hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 19, 2008, 04:00:38 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 19   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Arkadaşlar Severekmi? Görücü Usulu İle Mi? Neden?  (Okunma Sayısı 2174 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
desperado_
Takılan Üye

Site puanı: -4

« : Temmuz 08, 2007, 12:14:36 am »

insanlar yalnız yaşamayazlar hepmiz birgün ALLAH NASİP ederse  evleneceğiz siz nasıl bi evlilik tercih edersiniz?neden?
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2007, 01:20:42 am Gönderen: SeKuLi_53 » Logged
selen
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2007, 12:18:33 am »

ya arkadaşlar benim hayatımda biri varsa olur tabiki ama ben şahsen görücü usulu derim saygı olsun dşye hayatında biri varsa evleniyorsun ve artık birbirini tanıma laışma fslı atlatılmış olunuo ve belli bir aman snra kavgalar başlıyor ama grücü usulu öle değil die düşünüyorum allah da bilir ya içimi eskiden beri hep görücü usulu demişimdir tabii nasip kısmet işi bu ...
desperado_
Takılan Üye

« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2007, 12:22:49 am »

selen aslıda ben şunu merak ettim ünv gencliği diyoruz nasıl düşünüyo bu evlilik konusunda . anketlere baktım biraz araştırdım görücü usuluyle evlenenlerin boşanma oranı daha az ve evlilikleri daah uzun sürüyo diğer tarafta en güzel  duyguların yaşandığı aşk evliliği var  ev evlilikler yine ankete göre söylüyorum daha erken ve kısa  oluyo.ya düşünüyorumda aşk evliliği yapıp 1 gec sonra boşanma kararı alan var görücü usulunde böğle bişey duymadım
dreamvicdan
ENDUROCU-XL200
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 164

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

AZRAİL PİLÖF YAPMAZ !!!

« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2007, 12:23:27 am »

Ben severek ve evleneceğim kişiyle uzunca bir vakit geçirdikten sonra evlenemyi isterim.

orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 24

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2007, 12:24:13 am »

Şimdi görücü usülüyle evlilik mi olurmuş demeyeceğim. Çünkü görücü usülü evlilik kavramı geçmişte dedelerimizin, ninelerimizin yaptığı gibi gerdek gecesinde birbirinin yüzünü görmek değil. O yüzden pek bir sakıncası yok.

Hani evlenmek istediğim zamana kadar kafama göre birisini bulamazsam, mutlaka herkes bir olup mutlaka evlendirmeye çalışır, bu noktada zaten görücü usülü devreye girer.

Ama şu açıdan bakınca da. Severek evlenmenin önceside görücü usülü gibi oluyor. Sonuçta hiçbir insan yoldan çeviripte pat diye beraberliğe başlamıyorlar. Mutlaka bir arkadaş ortamında ve birisinin aracılığıyla tanışıyorlar.

Sonuç olarak severek evlenme tarafı herkeste daha ağır basar. Herkes sevdiği, aşık olduğu insanla evlenmek ister, onunla bir ömür geçirmek ister. İnşallah öyle birisi de çıkar karşıma...

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
Zakk Wylde
World Of Trouble
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 410

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2004

Güzel Kızlar da Osurur

« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2007, 12:24:55 am »

Kesinlikle görücü usulü Grin ::::::::::::::

suzy_1987
suzy
Katılan Üye

Site puanı: 0

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

almanca mütercim tercümanlık

« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2007, 12:28:24 am »

ben görücü usulü derim malum zaman kötü insanları tam anlamıyla tanıyamıyoruz
evleneceğim insandaki göremediim eksiklikleri büyüklerim görür
eee onlar tecrübelidirler zaten benim içinde iyisini isterler Cheesy

hayatta işlediğimiz hataların çoğu;düşünmek gerektiği yerde hislerimizle,
hissetmek gerektiği yerde düşüncelerimizle hareket etmemizden kaynaklanıyor..
orcun
İstanbul Aşığı
Harbi GencSau lu

Site puanı: 24

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi

« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2007, 12:30:30 am »

selen aslıda ben şunu merak ettim ünv gencliği diyoruz nasıl düşünüyo bu evlilik konusunda . anketlere baktım biraz araştırdım görücü usuluyle evlenenlerin boşanma oranı daha az ve evlilikleri daah uzun sürüyo diğer tarafta en güzel  duyguların yaşandığı aşk evliliği var  ev evlilikler yine ankete göre söylüyorum daha erken ve kısa  oluyo.ya düşünüyorumda aşk evliliği yapıp 1 gec sonra boşanma kararı alan var görücü usulunde böğle bişey duymadım

Çünkü aşk evliliği yapanların büyük bir çoğunluğu uzun süre flört dönemi yaşamış çiftlerdir. Yani hepimiz 20'li yaşların başındayız, şu yaşta hani bir ciddi ilişkiye başlayanlar ve bunu devam ettirenler veya devam ettirmek isteyenler vardır büyük ihtimal. Böyle çiftler zaten uzun süre birlikte oldukları için birçok şeyi yaşamış olurlar. Hatta daha ileriye gidip evlilik öncesi cinsel birliktelikte yaşanıyor. Bence herşeyin erken yaşanması bu evliliklerin bitmesinde önemli bir nokta...

Koyamadım kimseyi yerine sen gibi,
Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi...
kaan
SuFizM-MoD
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 405

O Bir Nargilist..

« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2007, 12:31:21 am »

Hayırlısı ne ise "o"dur..

Büyük konuşmamak gerekir..

desperado_
Takılan Üye

« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2007, 12:31:33 am »

görücü  usulu derken gerdek gecesine kadar eşini  görmemk değil arkadaşlar. eşinizi görüyrosunuz konuşuyronuz ama uzun bi dönem çıkmıyorsnuz.karşılklı  konuşuyorsnuz
Sayfa: [1] 2 3 ... 19   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Duwayne Burnside | Credit Cards | Property Search | Mortgage Loans | Mortgage
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!