Acı izler, acı ister, acı gözler, acı geçer günüm
Özüm içim solan bir çiçek içindeyim gülüm
Gözüm kan yatağı masalımsı bir ağıttı
Karşı dağlara küstüm onlar göz yaşları yankılattı. MT.
Öncelikle bu güzel fikri hayata geçirdiğin için seni tebrik eder ve en içten bir şekilde teşekkürlerimi arz etmek isterim.
..AsLı.. : hea bak akıllı ol güzel şöyle de güzel görünsün yazdıkların aklını almıyım

Allah düşürmesin eline ve ellerine diğerlerinin

vakti zamanında gençsau gsm müdavimlerinden olabilirim ancak şimdi de facebookta bu işin müdavimlerinden olmaya adayım

muhtarların yetkilerini ellerinden aldılar, maaşlarını artırsalar da sade bir memur gibi artık, bir afisi yok, ben bakan olacak adamım neyleyim artık muhtarlığı, durmak yok yola devam

ayrıca siteden gittiğimi kim söylediki? siteden gittiğim falan yok, öyle üfürükten şeylere kızıp da alıp başımı gidecek biri değilim ben, benimki sadece biraz suskunluk, biraz bir şeyleri oluruna bırakmak yani zamana

yine de teşekkür ederim hakkımda yazdıkların için, eline klavyene sağlık

mezedax : seni işlettiğimizi ben hatırlamıyorum

ne yapayım ben seni msnde bea? forumda kafamı patlatıyorsun bir de orada düşünemiyorum

kılım sana, kıl oldum abi

sen de bana kılsın eminim

ben kardeşimi interneti para ile mi kullandırıyormuşum?

kupkuru iftira, kendisinin bana 5 kuruşu geçmemiş olup, yüzlerce lira tarafımdan ödenmiş ve hala da ödenmektedir, neyse bunlar özel konular geçelim..
demek benden izinsiz benim odamı gözlüyorsunuz hea, ben de sizi gözlerim elbet, bbg meze

sabah sabah seda sayanı izlemişsin heralde, coşmuşsun

aşık bu kız, dalıp gitmiş, bana kıl, yaşlı vs dersin iftira atarsın he, Allah böyle şaşırtır işte adamı

nese_ng : evet bir tanışıklığımız bulunmamakta, forum kardeşiyiz sadece

teşekkürler hakkımdaki güzel yorumun için.

benimle muhabbeti olup da ismimi bilmeyen birçok kişi vardır, ismimi bilmen güzeli bilmeyenler utansın, kın kın kınıyorum hepsini

ReturnBackEnzo : bir yere gitmedim ki geri geleyim

dilim tutulmuş,parmaklarım yazmaz olmuş, gözlerim bozuksa da görüyor bir şeyler en azından, biri sizi gözetliyor

aRmAgEdOr : sağol kardeşim, onlar senin güzelliğin, zaten pek vaktim olmuyordu, sıkıldım link atmaktan falan, aslında sıkılmak değil de başka bir şey bu, bazı laftan anlamaz bakarkör arkadaşlar heves bırakmıyor bu işte insanda, kafasını monitöre vuracaksın bunların ancak anlyacaklar

ayan :

senin de her şey gönlüne göre olsun mr. cat / kedi / ayan vs

olimbera : selwaaya alışmıştık bu kullanıcı adına ısınamadım

puan manyağı yaptıklarımdan birisin sen de, belki de bu yüzden kaldırmışlardır uygulamayı

işte diğer takımlar taklitten öteye gidemiyorlar, biz yapalım siz hayran olun

yalnız dediğin resmi kaldırdım, imzada çok yer kaplıyordu, mesajları okumakta zorluk çekmesinler istedim

dokunmayın bööcüğüme

koloni kurucam ben onlardan

gerçek sanman normal, çoğu da öyle sanıyordur

ama kaldıracağımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz kalacak uzun bir süre daha

amin. Rabbim senin de gönlüne göre versin her şeyi

oak : sevgili oak kardeşim, mike_c nin sagopa ya da bir şarkıyla hiçbir alakası bulunmamaktadır. mike_c ----> mikerinos'un "mike"si, cihanın da "c"sinden oluşmaktadır
ben de tanıştığımıza memnun oldum onur, aslında 3. yaşgününden önce de iibfnin bahçesinde bir tanışmamız olmuştu diye hatırlıyorum ben, yanlış da hatırlıyor olabilir,m, malum yaşlılık

daha önce de belirttiğim gibi benim suskun kalmamın +/- muhabbetiyle ya da diğer kıl tüy şeylerle hiçbir ilgisi yok, olamaz da, böyle olduğunu düşünen kişiler ya beni iyi tanıyamamıştır ya da tırlatmıştır kafayı

