hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 02:38:49 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Servet'ten Galatasaray'lılara Müjde  (Okunma Sayısı 51 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aRmAgEdOr
--->> by eRtaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 106

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

geL aRtık vakit geLdi canıma yetti.. özLedim çoook

« : Temmuz 18, 2008, 10:53:50 am »

Sarı-kırmızılı takımın Almanya kampı sırasında GS TV'ye açıklamalarda bulunan Servet, Servet Çetin, kazanılan şampiyonluğun ve Avrupa Şampiyonası'ndaki başarının sakatlığına olan üzüntüsünü dindirdiğini söyleyerek,"Ligin son maçında sakatlandım ve şampiyonluğu bile doyasıya yaşayamadım kendi kulübümde. Sonra direkt milli takım kampına katıldım. Biraz riskliydi durumum. Yetişebilir miyim, hep tereddüt içersindeydik. Ama Allah'a çok şükür iyi bir şekilde tedavi oldum. Buradan sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum; çok iyi bir tedavi yapıldı. Nitekim milli takımın maçlarına yetiştim.

Farklı bir yerde sakatlığım vardı ama Portekiz maçında daha farklı bir yerden sakatlandım. Turnuvaya da bir şekilde öyle devam etmek zorunda kaldım. Hem kendi kulübümüze şampiyonluk getirdik, hem de milli takımda Avrupa 3.'sü olduk. Tabiî ki bunlar çok güzel başarılar ama milli takımda gerçekten en kötüsü final oynayabilirdik diye düşünüyorum. Hem Galatasaray'da şampiyonluk, hem de milli takımda kazanmış olduğumuz başarı sakatlığıma üzülmemi önledi diyebilirim. Şimdi tekrar antrenmanlara başladık; takımla çalışamadığım için moralim bozuk ama bu da gayet normal. Ben kendimi çok fazla riske atıyorum. Herkes kendini bu kadar kolay ve basit bir şekilde riske atamazdı ama benim yapım bu. En ufak bir oynama ihtimalim varsa oynamaya çalışıyorum." diye konuştu.

kokunu özLedim..
sana sımsıkı saRıLmayı özLedim..
biteR mi bu özLem?
dön aRtık..

ne oLur dön...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Get out of Debt | Mortgage | Fast Loans | WoW Gold | Rolex
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!