hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 14, 2010, 07:27:33 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sokak Röportajları / Mike_c  (Okunma Sayısı 1081 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kayıp YazıLar
Ziyaretçi
« : Haziran 28, 2009, 02:24:55 ÖÖ »

Selamun Aleykum GençSaü kardeşliği
Yepisyeni ,fırtına gibi bir röportajla yine karşınızdayım

Forumumuzda ki gayri safi muhabbet hasılasını yükseltmeyi amaç edindiğimiz için bol muhabbetli bir konu geçirmeyi temenni ediyoruz

uçuş takımlarını açınnnn
cep telefonu,dizüstü bilgisayar,kalp pili gibi cihazları kapalı tutun

Efendiiiim...
Yine kimler on-line listesinde mikrofonum ve kameramanımla gezinirken aklımızda şu soru doğdu...

Kameramancığım dedim sence Mike_c kardeşcikimizi kimler tanımaktadır
Oda dedi ben bilmem halka soralım

Sonra başladık karşılaştığımız kardeşciklerimize sormaya..

Yanıtları ise şöyleydi..

..AsLı.. kardeşim bir önceki röportajdan ötürü  deneyimli olanlarımızdan

Ona sorduk mike_c hocamızı
aleyküm selam dur güzel yazyımda gençsaünün önüne güzle çıkııyım   geçen defa çok kötü olmuştu   neysee demek bu hafta mike_c düştün elime maykiiii
vakti zamnında genel msja yazrdı kendileri sürekli konuşur car car bi susmmazdı ben kendiyle öyle muhabbet etmedim gerçi  
haha bide zamnında gençsaü muhtarıydı pehh   muhatrlığı falan kalmadı onun   siteye de geri gelmesin istemiyoruz  zaten sitede yeteri kadar deli var bide  bu deliyle kim uğraşır  

çok fazla tanımasam da bence bence iyi bi insan maykii saygılar.. yazım aynen böle olsun  

dedi

Teşekkürler aslı hernerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan Cool

Daha sonra müslüman kardeşim
mezedax gördük

ve aleyküm selam Müslüman  

yaben maykiyi tanıyorum onun kardeşinide tanıyorum hatta bunlar var yabir ara beni işletiyor gibi bişeydi uleyn dedim noluyoruz   neyse dedim ver bakim msn adresini şimdik anlarız kardeşi iboya ddim bunu mayki kıl bişey teklif etmedim ona bu yüzden ...
neyse ibo dedi maykıl yandan kaykıl benim abimdir...
interneteparayla oturtuyor beni. msn açtığımda gencsau yu gencsauyu açtığımdamsn açtırmıyor çekemiyor beni bıktım artık ama ne edecen işte yaşlıbaşlı adam dedi sonra cam açtı bir baktım vallah bunlar aynı odadainternet kafe gibi bir düzende chatlaşiyorlar..

neyse sonracığıma maykıllada corc olduk işte  

gerçi maykıldan çok iboyu anllattım ama

idare et maykıl o küçük sabi daha kıskanmasın seni diye şey ettim yani

noliyiii yaw sabah sabah bana

Dedi oda

Yalnız cevap mesajını benim toplu mesaj attığım herkese birden yollamış
mayki konusunu benden önce açıyordu nerdeyse
neyse uykulu olmasına veriyoruz
ve sıradakine geçiyoruz

yani
nese_ng  kardeşimize

öncelikle beni de bu şerefe nail ettiğiniz içün teşekkürlerimi sunarım..   böyle güzel bir konunun içinde yorum yapacak olmak beni oldukça bahtiyar etti   ama    mike_c ile sohbetimiz ya da tanışıklığımız bulunmamaktadır..   ancak siteden yorumlarına dayanaraktan nacizane bir-iki cümle sarfetmek isterim   öhöööm öhöömm  

koyu bir Beşiktaşlı,espirili,ince fikirli,aynı zamanda düşünceli..vallahi bir imzadan bu kadar fikir çıkarabildim   hı bir de isminin cihan olduğunu biliyorum bu da ynlış değilse tabi     herşey gönlünce olsun mike_c  

Teşekkürler bende sayende adını öğrenmiş oldum
Evet Cihan hocam için yola devam
Bu arada asıl GencSaü medya size minnettar
onu sizler var ettiniz

ReturnBackEnzo kardeşcimin yorumu ise şuydu..