hea +/- uygulaması olsun, ayın üyesi uygulaması olsun ya da diğer kaldırılan uygulamalar olsun, foruma güzellik katan, üye çeken, muhabbet olmasını sağlayan, daha kaliteli bir ortam sağlayan uygulamalardı, kaldırılmasından yana değildik, ama kaldırıldı. kahrolsun kaldırılmasına sebep olanlar, zaten çoğu da kahroluyordur, beter olsunlar, gözüm görmesin hiçbirin

bir gün gençsauyü satın alıp admini ben olucam

siz benim işimi kolaylaştırın ben de sizin işlerinizi kolaylaştırırım

KördüğüM : manevi kardeşim

forum istatistiklerine ve benim istatistiklerime bakarsanız ne halde olduğumu(zu) anlarsınız
küsme sakın, kimse küsmesin bana

küsersen küserim ö.m.ları keserim, sonra da kıyabilirsem döverim

şaka tabi

1903 ten geriye saydık bitirdik, diğerleri saya saya bitiremedi aylar yıllar geçti, bir 10 yıl daha geçse bitiremeyecekler

biz devam etsek v.50 falan olurdu

arjinson : beni ilk gören üyeler kıl oluyor zaten

sonrası malum

enis_karaca : aynı duayı ben de senin ve sizler için ediyorum. amin inş

melek : kardeş_k

bugün aklıma geldi celibon grubumuz, bir bakayım dedim, 2 üyemiz eksilmiş, en yakın zamanda tekrardan çalışmalara başlayacam, celibon isteyen haftaya sakaryada olsun
ekmek parası derken, ben işi bıraktım, haftaya gezmeye (tabi öncelikle birkaç boya badana işi var teyzemlerde onunla uğraşıcam bizim evdekiler bitti

itinayla boya badana yapılır, fiyatta anlaşırız isyenle

) geliyorum, sonracığıma biraz dinlendikten sonra yeni bir işe başlıcam inş

celibonlar bir süre daha midenize inmeyebilir, siz siz olun param varken ne yapıp edip yiyin celibonları, yoksa avcunuzu yalarsınız
Apsuwa : bu güzel iltifatların için teşekkürler, teveccühünüz efendim

suqunet : ben de pek yeni sayılmam ama neyse, herkes tanımak zorunda değil sonuçta

köşeyi dönersem millet vekilliğine aday olucam, ya da siz bir güzellik yapar yardım toplarsanız iyi olur

jimmy : bir şey demene gerek yok hocam bunlar yeter de artar bile, kimi sever kullanıcı adımı kimisi sevmezi herkesin kendi düşüncesi

sağolasın

numberbir : onlar gençliğimde kaldı Burakım, o zamanlar fakirlik vardı, ekmek yoktu pasta yiyorduk

teveccünüz efendim, sağolun varolun iltifatlarınız için

o sizin güzelliğiniz , saygılar Burakım, amin demek istiyorum duana ecmain inş

lale: bir daha geç kalma

henüz tatile başlayamadım, 2 hafta erteledim mecburiyetten, önce şu paraları bir toplayayım, sonra o parlardan kalan maaşımı alayım, sonra di,ş tedavim var birkaç gün, bu arada boya badana var teyzemde onu yapıcam

en sonda inş. düşüncelerimi gerçekleştirmek üzre sakaryaya doğru yola çıkıcam

Yaşama karşı çocuklaşırken ilerler yaşım
Müsvettelerim tükendi ve avuçlarıma söz yazdım
Kayıplara adres oldum oğlum takip edilen bir izim
Usanmadan peşimden gelir melankolik çocuklar bizim
Hep taarruz var
Hep zarar-rı muharrebelerime katıl bak,
Kolaymı,zormu hayatım
Ummadığım taşlar başımı yarar
Budur maruzatım
Ey zaat-ı pakım sübhaniyem ilhamına muhtacım
Dayanmak davranmaktan zor
http://www.youtube.com/v/It-V-q02DRQson olarak tekrardan GençSaü Haber Ajansı dolayısıyla Kayıp yazılar ya da bir zamanların Ninovasına ve kameraman arkadaşımıza teşekkür ediyorum bu güzellik için

konu dışı:
karma eylem, ayın üyesi uygulaması tekrardan başlasın ve üyelik seviyeleri güncellensin artık . mademki site eski aktifliğine geri dönsün istiyorsunuz bunlarla başlayın bence. tabi siz bilirsiniz yine de
http://www.youtube.com/v/KFtmege0MDE****Bu Yakanın Delisi****