hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 19, 2008, 08:54:02 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Avrupa Şampiyonlar Ligi Yorumları...  (Okunma Sayısı 5276 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 417

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #210 : Kasım 29, 2007, 05:25:03 pm »

sınav vardı tam bakamadım ama güzel oyun olmuş,teşekkür ediyoruz,bjk mize,delgado 10 numarasın:D

Kötünün kötüsü var anla unutursun zamanla,unutursun hayat böyle alışırsın zamanla.
REİS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 124

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #211 : Aralık 13, 2007, 02:11:44 pm »

SARI-lacivertlililer, Edu'nun kendi kalesine attığı golle geriye düşmesine rağmen Alex ve Uğur'un (2) golleriyle kazandı. F.Bahçe 2. turda Sevilla, Chelsea, Milan, M.United, R.Madrid, Barcelona ve Porto'dan biriyle eşleşecek.

Fenerbahçe, CSKA'yı Alex ve Uğur Boral'ın (2) golleriyle geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktı.

Sarı-lacivert artık Türk futbolunun yeni modası. Fenerbahçe güven veriyor ve kazanmayı biliyor.

Dün gece yediği gole kadar hayranlık uyandıran bir Türk takımıydı yine Fenerbahçe.

17'de iki kaptan Semih ve Alex'in Akinfeev'de kalan şutları vardı.

26'da Deivid'in kafa vuruşunu Aldonin çizgiden çıkarmıştı. Sonra o gol ve hemen ardından 32'de Alex'in 'füze' gibi gelen yanıtı. Anında 1-1 oldu ve Fenerbahçe üç puanı kaldığı yerden zorlamaya devam etti. Aurelio ve Lugano'nun dışarı giden kafa vuruşları sonrası sahne yine Alex'in oldu. Devre bitti denirken +46'da şahane bir 'çalım şov'un ardından Uğur'a "Golü sen at" diyen bir pas ve Uğur'dan son nokta: 2-1. Daha yeni çıkılan Galatasaray maçının yorgunluğu, yakalanan 2-1 ve PSV'nin yenik durumu düştüğü haberi ikinci yarı Fenerbahçe'yi zaman zaman rölantiye düşürse de zorlamalar sık sık devam etti. Uğur'un direkten dönen şutu (57) ve Kazım'ın Akinfeev'den seken topu (79) gibi. Oyun hep Fenerbahçe ve taraftarının kontrolündeydi. Perdeyi kapatmaksa yine Uğur'a düştü ve 90'da 3-1'i Aurelio'nun ortasında imzaladı.

Sarı-lacivertli takım, CSKA galibiyetiyle grupta puanını 11'e çıkardı; gruplarda en çok puan toplayan Türk takımı unvanını, G.Saray'dan aldı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez gruptan çıkarken, ezeli rakibi Galatasaray'ın rekorunu da tarihe gömdü.

Öncelikle Cimbom, artık grubu geçen tek Türk takımı değil.

Ayrıca puanını 11'e çıkaran Fenerbahçe, ezeli rakibinin puan rekorunu da elinden aldı.

2000-01 ve 2001-02 sezonlarında Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 10 puan toplayan G.Saray, bu rekorunu Fenerbahçe'ye kaptırmış oldu.

Yani Kanarya için bu galibiyet sadece turu değil, ezeli rakibine karşı bir başarıyı beraberinde getirdi.

Bir de puan rekoru eklenmişti haneye. Fenerbahçe ilk yarı itibarıyla yalnız ülkemizin değil, Avrupa'nın da en başarılı takımlarından biri. Şampiyonlar Ligi'nde örnek birer profesyonel gibi oynuyorlar.

Alex, bu sezon kaptanlığı da üstlendiği sarı-lacivertlilerde başarıdan başarıya koşuyor; takımını da zaferlere taşıyor.

Sambacı, Saracoğlu'nda takımı geriye düştükten hemen sonra öyle bir gol attı ki, arkadaşlarının üzerindeki ölü toprağını da bir çırpıda yok etti. Alex'in soluyla 25 metreden gönderdiği füze ağlarla buluştuğunda ikinci turu da müjdeledi. Sambacı, devre biterken Uğur'a verdiği nefis asistle takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı.

F.Bahçe formasıyla 152 resmi maçta 75 gol, 77 asistlik müthiş bir performans sergileyen Alex, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıda da aslan payının sahiplerinden oldu. Alex, bu sezon ikisi Anderlecht'e, ikisi CSKA'ya olmak üzere 4 gol atarken, üç de asist (Anderlecht, PSV ve CSKA) yaptı.

« Son Düzenleme: Aralık 15, 2007, 01:23:22 am Gönderen: Shambala34 » Logged

Zakk Wylde
World Of Trouble
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 410

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #212 : Şubat 20, 2008, 10:36:04 pm »

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Fİnal İlk Karşılaşması

Fenerbahçe : 1     Sevilla : 1 
( Kezman dk.17 )  ( Edu kk dk : 25 )

serkan_rap
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #213 : Şubat 20, 2008, 10:38:11 pm »

duman olmasın febe ben yener diyordum ama,..

Kötünün kötüsü var anla unutursun zamanla,unutursun hayat böyle alışırsın zamanla.
Hakan_HAN
Yasaklı
*

Site puanı: 2

Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #214 : Şubat 20, 2008, 10:41:01 pm »

inş..  yenecez...Smiley
REİS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 124

Giriş Yılı: 2000

« Yanıtla #215 : Şubat 20, 2008, 11:32:15 pm »

şampıyonn fenerrrrr lan bukadar olamaz farklı kazanabılırdıkkk

Zakk Wylde
World Of Trouble
Bölüm Yetkilisi

Site puanı: 410

Fakülte: Eğitim Fakültesi

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #216 : Şubat 20, 2008, 11:35:43 pm »

fenerbahçenin gelip gelmesi hoş ama tur atlaması çok zor şimdiden geçmiş olsun diyorum...

Hakan_HAN
Yasaklı
*

« Yanıtla #217 : Şubat 20, 2008, 11:36:04 pm »

yenecegiz  demiştim....Smiley
serkan_rap
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #218 : Şubat 20, 2008, 11:38:42 pm »

evet yendı febe ama,ahh basit hatalar ah,bu arada halit kıvancın çıkardıgı sesler nasıl aha,ıhhhh gibi koptum ya:D:D

Hakan_HAN
Yasaklı
*

« Yanıtla #219 : Şubat 20, 2008, 11:38:56 pm »

fenerbahçenin gelip gelmesi hoş ama tur atlaması çok zor şimdiden geçmiş olsun diyorum...

oyuncularda  böle karamsar olursa  yenezler tabi.....Smiley
Sayfa: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Free File Sharing | Blog5 Game Cheats | Lingerie | Mobile Phones | Payday Advance
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!