oznr
Katılan Üye

Site puanı: 30
Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: Devam
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 09, 2008, 01:11:56 am » |
|
|
|
|
|
|
|
BoşşVeer!
|
|
|
|
humanist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 09, 2008, 01:14:33 am » |
|
arkadaslar snırsam konu dagılıyo bunu baska yerde tartıssanız daha ıyı olur bence.. ıkncısı anksiyete arkadasım sana bıkac soru sordum cvp vermıcenmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bahar
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 233
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2008
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 09, 2008, 01:15:45 am » |
|
sen kıme s.... dedın acaba ?oraya gıden herkesımı kasettın merak ettım ?
bende bir hafta sonra işçi olucam arkadaşım artı ben işçimi savunurum ki onlar benim toplumumun büyük kesimini oluşturuyor dışlamak ne haddime.. o bayramı rezil edip farklı amaçlarla gösteri yapan PKK lılardan tut daha kim bilir neleri vardı onlardan bahsediorum yoksa neden dış ülkelerde olduğu gibi tatlı tatlı kutlanmasın işiçi bayramı.. neden benim işçim derdini meydanlarda haykıramasın o s****** dediğim kesim işçi kesim adı arkasına saklanan alçaklardır...
|
|
|
|
|
|
Beni bırakın Kendi halimE Çok bitkin ve de YorgunuM..! Terapi ordularınızı Geri çekin artıK Son günler de DurgunuM!..
|
|
|
Pasiflora
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 179
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004
BaYaN YaNLıŞ
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 09, 2008, 01:17:21 am » |
|
|
|
|
|
|
|
 TÜRK'ÜM DEMENİN ZOR, MÜSLÜMANIM DEMENİN İMKANSIZ OLDUĞU BİR ÜLKEDE, İNADINA MÜSLÜMAN İNADINA TÜRK'ÜM!!!
|
|
|
Devrim
Çirkin KraL
Harbi GencSau lu

Site puanı: 48
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Çirkin KraL
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 09, 2008, 01:19:23 am » |
|
Öncelikle herkezden özür diliyorum. Siteden ayrıldığımı biliyorsunuz aslında tekrar üye olmayacaktım ama buradaki bazı arkadaşların 1 MAYIS ve işçi sınıfının ne olduğunu bilmeden atıp tutmasını kaldıramadım ve yazma gereği duydum. Tekrardan özür dilerim.
Öncelikle şunu net 1 şekilde ifade edelim. Öncelikle İşçi sınıfı diğer deyimle Plorateryayı anlamak için bir sosyalizmin alfabesini okuyun.
Bunu neden diyorum. bazı arkadaşlar demişler ki öğrencilerin ne işi var. sanayide çalışanlar vs. orada değilken. Arkadaşım siz ve o çok karşısında durduğunuz burjuva demokrasisine inanan PKK gibi biz insanlara kürt türk alevi sünni olarka bakmıyoruz. İşçi sınıfı olarak bakıyoruz. ve nedir bu işçi sınıfı? tersanelerdfe çalışan işte fabrikalarda çalışan kişiler mi? hayır. bizzat bu ülkeye emeğini veren hizmet sunan insanlardır. yani? doktor mühandis avukat bir diğeride öğrencidir. öğrenciyi işçi sınıfından ayırmak çok büyük yanlıştır. nedeni şudur ki geleceğin plorateryasını hazırlayan nesile siz farklı 1 gözle bakamazsınız.
Bunu kim yapabilir? paraya hükmeden kapitalist sistemi insanlara faşizmi uygulayarak bizzat sokan hükümet görevlileridir. nasıl mı? Bugün zatı alimin biri herkez işine baksın diyip sizi siyasetten alı koyuyorsa bu aptallıktır. neden mi? bu zatı alimin yaptığı bizzat sizleri bizi ailemizi doğacak çocuğumuzu ilgilendirir. biz nasıl olurda bizi ilgilendiren konulara yorumsuz yargılamasız bakabiliriz. Bu mutaasıplıktır. bu islamda da yasaktır.
Bir diğer konu pkklılar konusu yok bilmem şu. Öncelikle İstanbul'a 1 mayıs için gidenlerdenim. kaçınız oradaydınız? kaçınız o pkklıların içindeydi? yada pkk lılar neredeydi? kameralar hurraa polise taş atanları gösteriyor. evet orantılı güçse tamam bunlara polis bir şekilde dur diyebilir. ama siz oraya Örgütlü bir şekilde orda olmak istiyorum. yürüyüşümü yapmak istiyorum diyen insana jop sallayım 1700 gaz bombası atarsanız. işte bunun adı faşizm olur. sabahın 6 sında yürüyüş yapmak için 1500 kişinin bulunduğu bir binaya gaz bombası atıyosan bu insanlık dışıdır. heleki hastaların bulunduğu 3 4 yaşlarında bebelerin olduğu hastaneye gaz bombası atıyosan artık şeytan sıfatını almış ademsindir. bunun tartışması olamaz.
Sorun bakalım polislere. site kuralı parti isimlerini veremiyorum ama kaç parti kaç sendika onlara karşı koymuş? hadi çıkalım soralım beraber?
Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki neden Taksim. bunun için 68 kuşaklarını hatırlamak. o Taksimdeki anıtın ne anlama geldiğini araştırmak anlamak gerekir. 72 den 74 lere genel grevlerin sonuçlaır neler olmuştur. kaç insan ölmüştür. Bugün 1 mayıs genel bayram olsun yanlız ismi değişsin diyen mantık sadece ve sadece 1 Mayıs !ın içini boşaltmaya onu tasviye etmeye çalışmaktadır. şimdilik bu kadar. teşekkürler.
6 Mayıs'a hitabende Denizlere sözümüz Devrim olacak. Gençlik gelecek Gelecek Sosyalizm!
|
|
|
|
|
|
Ben Bir Eşkıya'nın Hayata İtirazıyım!!
Susarsam Çatışma, Konuşursam Savaş, Yazarsam Destan.. Seversem Devrim Olur!!!
|
|
|
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 09, 2008, 01:22:14 am » |
|
cevap verim hemen sıra ile veriom hemde 
bızler hep ogrencı kalmıyoruz bızlerde clısan emekcı kısıler olcaz... sımdılık ogrencıyız susalım ıscı oldugumuz zaman hakkımızı arayalım boylemı demek lazım...
aynen öle. Ben 6 senedir çalışıyorum ama sizin gibi daha hakkımı aramadım.Çnkü daha resmi olarak çalıştığım söylenemez. Sen şuanda susmakla mükellefsin ancak yarın işçi olduğun zaman hakkını arayabilirsin. Sizin burada yaptığınız dereleri görmeden paçaları sıvamak olmuş. Dereyi gör ona göre paçanı sıva 
ıkıncısı sen devletıne o kadar baglısın tamam bızler de devletımızı sevıyoruz orada adam gbı eylemını yapan kısı de sevıyo kımse ben daha cok sevıyorum dıyemez... pekı bız devletı bu kadar dusunurken acab devlet bızı bu kadar dusunuyomu???
Düşünmese bu kadar ilerlemezdik. Devlet te çalışıyor ama bu görene. Eskiden başımızda bir takım insnanlar varken belli başlı üniversitelerde gelişme vardı. Sebep nedir? Onların başındakiler bizden ama şuanda bir çok üniversitede teknik çalışma olmakta. Bu da bir takım şeylerin değiştiğinin ufak bir belirtisi. Sonra eskiden polisler vardı da ne oluyordu. Ama son zamanlarda hırsızlık olayları azaldı mı azaldı. Al işte sana başka bir ispat.
devlete koru korune baglanmak gerekır mı? Tabiki gerekmez .Hakkını arıcaksın ama dogru düzgün . Öle sokakta bağırıp çağırıp değil.Herşeyin yolu ortamı var değil mi Sen şimdi bu gün kalkıpta kampüste rektörle hemen görüşebilirmisin. KAmpüste bir şeyin değişmesini istesen eylem mi yaparsın yoksa dilekcemi yazarsın. Bu da onun gib işte. her şeyi yol yordamına göre edecen.
devlet yucedır o nerdese o olur demek gerekırmı? Burada sana Kanunin şu sözünü söylemek istiyorum. “Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi”
tarım polıtıkası yuzunden tarım yerler altındayken , bankaların %70 i yabancıların elındeyse, devlet kurulusları durmadan ozellestırılıyosa, izmir limanının gercek degerı 8 milyar dolarken 1.2 milyar dolara satılıyosa devlettır bu o yapar bız desteklerız demek gerekıyomu?
Tarım politikamızda devletin yaptığı hatalar yokmu var. Sadece tarımda mı sanayide, tıpta bir takım alanlarda var ama eskiye oranla hatalar az bunu herkes görebiliyor.Ama ben burada sana devleti tam olarak savunmadım devletin hatası var ama bu 1 mayıs olaylarında yok bunu unutma.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 01:24:54 am Gönderen: Anksiyete »
|
|
8 7 6 5 4 ...