Mike c : Baslıyorum Ama Nerden Baslasam Bilmiyorum Muhtaramız Çok İçtenBirisidir Sitede Nerde NE Var Hepsini Bilir Konu Açanların İlk AklınaGelen İsimdir Acaba Konu Varmı Diyecek Sanırlar Evet Mike C Artık SOkGibi Suskunlarda Cihan ABi Geri Gelmeni İstiyorum Sensiz OlmuyorMuhtarımm

Haklılar Cihan hocam
Muhtarsız GencSaü,estetiksiz Ajda Pekkan'a benzer

Sıra değerli aRmAgEdOr kardeşimin yanıtında

sevgiLi mike_c..

onunLa iLk kez gencSaü 3.yaş partisinde tanıdım.. sevimLi sıcak kanLı dostane biRi..

bazen onu siniRLendiRseLer de o heRzaman beyefendiLiğini koRuyabiLen oLgun ve yakışıkLı biRi

sitedebu araLar oLmamasının sebebLerini az çok biLiyorum bunda hakLı dasayıLabiLir ama açıkça biRşey söyLemek istiyorum cihan'ım sana..

hadi.. geL .. Link atmanı biLe özLedim beeee!!!  

Teşekkür ederiz efenim (:
Var olun...

Daha sonra ayan kardeşim müthişti..
Basın sizinle gurur duyuyor

Dedi..

« Son Düzenleme: Haziran 29, 2009, 09:58:19 ÖS Gönderen: Kayıp YazıLar » Logged
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301

Fakülte: Adapazarı MYO
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2004

maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u

« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2009, 02:37:08 ÖÖ »

yaaa ne diyon o toğplu mesaj olayını  sopa

uleyn okumayan kalmamış birde zakk yani ? demişti bana bende kızdın anlattım ya dedim  dişlek

uelyn maykıl resmen salaklığım tuttu senin yüzünden dişlek

... ya ben terk edemiyorum konuşmayı
ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum
ya çok soğuk bu hava
ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
lale
*Leyla isteyen mecnun olmalı*
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 211

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git...

« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2009, 03:58:03 ÖÖ »

heheheh biraz geç oldu ama yetişmesine sevindim Şirin kız

çok güzel bi röportaj olmuş,arkadaşların içtenliğini seviyorum,böyle güzel bi konu ile siteye renk ve hareket getirdiğin için seni seviyorum Kayıp Yazılar,yoksa sevmem yani dişlek dişlek Güzel çalışmalarının devamın dilerim can Şirin kız

GÖNLÜM UÇMAK DİLERKEN SEMAVİ ÜLKELERE, AYAĞIM TAKILIYOR YERDEKİ GÖLGELERE...

Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum
Yokuşun başında bir düşman vardı
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum.

İbret ile bakarsan ders alırsın tabaktan; Akılsız kafanın farkı yoktur kabaktan...
Apsuwa
нαzѕαş нαρѕυωαяα уιυνмıяzιη
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 165

Fakülte: Sakarya MYO
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2008

•-)•––––αвнαzуα,çєçєภเรtคภ––––•(-•

« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2009, 04:04:05 ÖÖ »

Gerçekten Kayıp Yazılar gene güzel bir konu oLdu bunda benimde katkımın oLması beni sevindirdi TeşekkürLer

Önemli Olan; Hayatta En Çok Şeye Sahip Olmak Değil, En Az Şeye İhtiyaç Duymaktır!!!!!
oak
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 357

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2009, 04:07:37 ÖÖ »

Güzel güzel ama benim yazılarım nedense bitiştirilmiş ne yazdığımı okuyamadım  dişlek

Eline sağlık....

jimmy
jimmy
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 43

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Her An Yeni Bir Şanstır

« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2009, 04:09:38 ÖÖ »

Kayıp Yazılar seni tebrik ediyorum. Başarılı bir proje oldu Wink

lale
*Leyla isteyen mecnun olmalı*
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 211

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git...

« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2009, 04:34:26 ÖÖ »

Bacı konu süper güzel gidiyor Allah a şükür de bi isteğim olacak senden,daha doğrusu bi öneri, hani kullandığın smile r varya okurken göz yoruyor biraz,onları azaltırsan sanki okumak daha zevkli olacak bacı yaa Şirin kız sadece bi öneri canım sarıl eleştiri de diyebiliriz Smiley

GÖNLÜM UÇMAK DİLERKEN SEMAVİ ÜLKELERE, AYAĞIM TAKILIYOR YERDEKİ GÖLGELERE...

Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum
Yokuşun başında bir düşman vardı
Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum.

İbret ile bakarsan ders alırsın tabaktan; Akılsız kafanın farkı yoktur kabaktan...
mike_c
Bu.Yakanin.Delisi "358"
Genel Moderatör

Site puanı: 958

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

Yürü be koçum kim tutar!

« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2009, 04:34:40 ÖÖ »

Acı izler, acı ister, acı gözler, acı geçer günüm
Özüm içim solan bir çiçek içindeyim gülüm
Gözüm kan yatağı masalımsı bir ağıttı
Karşı dağlara küstüm onlar göz yaşları yankılattı. MT.

Öncelikle bu güzel fikri hayata geçirdiğin için seni tebrik eder ve en içten bir şekilde teşekkürlerimi arz etmek isterim.

..AsLı.. : hea bak akıllı ol güzel şöyle de güzel görünsün yazdıkların aklını almıyım Tongue Allah düşürmesin eline ve ellerine diğerlerinin Cheesy vakti zamanında gençsau gsm müdavimlerinden olabilirim ancak şimdi de facebookta bu işin müdavimlerinden olmaya adayım Roll Eyes muhtarların yetkilerini ellerinden aldılar, maaşlarını artırsalar da sade bir memur gibi artık, bir afisi yok, ben bakan olacak adamım neyleyim artık muhtarlığı, durmak yok yola devam Deli

ayrıca siteden gittiğimi kim söylediki? siteden gittiğim falan yok, öyle üfürükten şeylere kızıp da alıp başımı gidecek biri değilim ben, benimki sadece biraz suskunluk, biraz bir şeyleri oluruna bırakmak yani zamana Smiley

yine de teşekkür ederim hakkımda yazdıkların için, eline klavyene sağlık dişlek

mezedax :  seni işlettiğimizi ben hatırlamıyorum pörtlek ne yapayım ben seni msnde bea? forumda kafamı patlatıyorsun bir de orada düşünemiyorum Tongue Grin kılım sana, kıl oldum abi Deli sen de bana kılsın eminim tih. Grin  ben kardeşimi interneti para ile mi kullandırıyormuşum? pörtlek kupkuru iftira, kendisinin bana 5 kuruşu geçmemiş olup, yüzlerce lira tarafımdan ödenmiş ve hala da ödenmektedir, neyse bunlar özel konular geçelim..

demek benden izinsiz benim odamı gözlüyorsunuz hea, ben de sizi gözlerim elbet, bbg meze Deli sabah sabah seda sayanı izlemişsin heralde, coşmuşsun Grin

aşık bu kız, dalıp gitmiş, bana kıl, yaşlı vs dersin iftira atarsın he, Allah böyle şaşırtır işte adamı  Evil Evil Grin

nese_ng : evet bir tanışıklığımız bulunmamakta, forum kardeşiyiz sadece Cheesy teşekkürler hakkımdaki güzel yorumun için. Smiley benimle muhabbeti olup da ismimi bilmeyen birçok kişi vardır, ismimi bilmen güzeli bilmeyenler utansın, kın kın kınıyorum hepsini Deli Grin

ReturnBackEnzo : bir yere gitmedim ki geri geleyim Roll Eyes dilim tutulmuş,parmaklarım yazmaz olmuş, gözlerim bozuksa da görüyor bir şeyler en azından, biri sizi gözetliyor hmm

aRmAgEdOr : sağol kardeşim, onlar senin güzelliğin, zaten pek vaktim olmuyordu, sıkıldım link atmaktan falan, aslında sıkılmak değil de başka bir şey bu, bazı laftan anlamaz bakarkör arkadaşlar heves bırakmıyor bu işte insanda, kafasını monitöre vuracaksın bunların ancak anlyacaklar  Evil dişlek

ayan :

