hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 02:41:32 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Şamil Şam Avrupa Şampiyonu  (Okunma Sayısı 116 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
* EyLüL *
* GFBLİELİF *
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 288

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

... ŞaFak 54- SAKARYA ....

« : Temmuz 16, 2008, 07:48:26 pm »

Şamil Şam Avrupa şampiyonu

İtalyan rakibi Paolo Vidoz ile berabere kalan Türk b*ksör Sinan Şamil Sam, Avrupa Şampiyonu ilan edildi.

Ankara'da 4 Temmuz'da İtalyan rakibi Paolo Vidoz ile berabere kalan Türk b*ksör Sinan Şamil Sam, bağlı olduğu Hamburg kentindeki Arena şirketinin sahibi Ahmet Öner'in itirazı üzerine Avrupa b*ks Birliği (EBU) tarafından ağır siklette Avrupa Şampiyonu ilan edildi.

Sinan böylece, Avrupa Şampiyonluğu kemerini koruyarak, profesyonel b*ks yaşamında ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.

Arena şirketinin sahibi Öner, puan hakemlerinden birinin kararını maçtan sonra Sinan'ın aleyhine çevirdiği gerekçesiyle itirazda bulunmuştu.

Arena tarafından yapılan açıklamada, söz konusu hakemin hatasını kabul ettiği, bunun üzerine EBU'nun Sinan'ı resmen Avrupa Şampiyonu ilan ettiği bildirildi.

Avrupa Şampiyonluğu kemerinin Sinan'a, 21 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek bir basın toplantısında verileceği kaydedildi.

Sinan, bu konuda yaptığı açıklamada, karardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Karşılaşmayı kazandığımı biliyordum ve beraberlik kararından dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım. Tabii ki taraftarlarımın önünde şampiyon ilan edilmek isterdim. Ankara'da elimin boş kalması çok üzücüydü'' şeklinde konuştu.

Şimdi Avrupa Şampiyonu ilan edilmesinden sonra bir adım daha ileriye giderek Dünya Şampiyonluğu için mücadele etmek istediğini ifade eden Sinan, Öner'in Avrupa Şampiyonluğu mücadelesini Ankara'da yaptırmayı başardığını, Dünya Şampiyonluğu mücadelesini de İstanbul'da organize ettirebileceğine emin olduğunu kaydetti.

Öner de ''Sonuçta adaletin kazanmış olması önemli. Bunun için EBU'ya teşekkür ederim'' dedi.

Sinan'ın dünyanın en iyi b*ksörlerinden biri olduğunu gösterdiğini belirten Öner, artık tüm kapıların kendisi için açık olduğunu sözlerine ekledi.

« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 07:55:06 pm Gönderen: gfblielif » Logged

Akarım sonsuza deli sel gibi
                 Tut çevrele tut gölün olayım
                     Çarparım ne varsa deli yel gibi
                        Tut kollarımdan tut ki durayım... :]
Zakk Wylde
World Of Trouble
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 421

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2008, 08:56:15 pm »

haksızlık vardı zaten yerinde bir karar..

Soulfly Türkiye Fan Sitesi

[img width=350 height=19]http://img
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1355

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2008, 09:35:40 pm »

Hakemi de dödük belki onun için korkmuşlardır bizden. Cheesy

Birinciliği verelim yoksa bizi de döver bunlar. Grin

"Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Low Interest Credit Cards | Jordan 22 | Remortgages | Remortgages | Online Advertising
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!