|
|
|
FReeBOY Sin@n
Sin@n Yılm@Z
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 66
Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2011
SAVAŞMAK SANAT OLSAYDI OSCARI BEN ALIRDIM!!!!!!
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 09, 2008, 01:25:31 am » |
|
1 mayıs işçi ve emekçi bayramı  bırakında ozaman gerçek işçiler bayram yapsın.. bi kaç kendini bilmez komünistim diye geçinen adam kaldırımları söküp dükkanların camlarını indirmesin. vatan hainliği yapmasın..
|
|
|
|
|
|
Okula gitmek kaçınılmazsa, zevk almaya bak....
GuRuRlUyUz GüÇlÜyÜz ANKARAGÜÇLÜYÜZ
Biz Babalığımızı Yapalımda,Varsın Evlatlar Elimizi Öpmesinler...
|
|
|
oznr
Katılan Üye

Site puanı: 30
Fakülte: Başka Üniversite
Mezuniyet Yılı: Devam
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 09, 2008, 01:26:39 am » |
|
iyi yav ne güzel herkesin bişeyleri savunması için illaki o mertebeye ulaşması gerekiyo. ne güzel bir yaklaşım.
|
|
|
|
|
|
BoşşVeer!
|
|
|
|
humanist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 09, 2008, 01:27:17 am » |
|
anksiyete tamam dedıklerını unutmıcam... bır gun boyle bır konu karsıma cıkarsa senın fıkrınde olan ınsanların nasıl yanlıs dusunduklerını senın bu soylemlerınle ornek verecem ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasiflora
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 179
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
BaYaN YaNLıŞ
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 09, 2008, 01:27:58 am » |
|
iyi yav ne güzel herkesin bişeyleri savunması için illaki o mertebeye ulaşması gerekiyo. ne güzel bir yaklaşım.
üzgunum ama gecenın yorumu 
|
|
|
|
|
|
 TÜRK'ÜM DEMENİN ZOR, MÜSLÜMANIM DEMENİN İMKANSIZ OLDUĞU BİR ÜLKEDE, İNADINA MÜSLÜMAN İNADINA TÜRK'ÜM!!!
|
|
|
|