pln__07
Katılan Üye

Site puanı: 0
Fakülte: Karasu MYO
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2011
C:\Documents and Settings\admin\Belgelerim\plinjik
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 23, 2009, 12:44:07 ÖS » |
|
Aldatmak..
Ne çirkin kelime...Ama ne yazık ki hayatımızda var olan ve sanırım insan oldukçada var olacak olan eylem.. Aldatmak dediğimiz zaman erkekler hemen akla geliyor..doyumsuzlu k saygısızlık..Peki hiç düşünüyormuyuz acaba bir adam aldatıyorsa karşısındakinin ne kadar suçu var ya da onunla birlikte olanın ? ya da aldatmak sadece erkeğe özgü mü..
Birşey diyeyim,bundan 4-5 sene evvel sadece erkekleri suçlarıdım ama bir nesil geliyor ki kız nesli..hemcinslerim den utanır oldum...öyle kızlar var ki...hem aldatan hem de erkeği ciddi baştan çıkaran..ben artık erkeklerden değil hemcinslerimden korkuyorum...
Doyumsuzluk evet..afffedilir bir yanı kesinlikle yok..ona dokunduğu elleri ile sana dokunması onur kırıcı birşey..sen bütün masumiyetinle bütün sevginle onu beklerken o başkalarına zaman ayırsın çirkin..engelleyemiyorsun yapacağı varsa yapıyor insan..yaparsa sus ve git en temizi bu..elbet vicdanı onu bulur...
sana katılıyrm ve açıkcası bende hemcinslerimden korkuyorum.. Bence karakteri oturmamış insanların yapıcağı bişe  ... sadece acıyorum onlara aldatan aldanır..
|
|
|
|
|
|
aklımın odaları senle doldu taştı...
|
|
|
nese_ng
>>..en doğru zaman=canımın istediği zaman..<<
Harbi GencSau lu

Site puanı: 33
Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 02, 2009, 03:21:36 ÖS » |
|
aldatmak kelimesini duyunca midem bulanıyor..abartısız söylüyorum..  bu kelimeye tahammülüm yok.. ki Allah'ım bunu bana yaşatmasın inşaallah  belki çok ağır olacak ama bu eylemi gerçekleştiren insanın kadın ya da erkek farketmez imanından inancından şüphe ediyorum..ve acıyorum 
|
|
|
|
|
|
Düşünüyorum; öyleyse varım, üşeniyorum; öyleyse yarın 
|
|
|
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301
Fakülte: Adapazarı MYO
maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u
|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 23, 2009, 09:31:29 ÖÖ » |
|
ancak kendimi aldatırım ben yaa  seviyonn seviyonnn sana zaten ondan başkası bakmaz sen onu seviyon odaklan şimdi noktaya ve bunu kabul ett et uleyn kolum yorulduu artık 
|
|
|
|
|
|
... ya ben terk edemiyorum konuşmayı ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum ya çok soğuk bu hava ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
|
|
|
salih007
\\--Salih CANDAN--// Teknoloji Direktörü
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Web Developer Microsoft Certified Systems Enginer
|
 |
« Yanıtla #73 : Temmuz 23, 2009, 09:34:02 ÖÖ » |
|
Insan aldanmak için Aldatır.... ( İyice düşünün )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cellad__KKK
Takılan Üye

