arwen
Herşeyin içinde bir güzellik vardır ama bunu herkes göremez.....(konfiçyüs)
Takılan Üye

Site puanı: 6
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2011
Aradığını bilmeyen bulduğunda anlayamaz...........
|
 |
« : Haziran 14, 2008, 08:39:38 pm » |
|
   Yönetmen: M. Night Shyamalan Senaryo : M. Night Shyamalan Müzik: James Newton Howard Görüntü yönetmeni: Tak Fujimoto Tür: Dram, Bilim Kurgu Yapım: ABD, Hindistan 2008 91 dakika (Renkli) Dil: İngilizce Dağıtıcı Firmalar: Özen Film Internet adresi: www.thehappeningmov ie.comM. Night Shyamalan’ın yönettiği ve Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo ile Betty Buckley’in oynadığı "Mistik Olay" kalp atışlarınızı hızlandıracak paranoid bir gerilim... Görünen bir uyarı olmadan birdenbire ortaya çıktı. Bir kaç dakika içinde Amerika’nın birçok şehrinde sebebi açıklanamayan garip ölümler meydana gelmeye başladı. İnsan davranışlarındaki bu garip değişikliğe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Yeni bir terörist saldırı mı? Yoksa kontrolden çıkan bir virüs mü? Hava yolu ile mi yoksa suyla mı bulaşıyor?
|
|
|
|
|
|
Mutlu olmk için içinde bulunduğunz andn daha iyi bir zaman olduğuna karar vermk için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur
|
|
|
mihmandar
Harbi GencSau lu

Site puanı: 97
Fakülte: İlahiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2008
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2008, 11:45:24 pm » |
|
film çok etkileyici ve güncel bi konuyla ilişkili, ben hala biyolojik savaş meselesine takık durumdayım, kene, su, domates ..  bilmiyorum ama, kainatta hiç bi şey tesadüf değildir,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sibel_cancer
$!&€L
Katılan Üye

Site puanı: 15
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Ne kızdırdı bilmek isterdim beni ki lanet edeyim!
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2008, 11:51:32 pm » |
|
ya ne geliyosa amerika nın başına geliyo..sonra kendi kendilerini kurtarıyorlar..sanki bir bakıma kendilerini mi kandırıyolar ne bu filmlerle anlamıyorum.  .amerika da feci bir olay başlar, sonra amerika yetkilileri bir araya gelir aradann 2, 3 kişi müthiş kurtarıcı olur , başka ülkelere sıçramadan olay biter..hep aynı şeyler.. ama bir mesaj veriyosa da izlemeye değer olabilir ayrı konu tabii..teşekkürler paylaşım için..
|
|
|
|
|
|
Siz bilgeler,yüksek ve derin bilgili Sizler ki derin düşünür ve bilir misiniz Nasıl,nerede ve ne zaman, Çiftleştiğini her şeyin Niçin sevişildiğini,öpüşüldüğünü? Siz ulu bilgeler,yüzüme söyleyin! Kafa patlatın bakalım,bana ne olduğuna Nerede,nasıl ve ne zaman, Niçin başıma geldiğine bunların
|
|
|
DoNCaRLoS
...DoNCaRLoS...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 260
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam
DoNCaRLoS
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2008, 10:45:41 pm » |
|
ya ne geliyosa amerika nın başına geliyo..sonra kendi kendilerini kurtarıyorlar..sanki bir bakıma kendilerini mi kandırıyolar ne bu filmlerle anlamıyorum.  .amerika da feci bir olay başlar, sonra amerika yetkilileri bir araya gelir aradann 2, 3 kişi müthiş kurtarıcı olur , başka ülkelere sıçramadan olay biter..hep aynı şeyler.. ama bir mesaj veriyosa da izlemeye değer olabilir ayrı konu tabii..teşekkürler paylaşım için.. Yok bu sefer Amerika'da başlıo ama orayla sınırlı kalmıo.. Fransa ya geçio filmin sonunda.. Ayrıca kurtulma tarzı bişide yok filmde sadece olay ara werio sonra yeniden başlıo.. 
Filmde ne kdar ölüm sahnesi warsa hepsini fragmana doldurmuşlar.. İzleyelim dedik ama çok ahım şahım bir film değil.. 
|
|
|
|
|
|
..Kötü İnsanları Tanıma Senesi..
|
|
|
dreamvicdan
ENDUROCU-XL200
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 164
Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
AZRAİL PİLÖF YAPMAZ !!!
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2008, 11:10:22 pm » |
|
Konusu güzel ama görsellik yönünden biraz zayıf. Filmde ne kdar ölüm sahnesi warsa hepsini fragmana doldurmuşlar.. İzleyelim dedik ama çok ahım şahım bir film değil..  Evet ben de daha çok ölüm ve ürkütücü sahne bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım. Yine de beğendim sayılır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 455
Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006
Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2008, 11:50:51 pm » |
|
Ben mera ediyordum,yorumlara bakılırsa pek iyi değil,ama yine de izlemeliyim.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
 ^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^
|
|
|
Siyasiİrade
Tanrı Misafiri
Site puanı: 0
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2010
Her şeyi gördüm yansıyışımda, karanlık ELVeDa
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2008, 03:28:15 pm » |
|
sıradan bir amerikan filmi olsa da izlenebilir, konusu güzel, kurgusu basit, herşey beklenildiği şekilde devam ediyor ama film kültürünüze katkıda bulunmak amacıyla değerlendirilibeilir , oyunculuklar iyi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ProKSima
__yorumsuz üye__
GencSau Demirbaşı