hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 03, 2008, 02:31:13 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Adnan Polat'tan Müjde  (Okunma Sayısı 45 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aRmAgEdOr
--->> by eRtaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 106

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

geL aRtık vakit geLdi canıma yetti.. özLedim çoook

« : Temmuz 18, 2008, 10:54:43 am »

LigTV.com.tr'nin haberine göre; Galatasaray'da, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürerken, transfer komitesi Herry Kewell'den sonra ismini sır gibi sakladığı ikinci transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat ve Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer çalışmalarında Real Zaragozalı Oliveria'nın göstermelik bir isim olduğu, aslında ilgilenilen futbolcunun isminin sır gibi saklandığı ortaya çıktı.

İtalya'da, İspanya'da, İngiltere'de bir çok tranfer görüşmeleri gerçekleştirilirken, bu süreç içerisinde bir çok kulüp, oyuncu ve menajerle görüşen Başkan Polat ''Ortaya her gün yeni iddialar atılıyor, bir çok isim Galatasaray ile birlikte anılıyor, Harry Kewell transferindeki sessiz sedasız gidiyoruz. Yıldız transferinde birkaç pürüz dışında önemli yol katettik taraftarların sürprize hazır olmalarını istiyorum. Hatta bir değil iki futbolcu bile alabiliriz' 'diye konuştu.

LigTV.com.tr

kokunu özLedim..
sana sımsıkı saRıLmayı özLedim..
biteR mi bu özLem?
dön aRtık..

ne oLur dön...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Myspace Layouts | Mobile Phone | Credit Cards | Shares | Actress
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!