senin de her şey gönlüne göre olsun mr. cat / kedi / ayan vs Cheesy

olimbera : selwaaya alışmıştık bu kullanıcı adına ısınamadım tih.
puan manyağı yaptıklarımdan birisin sen de, belki de bu yüzden kaldırmışlardır uygulamayı Grin işte diğer takımlar taklitten öteye gidemiyorlar, biz yapalım siz hayran olun Cheesy yalnız dediğin resmi kaldırdım, imzada çok yer kaplıyordu, mesajları okumakta zorluk çekmesinler istedim Roll Eyes dokunmayın bööcüğüme  Evil koloni kurucam ben onlardan Deli gerçek sanman normal, çoğu da öyle sanıyordur Cheesy ama kaldıracağımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz kalacak uzun bir süre daha dişlek  amin. Rabbim senin de gönlüne göre versin her şeyi Wink

oak : sevgili oak kardeşim, mike_c nin sagopa ya da bir şarkıyla hiçbir alakası bulunmamaktadır. mike_c ----> mikerinos'un "mike"si, cihanın da  "c"sinden oluşmaktadır Cheesy

ben de tanıştığımıza memnun oldum onur, aslında 3. yaşgününden önce de iibfnin bahçesinde bir tanışmamız olmuştu diye hatırlıyorum ben, yanlış da hatırlıyor olabilir,m, malum yaşlılık tih.

daha önce de belirttiğim gibi benim suskun kalmamın +/- muhabbetiyle ya da diğer kıl tüy şeylerle hiçbir ilgisi yok, olamaz da, böyle olduğunu düşünen kişiler ya beni iyi tanıyamamıştır ya da tırlatmıştır kafayı  Evil hea +/- uygulaması olsun, ayın üyesi uygulaması olsun ya da diğer kaldırılan uygulamalar olsun, foruma güzellik katan, üye çeken, muhabbet olmasını sağlayan, daha kaliteli bir ortam sağlayan uygulamalardı, kaldırılmasından yana değildik, ama kaldırıldı. kahrolsun kaldırılmasına sebep olanlar, zaten çoğu da kahroluyordur, beter olsunlar, gözüm görmesin hiçbirin Deli

bir gün gençsauyü satın alıp admini ben olucam Evil siz benim işimi kolaylaştırın ben de sizin işlerinizi kolaylaştırırım Grin

KördüğüM : manevi kardeşim  sarıl forum istatistiklerine ve benim istatistiklerime bakarsanız ne halde olduğumu(zu) anlarsınız tih. Grin

küsme sakın, kimse küsmesin bana  hınk küsersen küserim ö.m.ları keserim, sonra da kıyabilirsem döverim sopa şaka tabi Cheesy

1903 ten geriye saydık bitirdik, diğerleri saya saya bitiremedi aylar yıllar geçti, bir 10 yıl daha geçse bitiremeyecekler Cheesy biz devam etsek v.50 falan olurdu dişlek

arjinson : beni ilk gören üyeler kıl oluyor zaten Grin sonrası malum   Deli

enis_karaca : aynı duayı ben de senin ve sizler için ediyorum. amin inş Şirin

melek : kardeş_k Cheesy bugün aklıma geldi celibon grubumuz, bir bakayım dedim, 2 üyemiz eksilmiş, en yakın zamanda tekrardan çalışmalara başlayacam, celibon isteyen haftaya sakaryada olsun Grin

ekmek parası derken, ben işi bıraktım, haftaya gezmeye (tabi öncelikle birkaç boya badana işi var teyzemlerde onunla uğraşıcam bizim evdekiler bitti Grin itinayla boya badana yapılır, fiyatta anlaşırız isyenle Cheesy ) geliyorum, sonracığıma biraz dinlendikten sonra yeni bir işe başlıcam inş Cheesy celibonlar bir süre daha midenize inmeyebilir, siz siz olun param varken ne yapıp edip yiyin celibonları, yoksa avcunuzu yalarsınız Grin

Apsuwa : bu güzel iltifatların için teşekkürler, teveccühünüz efendim Şirin Grin

suqunet : ben de pek yeni sayılmam ama neyse, herkes tanımak zorunda değil sonuçta Cheesy

köşeyi dönersem millet vekilliğine aday olucam, ya da siz bir güzellik yapar yardım toplarsanız iyi olur Grin

jimmy : bir şey demene gerek yok hocam bunlar yeter de artar bile, kimi sever kullanıcı adımı kimisi sevmezi herkesin kendi düşüncesi Cheesy sağolasın Wink

numberbir : onlar gençliğimde kaldı Burakım, o zamanlar fakirlik vardı, ekmek yoktu pasta yiyorduk dişlek teveccünüz efendim, sağolun varolun iltifatlarınız için Smiley o sizin güzelliğiniz , saygılar Burakım, amin demek istiyorum duana ecmain inş Cheesy

lale: bir daha geç kalma  Evil Tongue henüz tatile başlayamadım, 2 hafta erteledim mecburiyetten, önce şu paraları bir toplayayım, sonra o parlardan kalan maaşımı alayım, sonra di,ş tedavim var birkaç gün, bu arada boya badana var teyzemde onu yapıcam tih. en sonda inş. düşüncelerimi gerçekleştirmek üzre sakaryaya doğru yola çıkıcam Cheesy

