Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
Site puanı: 0
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2009, 03:13:51 ÖÖ » |
|
Kadinlarin ne zaman savasa gittigi gorulmus? Taaa en zor anlarda. O halde o zor anlarda ortaya ciksinlar aksi halde otursunlar oturduklari yere. Erkeklerde artist olmasin isine baksin.
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2009, 01:36:28 ÖS » |
|
Kadinin cigirtkan sesini hic sevmem. Mitinglerde boy pos gosteren kadinlar da bana hep itici gelmistir. Islam tarihinde bir zamana kadar oyle gidiyor... Turkiye'deki mitingler bosa yapilagelen eylemlerdir hee diyebilirsinizki biz tepkimizi ortaya koyuyoruz bence tepkinizi ortaya koyacaginiza icraatlarinizi ortaya dokun. Basortu mitingleri, Cumhuriyet mitingleri oldu da n'oldu? Aslinda Cumhuriyet mitingleri bir nebze ise yaradi cunku icraat yapiyorlardi o icraatlari suregelen davada goruyoruz.
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
Ehl-i Keyf
[b]Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız[b]
Site Admin

Site puanı: 285
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008
Yalnız, kabullenilmiş suç gerçeği kabul ettirir.
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2009, 04:56:08 ÖS » |
|
Kadinin cigirtkan sesini hic sevmem. Mitinglerde boy pos gosteren kadinlar da bana hep itici gelmistir. Islam tarihinde bir zamana kadar oyle gidiyor... Turkiye'deki mitingler bosa yapilagelen eylemlerdir hee diyebilirsinizki biz tepkimizi ortaya koyuyoruz bence tepkinizi ortaya koyacaginiza icraatlarinizi ortaya dokun. Basortu mitingleri, Cumhuriyet mitingleri oldu da n'oldu? Aslinda Cumhuriyet mitingleri bir nebze ise yaradi cunku icraat yapiyorlardi o icraatlari suregelen davada goruyoruz.
Bize hiç umut veren birileri olmadı. Gözlemlerimiz, ensemizdeki tokatın daha da sertleştiğine dairdi. Bizi hiç bir kişinin sözleri susturmadı. Amerika'dan emir verip 28 Şubat'ta insanları meydanlardan çeken “Başörtüsü öncelik değildir” diyip “Başörtüsü İslamın beş şartı arasında yoktur." diyen bir önderimiz olmadı.
Bu yüzden İslamı ve Müslümanca yaşamayı kendi değerlerimiz üzerine kurduk. Sizde bu duruma dediniz ki “Anormal kafalar bu durumu nasıl algılar. Algılarsa işte bu tür durumlar çıkar. Bırakın bu işi üstatlara.” Üstatlar ne dedi? "Ya oturun oturduğunuz yerde, sesinizi çıkartmayın. Zaten bu tarz hareketler İslam'da yeri yoktur. " Tamamen pasifleştirildik. Tamamen suskunlaştırıldık.
Bana diyorsun ki "Kaleyi içten fethedelim." Kaleyi içten fethedenler artık takiye mi yapıyor? Yâda oturdukları koltukların çarkları onları da mı dönüştürdü bilinmez bize durumları pek iç açıcı gelmiyor.
Bizim tarihimizde de böyle bir metodumuz, böyle bir duruşumuz olmamıştır. Bizim metotlarımız ve örnekliğimiz Kuran ve Peygamberlerin hayat tarzıdır.Birilerinin bu konuda söylediği söz öncelik olamaz. Peygamberler hiç bir zaman zulme boyun eğip, ittifak yapmamış. Hiçbir peygamber, kendilerine zulmedenlere karşı taviz vermemiş. Sonunda ateşe atılmak, taşlanmak, çarmığa gerilmek, zindanlara düşmek, kuyularda beklemek bile olsa İlahi kelimetullahı yayarken geri adım atmamışlar. "SİZ SİZDEN ÖNCEKİLERİN ÇEKTİKLERİNİ ÇEKMEDEN CENNETE GİRİVERECEĞEİNİZİ Mİ ZANNETTİNİZ.''
