hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Temmuz 04, 2009, 03:34:49 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Kayıp YazıLar İle Sokak Röportajları Devam Ediyor
Siz Değerli Üyelerimize Sorduk.
mike_c

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Çağdaşlık= İçki+çıplaklık !!!!  (Okunma Sayısı 1690 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hurrem Sultan
Seninle Herşeye Varım Ben....
GencSau Demirbaşı

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

Ben O'nu SeViYoRuM HeM De ÇoK

« Yanıtla #50 : Ocak 05, 2009, 04:22:14 pm »

kim ne derse desin avrupadan aldığımız çağdaşlık bu bizim...içki,mayo,bikini

bu cümlende BENCE ibaresi kullanman gerekirdi..avrupada n alabilceğimiz o kadar çok yararlı şeyler var ki biz ancak bunları görebiliyoruz..kaldıki bu tür davranışları avrupadan aldık diyerekte suçu başkalarında aramamız oldukça mantık dışı...

nasıl ki beş parmağın beşi de bir olmadığı gibi insanlar da farklı karakterlerde, kültürlerde kişilerdir..görüşleri, düşünce yapıları ve bakış açıları oldukça farklıdır. bu farklılığı yaratan şey ise kendilerini geliştirmiş eğitmiş olmalarıdır.

senin çağdaşlık anlayışın içki, mayo , bikini den ibaretse ya da sen insanların çağdalık dediğinde zihinlerinde bunun çağrıştığına inanıyorsan kusura bakma ama senin de kendini eğitmen gerekir..

herkesi aynı kefeye koyamazsın..toplumda cahil insanlar vardır. çağdaşlığı bu senin dediğin üç kelime ile bağdaştıran o zaman senin çıkıp demen lazım okumuş eğitimli kendini geliştirmiş biri olarak doğrusunun ne olduğunu... ama bunu yaparken de karşındaki insanı zorlayarak değil güzellikle anlatarak yapmalısın...

çağdaş insanları bu şekilde genelleme yaparak küçük düşürmüş oluyorsun BENCE..
bu aynı başı örtülü bir bayanı birinin kalkıp yobazlıkla suçlaması ile aynı şuan senin yaptığın...

Hurrem Sultan
Seninle Herşeye Varım Ben....
GencSau Demirbaşı

Ben O'nu SeViYoRuM HeM De ÇoK

« Yanıtla #51 : Ocak 05, 2009, 04:29:29 pm »

[
Kardeşim yukarıdaki yazın iyi bir yazı ama şurası dikkatimi çekti... "Deprem olunca hala "Allah bize kızıyor" vs. salak saçma düşüncede olan tahsilli insanlar var."
O deprem boşuna mı oluyor peki? Hatta bu söz neden söylenmiştir acaba?
"Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça"

Bilmiyorum belki hatalı olan benimdir.

filistinde ki insanların ne suçu var öyleyse söylermisiniz..orda yitip giden canların ne günahı vardı, onlar ne büyük bir azgınlık yapmışlar ki rabbim böyle bir şeye izin vermiş...
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2009, 04:31:01 pm Gönderen: Hurrem Sultan » Logged

weyss
^_^
GencSau Demirbaşı

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #52 : Ocak 06, 2009, 01:24:54 am »

ters bi düşünceye bakarsak; bir  hukuk devleti olsakta herkes yeri geldiğinde müslümanlığını dile getirir ne mutlu . Fakat bizim toplumumuzun özelliği gereği kendimizi yargılama zahmetine kalkışmayız hiçbir zaman.

Hukuk devletinde yaşayan Müslümanlar olarak kalabalık alanlarda, yılbaşı özellikle, turistlere yada Türk bayanlara yapılan tacizleri sürekli görüyoruz, bunu genele vurmak tabi ki doğru olamaz, fakat bu insanların sayısı oldukça fazla, bunları içkinin etkisindeyken mi yapıyorlar? Hayır! içkinin etkisinde olan insanlara yapıyorlar. Parlak Osmanlı Devleti zamanında içki yasaklanmıştır, peki neden? Haram olduğu için mi? Zaten bunu bilmeyen mi var. Cevabı basit; içkiye talep olduğu için yasaklanmıştır!..

Bizim bütün sorunumuz bu mu yani? Peki siz de oy kullanmaya giderken içki içip mi gidiyorsunuz? yada Devlet adamlarımız anlaşmaları imzalarken kafaları güzel mi oluyor? Bence imzaladıktan sonra naptım ben deyip içiyorlardır, şu halimize bir bakarsak, hem maddi hem manevi ülkemiz bir çöküş içerisinde, biz de zamanımızı çok güzel öldürüyoruz..

