hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 19, 2008, 06:13:04 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: üniversite gençliği 25 mayıstan beri kaç kitap okudu?
0
1
2
3
4
5
6

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: bu ay kitap okuyan var mı?  (Okunma Sayısı 564 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
* EyLüL *
-- gfblielif --
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 270

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

GFB

« Yanıtla #40 : Ağustos 24, 2008, 09:13:36 pm »

kitaptan ziyade dergi okudum bu yaz. eğitimci dergisi... bitirmek üzere olduğum bir kitap var ama. Tarık Buğra / Gençliğim Eyvah...

Akarım sonsuza deli sel gibi
                 Tut çevrele tut gölün olayım
                     Çarparım ne varsa deli yel gibi
                        Tut kollarımdan tut ki durayım... :]
zeytinn
Bakınan Üye
**

Site puanı: 0

Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #41 : Ağustos 24, 2008, 09:15:34 pm »

bu ay 3 tane okudum ben.en son jerzy kosınskı nın boyalı kus kıtabını okudum .ıkıncı dünya savasında cıngene bı cocugun beyaz tenlı köylüler arasında yasadıklarını onun gözünden anlatıyor.kıtabı tek kelımeyle anlatmak ıstesem ''vahsı''derım ama:)cünkü bazı yerlerı mıdenız kaldırmayabılır o derece rahatsızlıkverıcı..ama cok da carpıcı orası kesın..
meltemm
Harbi GencSau lu

Site puanı: 125

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2009

HüR BiR RuhuN RaHaTLıĞı

« Yanıtla #42 : Ağustos 24, 2008, 09:20:58 pm »

hazirandan beri 10a yakın kitap okudum. yarın göz doktoruna gidiyorum hatta. bu kötü bişey o kadar okumayın ciddi söylüyorum. deliliğin lüzumu yok. bu da bir nevi bagımlılıktır yani. hani bilgisayarın başında ölen insanlar var ya o gibi. kitap boyunca ne wc ne yemek ne su hiç birşey yok.

çanlar kimin için çalıyor güzeldi(Hemingway) içlerinden en iyisiydi. böyle bir kitabı neden bu kadar geç okudum bilemiyorum. bayların özellikle ilgisini cekecektir eminim. rusların bir zamanlar savaş taktiklerini oluşturmada bu kitaptan esinlendikleri söyleniyor.

bir de şey var  Nisa, Bir !KUNG Kadının Gözünden Hayat. eger farklı ırk ve kültürlere meraklıysanız özellikle bayanlar için.

Eski Mısır kültürüyle ilgilenen biriyseniz Kara Firavunu okuyun. Zaten bu kültürle ilgiliyseniz Christian Jacq yu mutlaka okursunuz. özellikle II.Ramses serileri müthiş bildiginiz gibi değil...

tabii bir de her yıl muhakkak okudugum Simyacı'yı herkese ama herkese öneririm. benim başucu kitabım olmasının dışında ne kadar dogrudur bilemem ama hayatıma da ögretilerini katmış vaziyetteyim. hayata dair çok şey var içinde. bitirdiginizde içinizde bambaşka heyecanlar olacak.
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2008, 09:22:29 pm Gönderen: meltemm » Logged

Potansiyelimi kullansaydım dişi Polat Alemdar olabilirdim çok rahatça Cool  Ama şu hümanistiliğim yok mu şu hümanistliğim... tih.
zeytinn
Bakınan Üye
**

Site puanı: 0

Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #43 : Ağustos 24, 2008, 09:30:33 pm »

meltem kıtap zevklerımız bayagı benzıyor:)eskı mısır konusunda crıstıan jacq ı gercekten cok sevıorum tamam belkı bu tür romanlar tarıhı masal olabılır kurgular sonucta ama crıstıan jacq ramses enstitüsünün baskanlıgını yapmıs konusuna gercekten hakım bırı ve acayıp cok sey ögrendım eskı mısır genel yasayısı hakkında herkese kıtaplarını tavsıye ederım mısır yargıcı serısı de dahıl..
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Personal Loans | Cingular Ringtones | Buy Anything On eBay | Fast Loans | Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!