hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Mart 11, 2010, 06:44:32 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 4. Kitap Yardımı Kampanyası

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Son Konular Etiket Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Kızzz Milletine Hiç Mi Güven Olmaz Yaaa!!!!  (Okunma Sayısı 2051 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demet_83
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 118

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

kişisel mesajı olmayan üye :)

« Yanıtla #70 : Eylül 04, 2008, 02:05:13 ÖÖ »

ya olay aslında pek de güven meselesi diil gibi geliyo bana. sadece kafalarımız çok farklı çalışıyo. çok farklı düşünüyoruz. biz kızları kendimiz gibi sandığımız zamanda problem çıkyo tabi. yani en azından bence böyle. ben şahsen kız arkadaşlarımın bazılarına erkek arkadaşlarımdan daha çok güvenirim.

en mantıklısını yapıyosun eger düzgün bir dost bulursan kız yani o senin yanında durur erkek ortamı farklı olsa gerek sen bakma burda yazılanlara bildigine devam et Cheesy

Sis
Takılan Üye

Site puanı: 7

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #71 : Eylül 06, 2008, 12:39:09 ÖS »

yaa şuna bak neden kızdan dost olmasın ya senin ki pek sağlam değilmiş satıvermişte hepsini aynı kefeye koyma istersen Smiley ben onu seçtim hadi kapı orda mı dedi ki sana Smiley senin sevmediğin birinin ardından gitmiştir de ondan böyle yapıyosundur kıza..bi daha kızlarla arkadaş olma madem sende Cheesy
ked!!!!
~Depresif Polyana ~
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 178

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2012

dÜğÜmLeR!n dEğ!L çÖzÜmLeRn !nSaNI :)

« Yanıtla #72 : Eylül 06, 2008, 12:44:46 ÖS »

konuyu anlayamadıgını görüyorum yaptıgın yorumdan..

!!!...İmKaNsIzLa İmKaN DaHiLinDe oLaNın aRaSıNDaKi FaRK İnSaNın KaRaRLıLıK DeReCeSİdiR...!!!
Sis
Takılan Üye

Site puanı: 7

Fakülte: Diğer

« Yanıtla #73 : Eylül 06, 2008, 01:08:57 ÖS »

Cheesy
konuyu anlayamadıgını görüyorum yaptıgın yorumdan..
gayet iyi anladım işime geldiği şekilde yorum yapmak istedim..hepsini aynı kefeye koyma madem sende..neyse..uzatm a huyum yoktur..
ked!!!!
~Depresif Polyana ~
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 178

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2009
Mezuniyet Yılı: 2012

dÜğÜmLeR!n dEğ!L çÖzÜmLeRn !nSaNI :)

« Yanıtla #74 : Eylül 06, 2008, 01:12:22 ÖS »

arkadaşlar burda aslında tartışılan şey bir kız dostunu yeni buldugu sevgiliye daha kolay satabiliyor ama erkeklerde bu dururm böle degil bence kızların dostllukları daha güçsüz ki genelleme yapılsada sonuçta tabiki her şeyde istisnalar vardır ama biz çogunlugu böledir diyoruz böle olmayanlar üstünüze alınmayın ne size ne dostluk kavramınıza bi lafım yok benim..

kendimden alıntı Smiley

!!!...İmKaNsIzLa İmKaN DaHiLinDe oLaNın aRaSıNDaKi FaRK İnSaNın KaRaRLıLıK DeReCeSİdiR...!!!
zincover
GüLDeN
Harbi GencSau lu

Site puanı: 2

Fakülte: Akyazı MYO
Giriş Yılı: 2006

VaRLıĞıMN DĞRiNi BiLMeYeNi YoKLĞuMLa TeRBiYe eDeRM

« Yanıtla #75 : Eylül 09, 2008, 10:53:18 ÖÖ »

ayne n katılıyorum kız-kıza dost olmuyo bende aynılarını denedim ve gördüm hepsi sahte dostluk pşeşinde işi bitince gidenlerden oluyo en iyisi erkek dost hem yol gösteriyo hemde satmıyoooo:@
Nemesis_
Takılan Üye

Site puanı: 14

Fakülte: Sosyal Bilgiler Enstitüsü
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #76 : Eylül 10, 2008, 12:34:18 ÖÖ »

Maalesef ben de bu durumu yaşayanlardanım. Erkeklerin dostluğu daha sağlam çünkü onlarda kıskançlık yok. Ne giymiş, ne takmış, saçını ne yapmış diye hangi erkek, erkek arkadaşını inceler ki Smiley Sevgili konusunda da çoğu kızda daha iyisini(!) bulma yarışı vardır. Bunun en iyi örneği sevgilinin olduklarını öğrendiklerinden sonra direkt ne iş yapıyor, ne okuyor, yakışıklı mı sorularının gelmesidir. Bu tip kızların dostluklarının sevgiliden sonra değişmesinin nedenini bende çok düşünenlerdenim Smiley benim cevabım, bunların hayattaki tek amaçlarının koca bulmak olduğudur Smiley bulduktan sonra bırakın kız arkadaşlarını, ailelerini bile unuturlar. Örneği çevremde çok Smiley benim tezim bu Smiley Boş olan yani kişiliği olmayan, kendisine saygısı olmayan, düşünmeyen kızların işidir bu, kaybettiğine üzülme bence sevin...

"...Öteki insanlardan daha iyi değilsem bile, hiç olmazsa başkayım." J.J.Rousseau
pSaSeTuBa
uykum gibi gelsene...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 394

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

"""FENERBAHÇEM"""

« Yanıtla #77 : Ocak 06, 2009, 12:36:34 ÖÖ »

pıtırcıkım ne kadar dertlenmişsin sen öyle Cheesy

annem hep şey der zaten "bir kadının en büyük düşmanı yine kadındır ve en büyük zararlar yine kadınlardan gelir.." o geldi birden aklıma Cheesy

bu gece yüreğine sığınabilir miyim ?

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Diploma Company

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!