hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 18, 2010, 03:32:25 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Çağdaşlık= İçki+çıplaklık !!!!  (Okunma Sayısı 2102 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pablo neruda
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

« Yanıtla #50 : Ocak 12, 2009, 12:23:52 ÖÖ »

çok saçma bir önermenin saçma karşılığı olabilecek durumdaki bu başlık için denilecek çok şey yoktur. fakat hollanda örneğini, suç oranının alkol ve keyif verici maddelerle mi doğru orantılı yoksa yoksullukla mı doğru orantılı olduğunun anlaşılması açısından araştırılması gereken bir ülkedir ve farklı sonuçlarda vereceğinden emin olunabilecek bir araştırmadır. zira bu başlığı açan adam için de türban+tayyeb=islam olabileceği gibi kuru+pilav=kuru üstü pilav da olabilir...

Ansızın bir flütün sıla özlemi dolu iniltileri:
Hüzünle yükseliyor müzik, hıçkırığa yakın.
Bin milden ötelere, dağlar ve nehirler üzerinden acı bir keder yayılıyor.
Bir kadın görür gibi oluyoruz, uzak bir kuleye tırmanmış; birinin dönüşünü gözleyen.
Devrim
Umutları Düşlerinde değil, Yüreğinde Yaşat.
Harbi GencSau lu

Site puanı: 62

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004

Çirkin KraL

« Yanıtla #51 : Ocak 12, 2009, 12:32:16 ÖÖ »

namus namussuzluk aldı başını gidiyo. evet Dini bakımdan namus kavramı fiziksel mi algılanıyo sizde sadece? vucut ten saç kıl tüy bilmem ne bunlarmı namussuzluk tartışması?

ama şu ülkede Sarık cübbe takım afedersiniz klozetinden tutta kapı tokmaklarına kadar altın olan bir insanın; seslenebildiği çevreleri sömürmesi namussuzluk değil! hükmettiği kesim fitre sadaka vs. verirken onlar mercedes benzlere biner bu namussuzluk değil öylemi?  14 yaşında ki kızı ergenlik çağına girdi diye evlenebilirim diyen adam namuslumu?
tmm ben Namus fukarası olmaya razıyım arkadaş. benim namus kavramımda bunların hiç biri yok..

Ben Bir Eşkıya'nın Hayata İtirazıyım!!

Susarsam Çatışma, Konuşursam Savaş, Yazarsam Destan..
           Seversem Devrim Olur!!!
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!