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2009, 04:57:41 ÖS Gönderen: wolly »
|
|
De ki: "Şüphe yok, namazım da, ibâdetlerim de, diriliğim de, ölümüm de âlemlerin Rabbi olan Allah içindir ki." (Enam 162)
Özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum. Halkım için mücadele etmeyi men eden bir dini kabullenecek olsaydım, o dinin canı cehenneme derdim. (Malcom X)
|
|
|
Head Cutter
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2009, 05:58:46 ÖS » |
|
Ahahaha cok komik guzelim o halde bagirmaya devam ama sonucu sadece sizin bogazinizin agirmasi, sesinizin kisilmasi... Boyle yapacagimiza bir kez bagiralim ne sesler kisilsin ne bu surec boyle devam etsin. Yumrugu masaya bi kez vuracan tam vuracan. 28 Subat'a sebep olan olaylar boyle cigirtkanliklar degil miydi? Sen Iran'a gidersen sonra geceler duzenlersen cagirirsan seyhleri muritleri olacagi bu. Birsey yapilacaksa arkandaki insanlarin saglamligina bakmak gerekir. Simdi bu surecten 10 senedir ayni muhabbeti ediyoruz hala basortusu.
Guzelim bizde biliyoruz basortusu muhabbetini. Zaten adamlar bosuna yasaklamadilar. Guya basortulu kizlarin basortusuz okula gidemeyeceklerini zannettiler ama basortusunu cikaran Islam'dan cikip imansiz olmuyor ki (ki dogru mu yazildi?). Ne yani boyun mu egelim dersen bir muddet boyle olmak zorunda zaten oluyorda ne zaman dengeler degisir o zaman...
Delikanli senin boyun egdigin daha fena seyler var basortusu nedir yani?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ehl-i Keyf
Site Admin

|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 30, 2009, 05:33:16 ÖS » |
|
Ahahaha cok komik guzelim o halde bagirmaya devam ama sonucu sadece sizin bogazinizin agirmasi, sesinizin kisilmasi... Boyle yapacagimiza bir kez bagiralim ne sesler kisilsin ne bu surec boyle devam etsin. Yumrugu masaya bi kez vuracan tam vuracan. 28 Subat'a sebep olan olaylar boyle cigirtkanliklar degil miydi? Sen Iran'a gidersen sonra geceler duzenlersen cagirirsan seyhleri muritleri olacagi bu. Birsey yapilacaksa arkandaki insanlarin saglamligina bakmak gerekir. Simdi bu surecten 10 senedir ayni muhabbeti ediyoruz hala basortusu.
Guzelim bizde biliyoruz basortusu muhabbetini. Zaten adamlar bosuna yasaklamadilar. Guya basortulu kizlarin basortusuz okula gidemeyeceklerini zannettiler ama basortusunu cikaran Islam'dan cikip imansiz olmuyor ki (ki dogru mu yazildi?). Ne yani boyun mu egelim dersen bir muddet boyle olmak zorunda zaten oluyorda ne zaman dengeler degisir o zaman...
Delikanli senin boyun egdigin daha fena seyler var basortusu nedir yani?
Ben var olan gerçekler üzerine konuşuyorum. Sizin değer verdiğiniz insanlar böylle söylemde bulundu ve Sakarya'da Kampüs önündeki eyleme davet ettiğimizde kendileri bize şu cevabı verdi. "Provakasyona gerek yok." Kendilerine provakasyonlara alet olmayın denmiş. Hak aramak ile provakatörlük arasındaki farkı anlamamış birilerine daha ne diyebilirim ki?
