hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 16, 2010, 11:52:57 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3  Hepsi   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Heroes  (Okunma Sayısı 2393 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
REİS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 158

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« : Mayıs 08, 2008, 04:37:47 ÖS »

Son zamanlarda sıradan görünen bir grup birey ancak "özel" kelimesiyle tanımlanabilecek olan bazı yeteneklerini ortaya çıkardılar. Şimdilik bunun farkında olmasalar da, bu bireyler sadece dünyayı kurtarmakla kalmayıp onu sonsuza dek değiştirecekler. Bu sıradanlıktan olağanüstülüğe dönüşüm bir gecede meydana gelmeyecek. Her hikâyenin bir başlangıcı vardır.’’ Sözüyle başlıyor dizimiz.Hepsi de önceden sıradan bir hayat yaşayan, bazıları farklı arayışlar içerisinde olan, bazıları ise normal hayatlarını sürdürmeye çalışan normal birer insandı, ta ki bir gün; aslında çok farklı bir kader için seçildiklerini ve kendilerine hayal bile edemeyecekleri yetenekler verildiğini öğrenene kadar.Aralarından hiçbiri bu yeteneklerini nasıl kazandıklarını ve bu yeni güçleri ile ne yapmaları gerektiğini bilmiyordu, hayal bile edemeyecekleri şeyler yapabiliyorlardı, uçabiliyor, geleceği resmedebiliyor, zamanı durdurabiliyor, zamanda yolculuk edebiliyor, düşünceleri okuyabiliyor, katı cisimlerin içinden geçebiliyorlar ve daha bizim bile bilmediğimiz yeneklere sahip bir çok yeni kahraman dünya üzerinde kaderlerini, seçiliş amaçlarını ve yapmaları gereken şeyi arıyorlardı. Kötülük için kullanılmak istenildiğinde ölümcül sonuçlar doğurabilecek, iyilik için kullanılır ise muazzam şeyler yapabilecek güçteydiler. Ama asıl sorular hangisini yapmakla görevlendirilecekleri, asıl amaçlarının ne olacağı, neden bu güçlere sahip oldukları, ve onlardan istenenin aslında ne olduğu ?Bu ve bunun gibi cevabını henüz bilmediğimiz bir sürü sorunun peşinden gidiyoruz hikayeyi izlerken; insan DNA’sının geçirdiği bir evrimin bir parçası olarak karşımıza çıkan bu özel insanların asıl kaderlerini onlar ile birlikte öğreniyoruz.Konusu itibari ile The 4400’ü hatta X-Men’i bile çağrıştıran Heroes bana göre yine de orjinal bir hikaye yaratma konusunda şu ana kadar oldukça başarılı gidiyor. Daha ilk bölümünden sizi koltuklarınıza hapsediyor, karakterleri yukarıda da belirttiğim gibi sizi kendine fazlasıyla bağlıyor. Şu ana kadar izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi ve bilhassa Hiro Nakamura ile tanışmanızı öneririm. Sırf onun diziye katmış olduğu sempatik hava bile sizi diziye fazlası ile bağlıyor.

Oyuncular

Hayden Panettie
Masayori Oka
Milo Ventimiglia
Adrian Pasdar
Ali Larter
Greg Grunberg
Santiago Cabrera
ZacHary Quinto

« Son Düzenleme: Mart 31, 2009, 03:30:49 ÖÖ Gönderen: jimmy » Logged

oznr
Katılan Üye

Site puanı: 29

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2008, 04:41:57 ÖS »

evet güzel bir dizi gerçekten.sürekli seyretmiyorum gerçi.

BoşşVeer!
loUdNeSS
Do you know the relation between your two eyes? They blink together, they move together, they cry together, They see things together and they sleep together. Even though they never see each other.... Friendship should be just like that!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 295

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2014

« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2008, 04:50:39 ÖS »

Senaryo itibarıyle kulağa hoş gelen bir diziydi benim için.İzlemeye başladım ve 1.sezondan hoşnut kaldım gerçekten..Ama 1.sezondaki tadı kalmadı 2.sezonla beraber.Bölümler sahneler birbirinden aşırı derecede kopuk gitmeye başladı..izlemeyi bıraktım 2.sezonun ortasından beri.Daha iyi bir yönetmenle çok daha iyi yerlere gelebilirdi bu dizi bu senaryo ve aynı oyuncularla diye düşünüyorum
konu için teşekkürler diyorum Smiley

REİS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 158

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2008, 04:56:39 ÖS »

................... .DİZİDEKİ ÖZELLİKLERİ...............

