hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 18, 2010, 09:38:58 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Gencsau'de Yitirilen Saygı Ve Ahlak Anlayışı  (Okunma Sayısı 1658 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Esed-ül Esved
UZLET
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 445

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

Piyonluktan Şahlığa... Bir Garip Hikaye...

« Yanıtla #10 : Mart 12, 2009, 12:02:24 ÖÖ »

Saygı beklenmez hak edilir..    

UZLET [ Uzlet-i Gâh ] [ Uzlet-i Güzin ] [ Uzlet-i Nişin ] [ İltizam-ı Sükut ]

Cn
Herkesin MükemmeL oLmasını BekLemek Kibirdir..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 436

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #11 : Mart 12, 2009, 11:17:14 ÖÖ »

Her sitenin beLirLi dönemLeri vardır, her devLetin-imparatorLuğun oLduğu gibi...

YükseLme, durakLama, geriLeme, tekrar yeniLenme, geLişme-genişLeme vs. vs.  Devletlerde padişahlıklarda bunun sebebi geneLde başa geçenLerdedir.SeKuLi zamanı, UnS zamanı, IV. Cihan zamanı  Tongue gibi.. Ama bu sitede daha çok üyeLere endeksLi gidiyor gibi Smiley Ha ben, oak, uns veya diğer yönetimin zamanında oLmadı mı oLmuştur tabi.Ama ben kendimce söyLemek istersem; üyeLerin kendiLerinden kaynakLanan çağLar devirLer oLuşuyor..Site zaman zaman sakinLeşip zaman zaman devLeşiyor.Kimisi site bozuLdu diyor, kimisi iyiye gidiyor...
Ama ne oLursa oLsun sitenin durumu emin oLun ki siz üyeLerden kaynakLanıyor: Saygınızdan, aktiflik ve konularınızdan, tartışmalarınızdan, gülücükleriniz  Smiley veya üzüntülerinizden  Sad  Site keşke eskisi gibi oLsaydı diyenLere birşey söyLiyim, iLerde şu günki ortamı arayıp, keşke o zamanLardaki günLerine dönseydi dememek için kendinizde de birşeyLer arayın..Hep Ali hep Ahmet hep Fatma sorumLu değiLdir...

Siteye pek fazLa giremesem de eLimden geLdiğince bu tip hususLara göz atmaya çaLışıyorum.Katkım oLamasa da... Siz üye arkadaşLarıma ve site yönetiminde buLunan herkese yaptıkLarı herşey için teşekkür ediyorum...SaygıLarımLa..
« Son Düzenleme: Mart 12, 2009, 11:19:45 ÖÖ Gönderen: resident_guy » Logged
doriangray
oscarfingal
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -39

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

curiosity killed the cat ,,satisfaction brought it

« Yanıtla #12 : Mart 12, 2009, 12:33:53 ÖS »

Herkese Iyi forumlar Oncelikle..

Sitenin cok eski uyelerinden ve ozellikle zamaniyla tartisma bolumunde en cok yazi yazan biri olarak birkac sozum olacak bu konusyla ilgili.Tabi katilip katilmamak size kalmis.Uzun zamandir yazi yazmiyorum siteye, ama bu konuda bikac sozum var. Oncelikle bu siteye takildigim zaman eylenebiliyorum, fotograf galerisi,siirler vs..Ogrendigim cok fazla birsey olmuyor cunku bana gereken bilgileri almam gereken yerlerden aliyorum ki zaten site bu amaca hizmet etmiyor.Tartisma bolumu bu site icin 'amacina hizmet ediyor mu' bence once bunu tartismak lazim. Eger forum sitesinde tartisma bolumu aciyorsaniz bunu cok iyi denetlemeniz gerekiyor.Yada acilacak konulari sinirlandirmaniz. Sitenin genel ogrenci kitlesinin de ozellikle siyasi konularda temelinin olmasi gerekiyor. Eger Bogazici Unv ,Bilkent ya da Yildiz Teknik gibi bir universitenin Formuna yaziyorsaniz(ki uye oldugum bikac universitenin formu da var) bu tur sorunlarla daha az karsilasirsiniz. Kimsenin ustune alinmasina gerek yok.Gercek su ki ogrenci kalitesi Egitime yansidi kadar bu tur forumlara da yansiyor.Bunu inkar edemeyiz. Bu da tartismayi kaldiracak ogrenci kitlesine sahip degil demek oluyor bu siteye uye olan cogunlugun.Cogunluk da Sakarya Universitesi ogrencisi olduguna gore burda dusunmeniz gerekiyor!

Insanlarin sikayeti varsa bunun sebebi amacina hizmet etmeyen bolumlerin olmasi.Cunku eger Tartisma bolunde kisi saygisizlik iceren birseye tanik olmussa bu onu forumdan sogutur. Hele karsilik veriyorsa cogunlugu sogutur.Oysa ki sitede cok yararli ve eylenceli seyler var. Bence Guzel bir forum.
Ama amacina hizmet etmeyen bolumlerin kaldirilmasi en mantikli olani.Tartisma bolumu bu forum icin sadece zaman kaybi ne yazik ki! Ki Tartisma bolumu yuzunden 2.senemde ne gruplasmalar gordum. Bizzat bana yolunu kesecekler seni soruyor herkes bana diyen ne moderatorler...

Sonucu kendiniz cikarabilirsiniz.. Herkese iyi forumlar... Eylenmenize bakin!!

