incredible hulk..
film güseldiii bazı eksikleri olsa da edward nortonn çokk tatluuu ama sırf onun bile izlenilir yaff erkeklerinde aynı şeyi liv tyler için düşünceklerine eminim.. bi de salak kıskanç bi aama daha var ismi lazım diil.

bruce la kızın birbirlerine bakış ve aşk sahneleri muhteşemdi ya; aşkı perdeye yansıtmışlar helal olsun.. çokk beğendimm filmin içinde aşk filmi vardı sanki ayrıca..

kısa ama olsun..

efektler güsel çok abartılı diyememmm ama ben türkçe dublaj izledim kzın sesii feciii... " brucceee hiyii misnnnn.." die hülyalı bi ses biraz polyannamsı uyurgezer gibi olmuşş hiç yakışmamış liv e..

hulk ın hırlaması feci ses çıkarıo bi de...

ayy yaa bi adama hulk rolü bu kadar mı yakışır..

neysem bilgide verim tam olsun;
Louis Leterrier’ın yönettiği ve Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth ile William Hurt’ün oynadığı "The Incredible Hulk" dünyanın en ilkel güç kaynağı olarak kabul edilen olağanüstü öfkesiyle ve bütün görkemiyle bir kez daha beyazperdeye geliyor.
Bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk. Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır. Hulk'un karşısında artık yeni bir düşman vardır: Abomination.
budur.. bence güseldi ben beendim ama iyi bi sinemada izleyin..
süperdii müthişş tatluu bi adam hulk ken bile güsel yahuu..