmaya çalışan arkadaşlarla görüşün bakayım zamanları nasıl geçiyor. 4 yıldır buralarda olupta hala üniversitede böyle kulüpler varmı diyen adamlar var yahu. ama adam araştırmıyorki, etrafına bakmıyorki... neyse çok uzattım arkadaşlar. yahu vazgeçemiyorum ama kusura bakmayın, kaç kişi yahu, tef ten genc saü ye yazan, üye olan, fakültede yaklaşık 1500 kişi var arkadaşlar. kızıyorum çünkü, atıp tutmaya gelince herkes atıp tutuyor, sosyallik yokmuş, caaarrrt, bal gibi de var, öğrencilerin %50 si bilgisayar kullanıyor ve internete giriyor. adam bölüm sayfalarına girip bakmaktan aciz, ayrıca buraya bişeyler yazmaya aciz, gelip gidiyor sadece. daha ne diyeyim yahu... neyse çok uzattım, umarım birileri bu yazdıklarımı okur ve biraz dank eder kafalarına...

selamlar Gerçek SAÜ'lüler.... hatalı bişeyler yazdıysam affola, ha bu arada bu yazdıklarıma rağmen sosyallik yok diyen varsa onu ben sosyal yapacam söz, bana ulaşsın...

herşey SAÜ için, herşey SAÜ'lüler için...selamlar....

serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 452

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2008, 12:49:19 pm »

A.SELAM çok güzel bir yazı,sagolsın.

^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^
HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 123

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2008, 04:11:37 pm »

valla meslektaşım döktürmüş cidden haklı sakarya gibi bi cenntte adamlar sıkılıyorum diyo ya helal : )
gerçi bunları diyenlerin çoğu da istanbullu alışmış saatlerce trafik belasında zaman geçirmekten o kalabalığın arasında sinek gibi dolanmaktan o yüzden burayı beğenmiyorlar her şey ellerinin altında olduğu için

is HeBeLeHuBeLe
bahar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 233

Fakülte: Diğer

« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2008, 04:21:03 pm »

hadi cihan aktivite istioz Cheesy Cheesy Cheesy
valla meslektaşım döktürmüş cidden haklı sakarya gibi bi cenntte adamlar sıkılıyorum diyo ya helal : )
gerçi bunları diyenlerin çoğu da istanbullu alışmış saatlerce trafik belasında zaman geçirmekten o kalabalığın arasında sinek gibi dolanmaktan o yüzden burayı beğenmiyorlar her şey ellerinin altında olduğu için

ağzına sağlık ..  COMMANDOS bu da sana kapak olsun.. Grin

Beni bırakın Kendi halimE
Çok bitkin ve de YorgunuM..!
Terapi ordularınızı Geri çekin artıK
Son günler de DurgunuM!..
HeBeLeHuBeLe
DeLiHoCa
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 123

is HeBeLeHuBeLe

« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2008, 04:23:14 pm »

hadi cihan aktivite istioz Cheesy Cheesy Cheesy ağzına sağlık ..  COMMANDOS bu da sana kapak olsun.. Grin

commandos a nie kapak ettin sen şimdi lafı : )

is HeBeLeHuBeLe
bahar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 233

« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2008, 08:59:09 am »

commandos a nie kapak ettin sen şimdi lafı : )
commandos anladı sanırım... şehirli tih.

Beni bırakın Kendi halimE
Çok bitkin ve de YorgunuM..!
Terapi ordularınızı Geri çekin artıK
Son günler de DurgunuM!..
x_ray
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 1

Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2008, 09:03:44 am »

cihanım moderatörüm; nerdesin? yaz okulu başlamadan yapalım bir plan ki; faaliyet olsun... nerdesin?

arkadaşlar yavaş yavaş toplanmaya başladı, hem genç saü'yü tanıtacak ve tef lileri burada buluşturacak faaliyet yapmak lazım, hem de biraz hareket yani,değil mi?
resident_guy
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 395

zeyno_no & resident_guy

« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2008, 09:03:15 pm »

Yawf  Embarrassed Ben bu konuLarı yeni görüyorum inanır mısın  Embarrassed
NasıL kaçmış gözümden..
Tabi çok hakLısın onca yazı yazmışsın her cümLene birebir katıLıyorum..

TEF, fazLa pasif oLan faküLteLerin başında geLiyor..HaLbuki öğrenciLerini bir çok faküLte öğrenciLerinden ayıran birçok özeLLiği var..Bir defa, dersLerini yaşayarak öğreniyorLar..Adam kaynak yapıyor ve okuLa sıra tasarLıyor, motor dağıtıyor topLuyor ve tekrar çaLışmasını sağLıyor, eLektronik devreLer kuruyor ve sanayide kuLLanıLmasını sağLıyor vs vs.. Bunun gibi birçok şeyi yapabiLen adamLar neden en pasif öğrenciLer haLine geLiyor? Bu sorunun da bi cevabı oLmaLı..

ÖnceLikLe şunu beLirteyim.Sitemize TEF'den ya çok az sayıda üye var ya da üye oLdukLarı haLde aktifLikLeri yok ve katıLım sağLamıyorLar..Biraz kıvıLcım oLsa neLer yapacağız Roll Eyes

ÖzeLLiKLe tef öğrencilerine söyLemeLiyim ki, ortamınızı siz oLuşturursunuz, rekLamını tanıtımını yapın ki tanıttığınız şey daha da renk aLsın..FaküLtemizde gencsa'üyü biLen yok arkadaşLar..Hadi siteyi de geçtim..1500 öğrenciden hiç abartısız 1000 kişinin Laptop'u, en azından bilgisayarı vardır..Ama bu zımbırtıyı kuLLanmayı, onun neLer yapabiLdiğini biLmiyoruz arkadaşLar..Sizin için aradığınız her türLü biLgi, aradığınız soruLarın cevabı,  uLaşmayı biLmediğiniz merciLerin adresLeri vs vs.. herşey asLında eLinizin aLtında.Zamanınızı msn'de laklak yaparak oyun oynayarak geçirirseniz biLinki çok şey kaybedersiniz..Ha sonra bi de sonra ''Sakarya çok sıkıcı, bu nasıL üniversite'' diye maLav okumayın..

aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2008, 01:47:53 am »

ayy maşallhh çokk güsell bi yazıı olmuşşş; kesinlikle katılıyorum... biz yapamadık; bizden sonrakiler yapsın bare..

konuyu güncellleyelim yeni üyelerimisde okusunlar ewt... Smiley

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
lale
*Leyla isteyen mecnun olmalı*
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 107

Mezuniyet Yılı: 2010

HaYaT eLi SoPaLı BiR ÖğReTmEn

« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2008, 01:50:28 am »

eveettt çok güzel yazı...
Sağolasın...

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Credit Cards | Free Advertising | Credit Cards | Problem Mortgage | Classical Christian Education
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!