Yaşama karşı çocuklaşırken ilerler yaşım
Müsvettelerim tükendi ve avuçlarıma söz yazdım
Kayıplara adres oldum oğlum takip edilen bir izim
Usanmadan peşimden gelir melankolik çocuklar bizim

Hep taarruz var
Hep zarar-rı muharrebelerime katıl bak,
Kolaymı,zormu hayatım
Ummadığım taşlar başımı yarar
Budur maruzatım
Ey zaat-ı pakım sübhaniyem ilhamına muhtacım
Dayanmak davranmaktan zor

<a href="http://www.youtube.com/v/It-V-q02DRQ" target="_blank">http://www.youtube.com/v/It-V-q02DRQ</a>

son olarak tekrardan GençSaü Haber Ajansı dolayısıyla Kayıp yazılar ya da bir zamanların Ninovasına ve kameraman arkadaşımıza teşekkür ediyorum bu güzellik için Şirin

konu dışı:

karma eylem, ayın üyesi uygulaması tekrardan başlasın ve üyelik seviyeleri güncellensin artık . mademki site eski aktifliğine geri dönsün istiyorsunuz bunlarla başlayın bence. tabi siz bilirsiniz yine de Wink

<a href="http://www.youtube.com/v/KFtmege0MDE" target="_blank">http://www.youtube.com/v/KFtmege0MDE</a>

****Bu Yakanın Delisi****
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2009, 04:46:01 ÖÖ Gönderen: mike_c » Logged

çǿκکε√díκ طę ∂طí

nese_ng
>>..en doğru zaman=canımın istediği zaman..<<
Harbi GencSau lu

Site puanı: 33

Fakülte: Başka Üniversite

« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2009, 05:33:28 ÖS »

nese_ng : evet bir tanışıklığımız bulunmamakta, forum kardeşiyiz sadece Cheesy teşekkürler hakkımdaki güzel yorumun için. Smiley benimle muhabbeti olup da ismimi bilmeyen birçok kişi vardır, ismimi bilmen güzeli bilmeyenler utansın, kın kın kınıyorum hepsini Deli Grin

vallahi gencsau kardeşim ismini çok öncelerden bi konuda yorumunuzdan sonra başka bir gencsau kardeşimden öğrenmiştim herhalde hmm ama unutmamışım..zaten isim konusunda unutkanlığım olmaz pek  Grin dikkatimden olsa gerek  Huh? ben de kınıyorum hem sizinle muhabbet eden hem de isminizi bilmeyen kardeşleri  Deli  Tongue  Tongue

ve tabi yine çok güzel bir konu olmuş..  Cheesy yenilerini sabırsızlıkla bekliyorum..

ve ben de şu smiley konusunda nacizane fikrimi belirtmek isterim ki ;bence konunun güzelleşmesini onlar sağlıyor..bir enerji bir sevimlilik katıyor sanki konu daha sıcak oluyor,arada yapılan espirileri daha bir canlı kılıyor  Şirin kız

başarılarınızın devamını dilerim Kayıp Yazılar ve kameraman arkadaş  selam Allah iniş takımlarınıza zavel vermeye inşaallah  dişlek  Cheesy

Düşünüyorum; öyleyse varım, üşeniyorum; öyleyse yarın Tongue
gur!s
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 301

Fakülte: Adapazarı MYO
Giriş Yılı: 2009

maybe ıf your heartbeating for me ,ı was ı love u

« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2009, 06:28:29 ÖS »

yaa inan bende anlamadım nasıl yaptım ama ciddeeennnn o kadar yorgundum ki sana denk geldi  dişlek

... ya ben terk edemiyorum konuşmayı
ya da ayrılıktan başka bir kelime bilmiyorum
ya çok soğuk bu hava
ya da ayrılık geldi çarptı vücuduma....
Sayfa: [1] 2  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!