hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 05, 2008, 01:49:29 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Şarkılarla Geçtim Aranızdan - Kazım İçin Bir Film  (Okunma Sayısı 196 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« : Haziran 30, 2008, 11:45:05 pm »

DEVRİMİ DÜŞLÜYORSAN ONA GÖRE YAŞARSIN. YÜRÜYÜŞÜN FARKLI OLUR. BAKKALA, MANAVA BAŞKA TÜRLÜ DAVRANIRSIN. BUNUN İÇİN SANA KİMSE PUAN YAZMAZ TABİİ AMA ANLARLAR , ORADA BİRİSİ FARKLI YÜRÜYORDUR.
Kazım Koyuncu, tam da bu memleketin en çok ihtiyaç duyduğu insanlardandı. Memleket bunu ne kadar fark etti, bilemiyoruz. Ama ben öyle düşündüm. Kazım'ı Zuğaşi Berepe zamanından beri izliyor, günün birinde önemli ve yeni bir müzikal açılım getireceğine güveniyordum. Ama beni bir "Kazım filmi" yapmaya, bunun için iki yıl uğraşmaya, arada evim soyulup filmin yapılmış iki saati aşkın bölümünü kaybetmeme rağmen işe yeniden sarılmaya yönelten şey sadece onun müziği değil. Bu memleketin en çok ihtiyaç duyduğu ama ne yazık ki, kolay kolay yetiştiremediği insan tipinin harika bir örneği olarak gördüm onu. Peki niye o kadar gerekli bir insan? Onu üç buçuk saate yaklaşan süresi içerisinde üzerinde günlerce düşünmediğim, daha iyi yapabilmek için defalarca uğraşmadığım hiçbir dakikası bulunmayan ve Kazım'ın hayatına ve anısına yakışırlığını durmadan yeniden sınadığım bir filmle anlatmaya çalıştım; bu yüzden burada söze dökmeyeceğim. Filmde de size bunu sadece Kazım anlatacak. Bir belgesel olarak değişik iddialar taşıdığını söylemekten kaçınmayacağım bu filmde, Kazım'ın ardından yapılmış konuşmalar, üstüne söylenmiş sözler falan yok. Sadece kendi konuşuyor, çeşitli dönemlerdeki grup arkadaşlarıyla birlikte çalıyor, söylüyor. İkinci sebebimse çok özel, biraz da tuhaf. Hiç tanışmadığım halde, onu kaybettiğimizde bir arkadaşımı kaybetmişçesine üzüldüm. Üzüntümün çokluğundan sözetmiyorum; bir arkadaşımızı kaybettiğimizde hissettiğimiz şey, başka üzüntülerle karıştırılmayacak kadar farklıdır. Bu sitede, film ve yapılış süreci üstüne anlatmak istediklerim yeralıyor. Bunların yanısıra, Kazım'ın müziği üzerine düşündüklerimi yazdım. Filmde çevirisiz yeralan Lazca parçaların çevirilerini de okuyabilirsiniz. Ayrıca film hakkında biryerlerde birşeyler çıkarsa onların linklerini vereceğim, yapılacak gösterimleri duyuracağım. Kazım, şarkılarla aramızdan geçti. Ne yazık ki hakikat bu. Geçip gitmesin istiyorum. - Ümit Kıvanç

1. DVD
 Hopa'dan İstanbul'a
Dinmeyen
Zuğaşi Berepe
2. DVD
 Ara Dönem
 Viya
Yeni Rota
3. DVD
 Rüzgarla Yarışırken . . .
Koşamaz Oldum (Kartonet'ten)

Sitesi: www.kazimkoyuncufil mi.com

8  7  6  5  4 ...

Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 422

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2008, 11:49:44 pm »

ben pek sevmem aslında insanları kaybettikten sonra bişeylerin yapılmasını ama kazım koyuncunun yeri ayrı.

Soulfly Türkiye Fan Sitesi

[img width=350 height=19]http://img
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Giriş Yılı: 2006

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2008, 03:07:20 pm »

Sana bende katılıyorum Osman ama abi Kazım Koyuncu apayrı bir insan. Onun düşünceleri,yaşam tarzı,konuşma biçimi bile benim gözümde ap ayrı bir yere sahip.

Bu filmden elde edilcek gelirin hepsi de Umut Çocukları Derneği'ne kalıcak.Bunu bilerek almak içimi daha da rahatlatıyor.

8  7  6  5  4 ...

arwen
Herşeyin içinde bir güzellik vardır ama bunu herkes göremez.....(konfiçyüs)
Takılan Üye

Site puanı: 6

Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011

Aradığını bilmeyen bulduğunda anlayamaz...........

« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 12:38:18 pm »

paylaşım için sağol kuzi o gerçekten çok farklıydı ve en sevdiklerimden biriydi

Mutlu olmk için içinde bulunduğunz andn daha iyi bir zaman olduğuna karar vermk için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur
Explode_Jrr
ZıpÇıkTı Üye :P
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 86

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2011

Herkesi Dostu Bilen Herkesten Kopuk Bir Ben

« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 12:55:13 pm »

tşkler pylşm için.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Cheat Codes | Loans | Free Advertising | Free Credit Scores | Proxy
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!