Sc_LaNN
HaNCoCK FaNN(SeRSeRi)
Yasaklı
*

Fakülte: Geyve MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

KaJMeRaNNNN....

« Yanıtla #53 : Ocak 06, 2009, 02:23:53 pm »

bu cümlende BENCE ibaresi kullanman gerekirdi..avrupada n alabilceğimiz o kadar çok yararlı şeyler var ki biz ancak bunları görebiliyoruz..kaldıki bu tür davranışları avrupadan aldık diyerekte suçu başkalarında aramamız oldukça mantık dışı...

nasıl ki beş parmağın beşi de bir olmadığı gibi insanlar da farklı karakterlerde, kültürlerde kişilerdir..görüşleri, düşünce yapıları ve bakış açıları oldukça farklıdır. bu farklılığı yaratan şey ise kendilerini geliştirmiş eğitmiş olmalarıdır.

senin çağdaşlık anlayışın içki, mayo , bikini den ibaretse ya da sen insanların çağdalık dediğinde zihinlerinde bunun çağrıştığına inanıyorsan kusura bakma ama senin de kendini eğitmen gerekir..

herkesi aynı kefeye koyamazsın..toplumda cahil insanlar vardır. çağdaşlığı bu senin dediğin üç kelime ile bağdaştıran o zaman senin çıkıp demen lazım okumuş eğitimli kendini geliştirmiş biri olarak doğrusunun ne olduğunu... ama bunu yaparken de karşındaki insanı zorlayarak değil güzellikle anlatarak yapmalısın...

çağdaş insanları bu şekilde genelleme yaparak küçük düşürmüş oluyorsun BENCE..
bu aynı başı örtülü bir bayanı birinin kalkıp yobazlıkla suçlaması ile aynı şuan senin yaptığın...

ben kimseyi zorlamıyorum zaten kendi dusuncem...bence ibaresi koymama gerek yok.....sen anlamıyosan bişey diyemem.. hıh

***EMRİ BİL MA'RUF NEHYİ ANİL MÜNKER***
kumlu
Muted
Bakınan Üye
**

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #54 : Ocak 06, 2009, 08:28:12 pm »

bu başlıktaki mantıkla gidersek de din= 14 yaşındaki kızlarla evlenmek+4 kadınla evlenmek
FY54
* EyLüL *
GencSau Demirbaşı

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2014

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح&

« Yanıtla #55 : Ocak 06, 2009, 08:53:19 pm »

bu başlıktaki mantıkla gidersek de din= 14 yaşındaki kızlarla evlenmek+4 kadınla evlenmek

yoK arTık
Neden Sonuç iLişkisi KurmakTa bi Sorun yaşamışsın  dişlek
serkan_rap
Cümle Mühendisi
Yasaklı
*

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006

« Yanıtla #56 : Ocak 06, 2009, 08:55:52 pm »

yoK arTık

Sen ona bakma arasıra gelir öyle bir şeyler atar konuları farklı yerlere çeker,sever bu işleri Kumlu arkadaş. Grin Öte dur Uğur abi Grin

^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^ (Sürç-ü Lisan Ettiysek,Aşk ola)
Sc_LaNN
HaNCoCK FaNN(SeRSeRi)
Yasaklı
*

Fakülte: Geyve MYO
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

KaJMeRaNNNN....

« Yanıtla #57 : Ocak 07, 2009, 01:15:21 am »

nası vardın ki o kanıya onu anlamadım....

***EMRİ BİL MA'RUF NEHYİ ANİL MÜNKER***
kumlu
Muted
Bakınan Üye
**

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #58 : Ocak 07, 2009, 09:36:47 pm »

yoK arTık

haaa pardon
din = 14 yaşındaki kıza tecavüz etmek+ 4 kadın
Lithium
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı
GencSau Demirbaşı

Giriş Yılı: 2004

« Yanıtla #59 : Ocak 07, 2009, 09:43:31 pm »

haaa pardon
din = 14 yaşındaki kıza tecavüz etmek+ 4 kadın

Bireylerin sergiledikleri davranışları bir Din'e mal etmek ne derece doğru arkadaşım..

Bilgisiz insanlar kişileri,

Zeki insanlar fikir ve düşünceleri tartışır..  Wink

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!