Fakülte: Sapanca MYO
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2009
Her Canlı Ölümü Tadacaktır..
|
 |
« Yanıtla #74 : Ağustos 17, 2009, 05:19:35 ÖÖ » |
|
Aldatmak ; aldanmaktır... 
|
|
|
|
|
|
Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır. Acaba ilahi aşk peşinde mi koşmalıyım, yoksa dünyevi, semavi ya da cismani diye sorma!Ayrımlar ayrımları doğurur. Aşk’ın hiçbir sıfat ve tamlamaya ihtiyacı yoktur. Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde ya da dışındasındır, hasretinde..
|
|
|
SummerWinter
Watashiwa T..ik desu~
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 292
Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: 2009
When sun goes down, I hunt.
|
 |
« Yanıtla #75 : Ağustos 17, 2009, 06:52:02 ÖÖ » |
|
$uan ilk basta diyeceklerim sanki aldatanlari savunuyorum diye bir fikir kafanizda uyarabilir ama bence hemen olaya tek tarafli bakmamak lazim. Cunku sabit ve mantikli fikirler genis acidan bakinca ortaya cikar. Simdi gelelim fikre : Her aldatan insanda suc bulmak aslinda gercek olabilecek nedeni goz ardi etmek demektir. Olaya bir erkek gozuyle bakinca dogal olarak sevdigimi bir bayanla aldatirdim ama neden olabilir bu sebep ?
1. Evli oldugum kisinin bana gerekli ozeni gostermemesi. Ne demek bu ? Hayir ben cocuk degilim ilgi beklemem tabiki belki ama nasil bir ilgiden bahsediyoruz ? Gelsin saclarimi oksasin abucu mubucu desin degil tabikide ! Evlilikte sevgi ve saygi esastir derler ama yeterli mi ? HAYIR ! Orada unutulan diger bir faktor ise ILGI'dir. Yoksa mal gibi sev saygi dur devam eder o.
Olaya soyle bakalim : Insan pekala sevdigi kisiyi aldatabilir. Bir insan hem sevip hem aldatabilir. Aldattiginida gercekten seviyor olabilir. Ama o noktada saygi eksiktir. Cunku sevgi saygisiz kalinca cocuklarin aski gibi bir sey olur.Tamam sayginin onemini anladik peki ILGI ? Bu aslinda belkide en onemlisi. Karsidakine sevgini ve saygini yansitacagin en iyi yol ilgidir. Yoksa essek gibi sev dur karsidaki anlamadiktan sonra. Ilgi aslinda kisiyi aldatmaktan ali koyar. Sadece yeterli degildir belki ama bir etmendir.
2. Bakim/temizlik ve kisisel terbiye. Onemlidir, eger siz esinize bir essekle evlenmis hissi verdirirseniz neden sizi aldatmasin bir insan ile ? Her seyi sevgiye saygiya karsidakine atmak kolaydir, zor olan kendi hatanizi anlamanizdir. Kim disleri 50 gun firca gormemis bir bayani opmek ister ? Yada hangi bayan ayni sekilde bir erkegi opmek ister ? Biraz ahlaksizca konusmak istemem ama dogru olanda bunlar. Bir kavmin kadinlarinin , kocalarinin dis temizligi yuzunden zinaya dustuklerini biliyormuydunuz ?
Eger muslaman olanlariniz varsa soyle bir hadise anlatilir "Hz. Aliye ve Hz. Fatma annemize soralar : en hayirli es nasil olur diye ? onlarda esinin hayallerine haram sokmayanidir derler. Eger muslaman degilsenizde Hz.Isa yada Musa nin buna benzer bir ogutu olabilir tam bilemiyorum.
Kusura bakmasin ama gunumuz gencliginde boyle tipler fazlasiyla var.
Sonucta insan yaninda bir es tasiyacak cop poseti degil. Bunlari hakaret anlamayin. Ask mesk yaninda bunlar cok onemli. Yoksa cok surmez evlilikler ki gayet normaldir.
Simdi olayin birde cinsi munasebet tarafi var ki, bu aciklaninca hemen genclikte bir abazan muhabbeti baslar gider. Halbuki eksik bilinenler o kadar fazladir ki delikanliliga zarar gelmesin modu da her zaman aciktir aslinda. Neyse...
Aslinda bu noktada bir soru sormak istiyorum : Neden bayanlarda esine karsin gayet dogal gozukme arzusu varken disarida surdukleri parfumden yapilan makyaja kadar ucma hevesi vardir ? Benim anladigim aslinda sen benimle degilde disarida ki insanlarin gozleriyle evlendin !
Kimse kusura bakmasin ama kimse durust degil, once kendimize durust olmamiz lazim , sonra yadirgayalim aldatanlari. Cunku aslinda kendimizde kendimizi her gun her saniye aldatiyoruz ve ne farkimiz var baskalarini aldatan dan !..
Tesekkurler...
BENDEN BIR TAVSIYE EGER SEVILEN TARAF DEGILSENIZ SEVMEYENI SEVMEYIN. GEREKSIZ ZAMAN KAYBI OLACAKTIR.
kisacasi ozetlemek gerekirse
1. ilgi 2. sevgi saygi 3. bakim 4. cinsel yaklasimlar
bunlarinmiza ayar cekersek ve yine aldatilirsak o zaman harbinde essek degilde essoluguessek ile evlenmisizdir ve ayrilma zamani gelmistir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİMON
sevmek elde olsa severmiydik..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 217
Giriş Yılı: 2007
Ey Rabbimiz! Bizi kabir azabından koru....
|
 |
« Yanıtla #76 : Ağustos 18, 2009, 05:59:42 ÖÖ » |
|
insanlar niye aldatır? bi taraflarına bişiy batar, genelde ondan aldatırlar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2009, 06:05:48 ÖÖ Gönderen: LİMON »
|
|
 Rabbim kalbimizden başta kendi sevgisini sonra peygamber sevgisini eksik etmesin..amin...
|
|
|
bayilazaim
Tanrı Misafiri
Mezuniyet Yılı: 2014
|
 |
« Yanıtla #77 : Ağustos 18, 2009, 06:01:22 ÖÖ » |
|
çok zor bir soru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BerKeN
bekarlık sultanlıktır
Yasaklı
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
devrimciler ölmez
|
 |
« Yanıtla #78 : Ağustos 18, 2009, 06:13:16 ÖÖ » |
|
şer***, onursuz, haysiyetsiz, karaktersiz, cibiliyetsiz ve hain oldukları için!
genelde 2 türe ayrılırlar
1-Esasında tiyatrocu olması gerekip de hayatın alakasız bölümlerinde parazit olarak yaşayanlar 2-Lanet taşıyan adiler
|
|
|
|
|
|
Ne varsa buğusu genzi yakan Ekmek gibi, aşk gibi Ah... Ne varsa güzellikten yana Bölüştüm, büyümüştüm. Bu ne yaman çelişki anne Kurtlar sofrasına düştüm Hani benim gençliğim nerde ?
|
|
|
eliss
Takılan Üye

Fakülte: Diğer
|
 |
« Yanıtla #79 : Ağustos 18, 2009, 06:07:51 ÖS » |