Siz sistemin dümen çarkı sizi hedef almasın diye uysal koyunu oynuyorsunuz. Demokrasiden dem vurup, cumhuriyetçi söylemlerde bulunuyorsunuz. Laik pradigmaya methiyeler düzüyorsunuz.
Aynı şekilde sizin Amerika'daki hocanız sıcak evinde oturup, klimalar altında uyurken Filistinli şanlı direnişcileride tekfir etmişti. "Hamas'ın yaptığı eylemlerin dinde yeri olmadığını söylemişti." Kolay tabi dört duvar arasından mesaj yayımlamak, ölüm tepene yağmadıkça anlamaz kimse bu durumu. Siz çok çabuk fetvalar veriyorsunuz.
Biz neye boyun eğmişiz söyleyin. Başörtüsü nedir? Kısa bir cevap; Allah'ın emridir.Biz Allah'ın emirlerine işittikve iman ettik deriz. Önceliklidir, değildir diyip Allah'ın emirlerini sınıflandıracak, onun sözünün üstüne söz söyleyecek bir merci değiliz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2009, 05:36:13 ÖS Gönderen: wolly »
|
|
De ki: "Şüphe yok, namazım da, ibâdetlerim de, diriliğim de, ölümüm de âlemlerin Rabbi olan Allah içindir ki." (Enam 162)
Özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum. Halkım için mücadele etmeyi men eden bir dini kabullenecek olsaydım, o dinin canı cehenneme derdim. (Malcom X)
|
|
|
Head Cutter
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 30, 2009, 05:36:28 ÖS » |
|
Abi siz bu devlette yaşamayın o halde. Hani başörtüsü muhabbetine Allah'ın emri diyorsunuz yaa evet ondan daha önemlisi yedi büyük günah içerisinde olan faizdir. Bu ülkenin her yerinde faiz cirit atıyor. Hadi o halde buna ne dersiniz? İşittiniz ve iman ettiniz? Hani nerde?
"Hamas'ın yaptığı eylemlerin dinde yeri olmadığını söylemişti."
bunu nerede duydunuz? Google'da arattım alakasız alakasız şeyler çıktı cümlenin aynısını arattım yani. Hani hiç bi gazetede de mi çıkmaz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2009, 05:45:09 ÖS Gönderen: Eritroblastosis fetalis »
|
|
|
|
|
Ehl-i Keyf
Site Admin

|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 30, 2009, 05:51:45 ÖS » |
|
Biz faiz haram değil demedik ki. Biz faizede bulaşmadık ki. Biz faizi meşrulaştırdık mı?
Müslüman'ın vatanı yeryüzüdür. Ben dinimi yaşamak ve yaşatmak ile mükellefim. Bu kitap bir devlete değil, İnsanlığa inmiştir? Bizim sorunumuz devletler ile değil. Devletlerin uygulamış olduğu sistemlerledir. Sistemler insanları rahmanın kulluğundan, insanın insana kulluğuna sürükler. Bizde tam bu noktada karşıyız.
Barışım ben kimseye itham etmedim. Sadece söylenenleri ve sizin bu konuda daha önceki tutumunuz belliydi. Bırakın tek bir ağızdan konuşmayı. Akıl edin ve düşünün.
