hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 02:53:55 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ricardo Oliviera Heran Galatasaray'lı Olabilir  (Okunma Sayısı 54 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aRmAgEdOr
--->> by eRtaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 106

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

geL aRtık vakit geLdi canıma yetti.. özLedim çoook

« : Ağustos 07, 2008, 02:22:41 pm »

Galatasaray'ın Almanya kampından İspanya'ya hareket eden ve bu futbolcu için kulübü ve menajeriyle masaya oturan yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in, Oliviera'nın transferiyle ilgili kulübü Real Zaragoza ve menajeriyle anlaşma sağladığı ve kısa sürede bu transferin basına duyurulacağı öğrenildi.

Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.

Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

(İHA)

kokunu özLedim..
sana sımsıkı saRıLmayı özLedim..
biteR mi bu özLem?
dön aRtık..

ne oLur dön...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Credit Card | Personal Loans | Buy Anything On eBay | Online Advertising | Home Loan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!