hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 05, 2008, 02:28:25 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Mesut Uçakan: Matrix çocuk oyuncağı kalır  (Okunma Sayısı 257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aykutarslan
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 71

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2004

Kelebekler Sonsuza Uçar

« : Kasım 14, 2006, 09:51:19 am »

'Kelebekler Sonsuza Uçar', 'Kavanozdaki Adam', 'Yalnız Değilsiniz' gibi filmlerin yönetmeni Mesut Uçakan, son filmi 'Anka Kuşu'nun çekimlerini tamamladı. Uçakan filmi konusunda çok iddialı...

Matrix filminin paralelinde bir film çektiğini söyleyen Uçakan, 'Matrix'te sonunda dünyanın aslında bir simülasyon olduğu fikrine varılıyor. Yani orada 1000 yıllık tasavvuf felsefesinde olduğu gibi 'yaşanan her şey hayaldir' görüşü yansıtılıyor. Zaten kuantum fiziğindeki son gelişmeler de aynı şeyi söylüyor. Bu filmde hayatın sırrını Matrix'ten daha kapsamlı bir şekilde anlatıyoruz. Filmin kahramanı olan yönetmen aslında benim. Ve benim 10 yıllık hayatı arayış sancımın bir özetini yansıtıyor. Filmde kahramanımız ölümsüzlüğün sırrını keşfediyor. Sonsuz hayata geçişi idrak ediyor. Yani anlıyor ki ölüm bir son değil. Ölümden sonra da yaşamaya devam ediyoruz. Sadece geride bedenimizi bırakıyoruz. Yani ten ölüyor ama ruh daima yaşıyor. Yani Matrix'in felsefesi bizim filmimizin yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor' dedi.

(Akşam)

DoNCaRLoS
...DoNCaRLoS...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 260

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

DoNCaRLoS

« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2006, 10:46:04 pm »

Way be..Çekimler tamamlanmış demek..Sinemaya gelince gideriz bakalım...

..Kötü İnsanları Tanıma Senesi..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Ringtones | Car Insurance | Loans | Auto Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!