Bakara 2: "Bu kitap muttakiler için apaçık ve içinde şüphe olmayan kitaptır." Nahl 90 da ise "Allah düşünüp tutasınız diye öğüt verir." diyor. Bırakın tek bir akıldan düşünmeyi, akıllarınıza ipotek koydurtmayın. Düşüncelerinizi ve beyinlerinizi hakir görmeyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head Cutter
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 30, 2009, 06:01:57 ÖS » |
|
Başörtüsü muhabbeti insandan kaynaklanmıyor güzelim devletin kademelerinden kaynaklanıyor... Aynen faiz gibi... Nasıl ki faize karışamıyorsun aynen o şekilde başörtüsüne de bir muhabbet etmeyin bence hem edince ne olunuyor ki? Boş Boş Boş... Heee illa başörtüsü muhabbetini ortadan kaldırmak mı istiyorsun? Sokağa çıkmakla hallolunmaz bu işler gideceksin okuluna cıkacaksın devletin başına... Yalnız bilmem farkedebiliyor musunuz? Hangi kuruma baksanız abilere giden eleman elbet görürsünüz :S Tabii inşaallah bu kişiler sayesinde başörtüsü muhabbeti de kalkacak, insanlığa zıllet getiren faizde artık bize bulaşamayacak. Ohh bee artık özgürlük geliyor, isteyen minileriyle dolaşsın isteyen çarşafıyla isteyen bilmem nesiyle ben böyle ülke istiyorum yaa binlerce milleti içinde barındıran yüzlerce dini bir arada tutan bir devlet... Hani şu bizim daha çok sol kesim insanının beğenmediği ama her ne tarafa gittiyse o tarafta onlara sahip çıkılan ve onlarında halka sahip çıktığı Devlet-i Aliye olan Osmanlı...
Evet, Türkiye Osmanlıları geliyor biz Osman Gazi'nin çocukları Atatürk'ün zekasına sahibiz! Yes, we are Turk! Gönülleri fethedenler! (Ben edemesem de olsun) Ama iyi gaza geldim heee tabii arka fonda Tiesto olunca böyle oluyor. Neyse konumuza gelelim...
Abi az kaldı hele bi sabır başörtüsü falan kalmayacak bekleyelim biraz daha Türkiye'nin içinde bulunan Türk düşmanlarına biraz daha sabır eyleyelim sonra vuracağız sol kroşemizi aslında yok yaa olur mu onlarda bizim insanımız ama milleti neden rahat bırakmıyorlar :/ abi yaa benim canım sıkıldı daha yazmayacağım ben farklı bir konuya girelim haydi. Hocaefendi'yi de rahat bırakın yaaav heee madem sizin gözünüzde iyi biri değil ulan o zaman ona da dua edin sırat-ı müstakimde yoluna devam eylesin... Zulum değil dua edelim abi. Saygılar.
Sagopaaa iyi söylüyor geceleri %40'ımız ayyaş ulan ben her zaman ayyaşım beee keşke geceleri olsam...
Bak bu da içimden geldi seni de seviyorum o kadar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ehl-i Keyf
Site Admin

|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 30, 2009, 06:18:06 ÖS » |
|
GÜzel kardeşim. Benim faizle bir problemim yok demedim. Sistem ile problemim var. Sistem faizi savunursa oda problemimdir. Bu ince ayrıntıyı farekedersen sevinirim. Türk olmaktan önce "I am Müslim" diyebilmek önemli benim için. Benim için Türk düşmanları değil, Müsliman düşmanları önceliklidir. Bu ince ayrıntıyı anlayabilirsen sevinirim.
Bende seni seviyorum. Fakat "Hiç bir istek bir eylemsiz olmaz." Birşeyleri istiyorsak elimizi taşın altına koymalıyız. Zalimlerin sesinin bu kadar yükseldiği bir coğrafya da Mazlumlarda en az onlar kadar olmaz ise bugünkü sorunlar ile yüz yüze geliriz. Bence mücadelenin tek eksik boyutu budur. Biz müslümanlar bir ümmet bilinci içinde bir arada hareket etmeyi öğrendiğimiz de mücadelemiz zafere ulaşacaktır.
"Allahım ümmetin suskunluğunu sana şikayet ediyorum."
Not:Me to
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2009, 06:13:44 ÖS Gönderen: wolly »
|
|
|
|
|
Head Cutter
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 30, 2009, 06:25:57 ÖS » |
|
Ben bu konuya mesaj yazmıstım nerede o yaa :S neyse abi ben gidiyorum sonra dönerim size hay tukureyım yaa
hatta sonuna da
Not: Me 2 demiştim :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|