hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Ağustos 22, 2008, 02:03:46 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Ağustos

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bourne Severlere Müjde  (Okunma Sayısı 62 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
liligumm
..::Luce mojeee::..
Harbi GencSau lu

Site puanı: 36

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2009

Çok üzgünüm kalamadım...

« : Haziran 28, 2008, 12:06:04 pm »

Bond filmlerine alternatif gösterilen Bourne serisinin dördüncüsü, gelecek yaz başlayacak çekimlerin ardından 2010 yılında gösterime girecek. Filmin olay örgüsü Güney Amerika'da geçecek. Dördüncü kitabın yazarı farklı olduğundan, film ekibi senaryoyu kitaba göre değil, üçlemenin orijinal konseptine göre yazacaklarını belirtti.[/i]

Çok sevindim. 4.filmin olacağı daha önce duyurulmuştu ama Damon'ın olup olmayacağı belli değildi. Damon, ancak yönetmenin 4.film için evet demesi halinde evet diyeceğini belirtmişti. Anlaşılan Paul Greengrass'la da anlaşılmış. Heyecanla bekliyoruz 2010'u.

Sin City'den sonra bir diğer Frank Miller uyarlaması 300'ün de devamı geliyor. Filmin yönetmeni Zack Snyder, Miller'in senaryo üstünde çalıştığını, devam filminin öykünün öncesini de anlatabileceğini belirtti.

Gelmese şaşardım. Bu aralar devam filmi çekmek moda oldu. Umarım ilk film kadar kaliteli olur.

Guillermo Del Toro, Hellboy'un üçüncü bölümünü 2012'deki The Hobbit gösteriminden sonra kotaracağını, Hobbit'te Doug Jones'un da yer alacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Burn After Reading'in uluslararası tanıtım videosunu geç de olsa yayınlayarak yazımızı noktalıyoruz.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Sinemaestro

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!