.......ADI......... .........YAŞI...MESLEGİ.................SÜPERGÜCÜ

Claire Bennet (Petrelli)......17.....Öğrenci/Lise.............Hızlı hücre yenileme
Simone Deveaux............ ..28....GALERİ SAHİBİ ........yok.
D.L. Hawkins............ .....31....İşsiz............... ......Cisimlerin içinden geçebilme.
Isaac Mendez............. ...28....Ressam,yazar.......... ..Gelecekte olacak olayları resmetme.
Hiro Nakamura........... ....24....bilgisaya r yazılımcısı.....Uzayı ve zamanı bükebilme, teleportasyon.
Matt Parkman............ ....35....Polis memuru............. Telepati
Nathan Petrelli........... ....??....Politikacı........... .......Uçma
Peter Petrelli........... ......30....Hastaba kıcı........ ......Diğer süper kahramanların güçlerini kopyalama ve tüm bu güçleri bağımsız olarak kullanabilme.
Micah Sanders............ ...10....Öğrenci............... .....Elektronik cihazları kontrol ve tamir yeteneği.
Niki Sanders............ .....33....Striptiz ci.......... ........Kişilik bölünmesi, ikinci kişiliği olan Jessica insanüstü kuvvete sahiptir.
Mohinder Suresh.............??....Profesör................. ....Yok.
Gabriel "Sylar" Gray.........??....Saat Tamircisi.......... ....Diğer süper kahramanları öldürerek güçlerini çalma.
Ando Masahashi.......... ....??....bilgisayar yazılımcısı.....Herhangi bir gücü yok. Hiro'nun kadim dostu.

DoNCaRLoS
...DoNCaRLoS...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 336

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

DoNCaRLoS

« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 05:47:35 ÖS »

Bu diziyi bende merak ediom ama bir sürü dizi war hangi birini izlicem..

Wakit olursa izlerim..Bilgilendi rme İçin Teşekkürler..Wink

TurkishSoN Organization..
ekin54
dünya bir gündür o da bugündür
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 96

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2008, 10:18:04 ÖS »

dvdleri var işte inşallah okulunda bitmesi müsabetiyle izlemeye başlarım artık  Smiley

nenickiebeninki
Harbi GencSau lu

Site puanı: 45

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2010

hayatıma anlam yüklüyorum... loading %51

« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2009, 12:22:51 ÖÖ »

3. sezonda biraz saçmaladılar gibi sanki  tih. sylar iyi peter kötü sonra peter iyi sylar kötü ölüler dirilio ölümsüzler ölüyor falan  hınk

nenickiebeninki
Harbi GencSau lu

Site puanı: 45

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2010

hayatıma anlam yüklüyorum... loading %51

« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2009, 12:38:01 ÖÖ »

dişlek dişlek dişlek

sormaa yaaaa... bir geçmiş; bir gelecek.. gelecek gelecek mi; gelmeyecek mi...  dişlek

zaten 3. sezon finalide yaptılar 4. sezon iki sene sonra çıkar yine greve girerse yazarlar  dişlek

Lithium
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2009, 12:40:06 ÖÖ »

Güzel bir diziye benziyor..  Smiley

Ama Lost cidden beni tamamlıyor..
Başka dizilere gereksinim duymuyorum..  Şirin

Bilgiler için saol Reis.
Lithium
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ocak 06, 2009, 01:04:42 ÖÖ »

bu konuya yazcak iki çift lafım war deminden beri.  hınk

ersincim lost bende sewerim ama harbi buda güsel yafff...  Şirin

hem kate den bile daha güsel kızlar war..  Deli Deli   dişlek dişlek dişlek

Atlantisim sen tavsiye ediyorsan izlenmeli  Smiley

Kate'den güzel kızların olduğu konusunda ciddimiydin  Roll Eyes    Tongue Cheesy Cheesy
Sayfa: [1] 2 3  Hepsi   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!