Σας χάνω
Ehl-i Keyf
[b]Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız[b]
Site Admin

Site puanı: 285

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2008

Yalnız, kabullenilmiş suç gerçeği kabul ettirir.

« Yanıtla #13 : Mart 12, 2009, 01:59:45 ÖS »

Herkese Iyi forumlar Oncelikle..

Sitenin cok eski uyelerinden ve ozellikle zamaniyla tartisma bolumunde en cok yazi yazan biri olarak birkac sozum olacak bu konusyla ilgili.Tabi katilip katilmamak size kalmis.Uzun zamandir yazi yazmiyorum siteye, ama bu konuda bikac sozum var. Oncelikle bu siteye takildigim zaman eylenebiliyorum, fotograf galerisi,siirler vs..Ogrendigim cok fazla birsey olmuyor cunku bana gereken bilgileri almam gereken yerlerden aliyorum ki zaten site bu amaca hizmet etmiyor.Tartisma bolumu bu site icin 'amacina hizmet ediyor mu' bence once bunu tartismak lazim. Eger forum sitesinde tartisma bolumu aciyorsaniz bunu cok iyi denetlemeniz gerekiyor.Yada acilacak konulari sinirlandirmaniz. Sitenin genel ogrenci kitlesinin de ozellikle siyasi konularda temelinin olmasi gerekiyor. Eger Bogazici Unv ,Bilkent ya da Yildiz Teknik gibi bir universitenin Formuna yaziyorsaniz(ki uye oldugum bikac universitenin formu da var) bu tur sorunlarla daha az karsilasirsiniz. Kimsenin ustune alinmasina gerek yok.Gercek su ki ogrenci kalitesi Egitime yansidi kadar bu tur forumlara da yansiyor.Bunu inkar edemeyiz. Bu da tartismayi kaldiracak ogrenci kitlesine sahip degil demek oluyor bu siteye uye olan cogunlugun.Cogunluk da Sakarya Universitesi ogrencisi olduguna gore burda dusunmeniz gerekiyor!

Insanlarin sikayeti varsa bunun sebebi amacina hizmet etmeyen bolumlerin olmasi.Cunku eger Tartisma bolunde kisi saygisizlik iceren birseye tanik olmussa bu onu forumdan sogutur. Hele karsilik veriyorsa cogunlugu sogutur.Oysa ki sitede cok yararli ve eylenceli seyler var. Bence Guzel bir forum.
Ama amacina hizmet etmeyen bolumlerin kaldirilmasi en mantikli olani.Tartisma bolumu bu forum icin sadece zaman kaybi ne yazik ki! Ki Tartisma bolumu yuzunden 2.senemde ne gruplasmalar gordum. Bizzat bana yolunu kesecekler seni soruyor herkes bana diyen ne moderatorler...

Sonucu kendiniz cikarabilirsiniz.. Herkese iyi forumlar... Eylenmenize bakin!!

Sana katılıyorum hocam. Bazı bölümlerin içinin boş olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu kendi görevli olduğum bölüm ve Güncel Haberler, Makale ve Köşe Yazıları bölümüdür. Fakat şunuda gözden kaçırmamak gerekir ki tartışmanın üslubunun hakaret boyutlarına ulaştığı, ithamların ve iftiraların tavan yaptığı bir tartışmanında kimseye faydası yoktur. Biz bu düşünce yapısını aşmadıkça Tartışma bölümünde veya diğer adını zikrettiğim bölümlerde yapılan tartışma bize hiçbirşey kazandırmayacaktır. Buda bize gösteriyorki eğitimin insanın ahlaki boyutuna ve düşüncelerine hiç yansımadığını gösteriyor. Ayrıca şunu da söyleyebiliriz. Saymış olduğumuz üniversitelerden de haberdarız. Bu ünilerde de bazı aykırı davranışlar çıkmaktadır. Bu tarz genellemelerle bütün ünidekileri zan altında bırakamayız. Tartışmaktan zevk aldığım ve görüşlerime saygı gösteren çok arkadaş ile bu sitede tanıştık. Fakat bunun yanında bahsettiğiniz profilde insanlarda oldu. Bu yüzden genellemenize katılmasam da genel olarak yazınıza katılıyorum.

Yapmış olduğunuz eleştiri için teşekkür ederim.

De ki: "Şüphe yok, namazım da, ibâdetlerim de, diriliğim de, ölümüm de âlemlerin Rabbi olan Allah içindir ki." (Enam 162)

Özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum. Halkım için mücadele etmeyi men eden bir dini kabullenecek olsaydım, o dinin canı cehenneme derdim.
(Malcom X)
Aikanáro Telperiën
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2009, 02:46:42 ÖÖ »

Bu Konuda Elbet Hepimiz Suçluyuz, Ama kimisi çok az kimisi çok fazla, Ama bazı kişiler var ki onlar temiz. Temiz insanları üzmemek dileğiyle.
atalaysema
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Haziran 14, 2009, 04:51:54 ÖÖ »

sadece sorunun bu siteye has değilde topluma has bir karakter olduğu düşüncesindeyim..toplumdaki bu tür yaraların önüne eğitim geçebilir falan gibi felsefik yaklaşımlar çözüm değil..çünkü sonuç ortada..bence hepimiz bazı kavramları ezberlemek yerine özümsemeliyiz..
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!