hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 19, 2008, 01:36:39 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 19   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Arkadaşlar Severekmi? Görücü Usulu İle Mi? Neden?  (Okunma Sayısı 2171 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Súrion-taSo
Caponya Temsilcisi =)
Beyin Fırtınası
*

Site puanı: 495

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

birleşmiş milletler iyi niyet elçisi=)

« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2007, 12:31:53 am »

ben evlenmıyecem  Grin  bir ömur capkın yasayacam ondan sorun degıl yanı  Cheesy Cheesy

Bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı;
Bitmeyen işler yüzünden..

(Siz böyle olsun istemezdiniz )

Bir bakış bile yeterken;
anlatmaya herşeyi

Kalbinizi dolduran duygular;
kalbinizde kaldı..!
selen
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Temmuz 08, 2007, 12:32:16 am »

selen aslıda ben şunu merak ettim ünv gencliği diyoruz nasıl düşünüyo bu evlilik konusunda . anketlere baktım biraz araştırdım görücü usuluyle evlenenlerin boşanma oranı daha az ve evlilikleri daah uzun sürüyo diğer tarafta en güzel  duyguların yaşandığı aşk evliliği var  ev evlilikler yine ankete göre söylüyorum daha erken ve kısa  oluyo.ya düşünüyorumda aşk evliliği yapıp 1 gec sonra boşanma kararı alan var görücü usulunde böğle bişey duymadım

ya mesela bn şuna da çok şahit oldum kızla erkek iyi tamam grüşüolar evlenmeye karar veriyorlar ve evlenmeden önce bence ilk aileler evlenio sonra çiftler eğer çockların hatrına bişilere ses çıkarılmıosa anlaşılmıosa ilerde kesn bi patlak oluo snra senin annen şöle dedi senin annen böle demişti bence ailelerde bu konuda çok önmli
salih007
\\--Salih CANDAN--// Teknoloji Direktörü
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 40

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

Web Developer Microsoft Certified Systems Enginer

« Yanıtla #12 : Temmuz 08, 2007, 12:33:40 am »

ben kaçıracağım... uğraşmayacam... Grin

tabi farketmez görücü usulu veya severek... hayırlısı hangisi ise o olsun...

ShiZo
√gokce √
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 34

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

∂ιαвσℓι¢_¢ιη∂ιяєℓℓα

« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2007, 12:34:39 am »

bn görücü usulü ile evlencem severek evlenmeye kalsak evde kalcaz yaa olmuo böle en iisi görücü usulü anneme söledim bna koca arıo Cheesy

ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ!
CaHiL PeRi
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2007, 12:35:47 am »

bnce sewiosan birini, sewerek ewlenirsin ama yok yaşın geldi, ewde kaldın, tek çare görücü usulü... Grin Grin
desperado_
Takılan Üye

Site puanı: -4

« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2007, 12:36:02 am »

orcun arkadaşım bunu nedeni çıkma döneminin uzun olması ve sevgilini çok tanımandır. belki bana kızacaksın ya ne güzel işte çok tanımak konusunda .bi ablam gib sevdğim bi ablam var ünv meznu görücu usulu evlenmiş bana dedği bi şey var diyoki: yaşım 40    15 senelik evliyım görücu usluyle evlendim ben ona yavaş yavaş aşık oldum yıllar gectikçe yeni bi hareletini yeni bi farkını görüyorum ve yavaş yavaş aşkım büyuyo çok hoşuma gitmişti bu söz
orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 24

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #16 : Temmuz 08, 2007, 12:36:36 am »

ya mesela bn şuna da çok şahit oldum kızla erkek iyi tamam grüşüolar evlenmeye karar veriyorlar ve evlenmeden önce bence ilk aileler evlenio sonra çiftler eğer çockların hatrına bişilere ses çıkarılmıosa anlaşılmıosa ilerde kesn bi patlak oluo snra senin annen şöle dedi senin annen böle demişti bence ailelerde bu konuda çok önmli

Yani bu durumda var. Ailelerin genelde birbirlerini tanımaya fırsatları da olmuyor bu dönemde. Uzun süre çıkmışlar birbirlerini tanıyor diye çocuklarına güveniyorlar ses çıkartmıyorlar. Ama evlilik olduktan sonra iki ailede birbirlerini tanımaya başlıyorlar. O haddeden sonra en ufak bir fikir uyuşmazlığından dahi problemler çıkıyor ortada...

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
loUdNeSS
Do you know the relation between your two eyes? They blink together, they move together, they cry together, They see things together and they sleep together. Even though they never see each other.... Friendship should be just like that!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 223

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2014

« Yanıtla #17 : Temmuz 08, 2007, 12:38:03 am »

beni seveni ben sevmiorum..benim sevdiğim bi kişi vardı olmadı..ikincisi şimdi var..bu da olmassa ki inşallahhh olur..bu da olmassa Sad Sad görücü usülü ile olacak heralde :S karşılıklı büyük bi sevgi olmadıktan sonra tanışarak arkşlıktan sonra yapılan evliliklerin ömrü genelde görücü usülüne gore çok daha az oluyo çünkü

orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 24

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #18 : Temmuz 08, 2007, 12:40:59 am »

orcun arkadaşım bunu nedeni çıkma döneminin uzun olması ve sevgilini çok tanımandır. belki bana kızacaksın ya ne güzel işte çok tanımak konusunda .bi ablam gib sevdğim bi ablam var ünv meznu görücu usulu evlenmiş bana dedği bi şey var diyoki: yaşım 40    15 senelik evliyım görücu usluyle evlendim ben ona yavaş yavaş aşık oldum yıllar gectikçe yeni bi hareletini yeni bi farkını görüyorum ve yavaş yavaş aşkım büyuyo çok hoşuma gitmişti bu söz

Ben bu mesajında biraz çelişki sezdim. Ve ne demek istediğini anlayamadım. Ama şunu söyleyeyim. Bir akrabamız vardı bizim. Kız tıp fakültesi okudu. Üniversitede tanışmış çocukla. Yani uzun bir flört dönemi. Neyse bunların okulları bitti evlendiler. Ama 1 sene bile evli kalamadılar. Ama her severek evlenende ayrılacak veya her görücü usülü ile evlenende uzun süreli bir evlilik yaşayacak diye bir kaide yok. Kader, kısmet bir yerde...

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
nilüfer
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Temmuz 08, 2007, 12:42:20 am »

hayırlısı olsun tabiki ama görücü usulünü tercih ederim Wink
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 19   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Myspace Comments | Online Image Resizer | Loans | Xbox Mod Chip | Credit Report
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!