KördüğüM
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 129
Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000 öncesi
Mezuniyet Yılı: 2004 öncesi
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2009, 02:20:23 ÖÖ » |
|
el-Cevap: Dağlar kadar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aikanáro Telperiën
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2009, 05:06:37 ÖS » |
|
Ya ceza israile küfür eder eder bir ay önce sonra gene küfür eder filistini vurduğu için amaaa aradan 1 ay geçmeden fanta'nın festivaline katılır fanta = coca cola umarım anlatabildim !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omar
Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 359
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010
tohum çatlarda bilmem kafa nasıl ÇATLAMAZ..
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2009, 05:26:02 ÖS » |
|
ceza daha çOK rapı tanıttı ve sevdirdi başkada bir şey yapmadı zaten  sagonun rapı sevdirmek gibi bir amqacı asla olmadı içinden geçeni güfteleyip durdu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeFRaT
Seni bana anlatan o masalı her gece odama kapanıp saatlerce dinledim
Kültür-Sanat Moderatörü

Site puanı: 175
Fakülte: Hendek MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2013
***PiSKaNeV*** Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır...
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2009, 05:29:34 ÖS » |
|
Ya ceza israile küfür eder eder bir ay önce sonra gene küfür eder filistini vurduğu için amaaa aradan 1 ay geçmeden fanta'nın festivaline katılır fanta = coca cola umarım anlatabildim !!!

|
|
|
|
|
|
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı, Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! …
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
Site puanı: 0
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2009, 07:22:31 ÖS » |
|
Ceza dümdüz kayar, Sagopa dini terimlerle yola çıkar.
Hepsini dinlerim.
Nefret vardı bir zamanlar o da iyiydi.
Tabii ki en iyisi ve gönlümüzden hiç çıkmayacak olan "Cartel"dir.
Neden hep ayrımcılık yolunu seçiyorsunuz? Bence bu iki elemanı kapıştıracağımıza onları bir olarak yani bütün olarak ele alsak daha iyi olur düşüncesindeyim.
Hem bundan başka daha "Neyim Var ki" di'mi?
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Her An Yeni Bir Şanstır
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 28, 2009, 07:35:22 ÖS » |
|
Bana kalırsa ikiside yalan, Ceza ilk "Ceza" olarak çıktığında hareketleri Eminem'in kopyasıydı. Daha yeni yeni kendine has birşeyler yapmaya başladı. Hızlı söylemesi bir artı olarak görülebilir ama millet sözlere bakar.
Sagopa dediğiniz eleman ise, Arapça ya da Farsça kelimelerle harmanlar dizelerini, derin anlamlar yükleyince ne oluyor ki? Dinleyen gençler birçoğu sözlükten bakıyor. İlk dinlenildiğinde anlaşılmıyor çoğu şarkısı diye düşünüyorum ben.
Tek gerçek var imzamda ve avatarımda görebilirsiniz kendisini;
EMINEM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head Cutter
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 28, 2009, 07:40:20 ÖS » |
|
Jimmy sende tam söyledin haaa adam annesine ana bacı kayıyo be güzelim utanmasa anasıyla yatar bu eleman
|
|
|
|
|
|
UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS UnS
|
|
|
jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43
Her An Yeni Bir Şanstır
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 28, 2009, 08:00:50 ÖS » |
|
Jimmy sende tam söyledin haaa adam annesine ana bacı kayıyo be güzelim utanmasa anasıyla yatar bu eleman
Anne anne olsa sövmezdi be yavrucum, annesi yüzünden çok acı çekmiş birisi. Her anne iyi olacak diye birşey yok... Kendinden nefret ettirmiş yaptıklarıyla  Hem ben şarkı bazında aldım konuyu dostum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head Cutter
Yasaklı
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 28, 2009, 09:04:58 ÖS » |
|
Anne anne olsa sövmezdi be yavrucum, annesi yüzünden çok acı çekmiş birisi. Her anne iyi olacak diye birşey yok... Kendinden nefret ettirmiş yaptıklarıyla  Hem ben şarkı bazında aldım konuyu dostum. Tamam be güzelim bende şarkı muhabbetini diyorum ana bacı soy sop ne var ne yok ama veled-ül zina güzel müzik yapıyor o değil de yazık yaa onun yerinde ben olsaydım belki daha fena şeyler yapardım o yine şarkılarda dile getiriyor neyse... Neyse konumuz ceza vs sagopa
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2009, 09:10:21 ÖS Gönderen: Eritroblastosis fetalis »
|
|
|
|
|
Súrion-taSo
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 547
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 28, 2009, 09:06:07 ÖS » |
|
yalnız sagopa söz yazmıyor araklıyor. fars dili edebiyatı okuyanlar daha iyi bilir.İran i ve Nietzscheyi tüketti adam 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2009, 09:08:45 ÖS Gönderen: Súrion-taSo »
|
|
"dedim, sinem üzre vurdun, bu dağı / dedi o halimin yadigarıdır / dedim, zülfün olmuş boynumun bağı / dedi, hayalimin yadigarıdır "
|
|
|
|