lavinya yaaa sen depresyon kızımızsın nere gidiyon öyle (: yok gitmediğini biliyorum canım şimdi senin gönderdiğin konulara bakıyordum da bu gözüme çarptı, seni kim istemiyormuş bakim dicem ama gödüğüm kadarıyla herkes istiyor

talibin çok haydi gözün aydın (Saygılar abla) bende talibin olabilir miyim? Bak biliyorum şimdi bana sapık diyeceksin ama ben normalde böyle değilim bu gece modum.. Geceleyin böyle oluyor yani bana.. Ama şaka falan cidden severim seni.. Yaaa dur bakim nesin kimsin bi önce kendini tanıt diyebilirsin.. Ama sor bi ben seni niye seviyorum? Neyse sormasan da söyleyecem yaa orası da ayrı bir tarafı..

Harbi ben seni niye seviyom biraz düşüneyim.. Hmm birincisi bu sitedensin.. "Biz Bir Aileyiz" sloganıyla çıktık yola (sanki siteyi ben kurdum 7517. üyeyim ettiğim laf boyumdan aşkın, neyse çaktırmayın). Sonra insan hiç ailesinden birini istemez mi? Hayııııııııır ister.. Eee bak biz de seni istiyoruz hem seviyoruz.. Sonra sende bir insansın neden sevmeyecek mişim seni (sevval ablam olayım biraz) huh? Hem sonra Türksün VELEV Ki (bu kelimeye bitiyorum yaa

) Türk değilsin olsun sonuçta Türkiye'de yaşıyorsun.. Sonra üniversitemiz aynı.. Sonra yaşadığımız Şehir aynı.. Uuuuu böyle say say bitmez... Bak bu kadar birlik ve beraberlik içindeyiz ama seni istemeyen var öyle mi? Bence yoktur herkes istiyordur seni...
Bu araa ne zaman istemeye geliyoruz seni

Saygılar ablam