hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 02:41:16 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Trabzonspor Figo'yu İstemedi!!!  (Okunma Sayısı 197 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
grassyass
Ben bir mülteciyim..!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 80

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

Sevgi Eylem Gerektirir!

« : Mayıs 27, 2008, 05:05:04 pm »

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'un Luis Figo'yu transfer etmediği ortaya çıktı! Portekizli yıldızın 2,5 milyon euroya imza için geleceğini kaydeden Genel Sayman Mahmut Aksu, "Figo'yu isteseydik bugün Trabzonspor'a getirirdik" dedi ve olayın perde arkasını açıkladı!

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, transfer politikasını genç ve gelecek vaad eden oyuncular üzerine kurduklarını belirterek, yaşı nedeniyle Portekizli yıldız oyuncu Luis Figo'yu transfer etmediklerini söyledi.

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, konuk olarak katıldığı yerel televizyonda açıklamalarda bulundu. Yaşı nedeniyle Portekizlerin dünyaca ünlü yıldız oyuncu Luis Figo'yu transfer etmediklerini kaydetti.

Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun, teknik direktör Ersun Yanal'ın aldığı ücretle ilgili olarak görüşeceğini, eski kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın ise kapısını çalacaklarını ifade etti.

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Luis Figo'nun menajeri aracılığı ile 2,5 Milyon Euro'ya oynamaya hazırım şeklinde faks çektiğini belirterek, "Günü kurtarmak yerine geleceğe yatırım yapıyoruz. Figo'yu isteseydik bugün bu oyuncuyu Trabzonspor'a getirirdik. Ama yaşı nedeniyle bu transferin gerçekleşmesini istemedik. Sezonunun sona ermesiyle birlikte menajerler bizi sürekli oyuncu isimleri veriyordu. Bir gün Figo'nun menejeri aracılığı ile imzasının bulunduğu faks geldi. Menajer bonservisi elinde olan Luis Figo'yu yıllık 4.5 milyon Euro vermemiz halinde Trabzonspor'da forma giyebileceğini söyledi. Bu fiyatı aşağıya çekmelerini istedik. 2.5 milyon Euro'ya oynarsa alalım şeklinde cevap yazdık. Gelen cevap da ise ödeme şartlarını konuşalım yazıyordu. Bunun üzerine başkanımız Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nu bilgilendirdik" dedi.

Aksu, transfer politikalarını genç ve gelecek vadeden oyuncular üzerine kurdukları için bu transferi gerçekleştirmediklerini belirterek, "Geleceği yatırım yapmak yerine günü kurtarmak isteseydik, bu transfer gerçekleşebilirdi" diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun, teknik direktör Ersun Yanal'ın aldığı ücret konusunda bir görüşme yapabileceğini belirten Aksu, şöyle konuştu:
"Yönetimimizle hocamızın arasında böyle bir görüşme olabilir. Ama bunu biz sıkıntı etmiyoruz. Bir problem yaşanacağını da sanmıyorum. Yaşansa bile Nuri Albayrak'ın kapısını çalarız. Çünkü, Albayrak, teknik direktör Ersun Yanal'ın çok iyi bir teknik adam olduğunu, Trabzonspor'un yola onunla birlikte devam etmesi gerektiğini ifade etmişti ve maddi anlamda bir sıkıntı yaşanması halinde aradaki farkı kendisi ödeyeceğini söylemişti" şeklinde konuştu.

Taraftarların Hüseyin'e büyük haksızlıklar yaptığını belirten Mahmut Aksu, "Hüseyin gerek kişiliği ile gerek oyun anlayışı ile iyi bir futbolcu. Ancak ne yapsa kendisini sevdiremiyor. Hüseyin'e yapılan tüm haksızlıklara rağmen bonservisini alıp gitme yerine boş mukaveleye imza atmıştır. Bu fedakarlığı kolay kolay kimse yapmaz. Hüseyin çok iyi bir Trabzonsporlu, onun çıkarlarını koruyacak çok iyi bir teklif gelir ise onu satarız" dedi.

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, transfere 13 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdıklarını belirterek, bunu aşabileceklerini söyledi..

Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1355

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2008, 05:08:58 pm »

Atma Ziya din kardeşiyiz. Cheesy

"Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
grassyass
Ben bir mülteciyim..!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 80

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

Sevgi Eylem Gerektirir!

« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2008, 05:12:49 pm »

bana da biraz öyle geldi.... Smiley  Grin

mike_c
maykiii
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 566

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

Gencsau "Muhtar"ı (:

« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2008, 05:17:01 pm »

Cheesy Cheesy

biz de ronaldinho'yu istemedik yoksa geliodu Tongue Grin Grin

Tanrı'nın elinden yazılan bir mektubum ben____

Saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir tekmesi kaderin____

Gelip geçen, nedense kalıcı olamamış bir düş benimki____
EfuliM
Bakınan Üye
**

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #4 : Temmuz 14, 2008, 11:20:24 pm »

gökhan ünalların ,selçuk inanların zaferlerin ve daha kimlerin peşinde olanlar ...alamaynca işte böyle makara yapmaya kalkarlar...
bana da biraz oyle geldi he ne dersiniz?
SummerWinter
I can be your dreams but being your dreams isn't my dream...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 214

Giriş Yılı: 2004

What makes trouble makes you stronger !

« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2008, 11:22:43 pm »

EfuliM
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #6 : Temmuz 14, 2008, 11:24:24 pm »

atanı da görecez tutanı da Smiley az kaldı uşaklar
SummerWinter
I can be your dreams but being your dreams isn't my dream...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 214

Giriş Yılı: 2004

What makes trouble makes you stronger !

« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2008, 11:27:13 pm »

atanı da görecez tutanı da Smiley az kaldı uşaklar

ins gelir ama pek ne bileyim..neyse ins..gelir nede olsa ben takim tutmuyorum bana kalsa tum takimlar kazansin :p

mike_c
maykiii
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 566

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Gencsau "Muhtar"ı (:

« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2008, 11:28:08 pm »

keşke bir şeyler yapabilseniz, son senelerde hep küme düşmekten kurtuldunuz, inş bu sene ilk sıralara oynarsınız, ve inş, yeni transferleriniz de elinizde patlamaz Wink

Tanrı'nın elinden yazılan bir mektubum ben____

Saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir tekmesi kaderin____

Gelip geçen, nedense kalıcı olamamış bir düş benimki____
EfuliM
Bakınan Üye
**

« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2008, 11:30:16 pm »

yanlıs anlasılmasın figo gelcek demiyorum,zaten görüşmeler sonuc vermedi ki bize yaşlı adam lazım değil..

bu arada futbolu takip etmeyenler yorum yaparken biraz daha dikaktli konussa iyi olur Smiley küme düşmek falan gibi.....
bizim en kötü senemiz (gecen sene) kacıncı bitirdigimiz ortada,en kötü sezonumuza,federasyona,provakatorlere ve Nuri Albayrak a ragmen...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Debt Consolidation | Loans | Mortgage Calculator | Mobile Phone | The eBay Song
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!