Bugün evde oturmaktan sıkıldım biraz dolaşayım dedim dışarı çıktım havada güzel kızlarda güzel baktım biraz sonrabir ses geldi yolda yürürken bir çocuk abi tartim mi? Abi diyordu bana daha önce böyle abi diyen olmadı yada ben böyle hissetmedim bilmiyorum ''abi'' ne demek demekki ben büyüğüm abiyim ben kendime güvenmeliyim aynı zamanda ben artık abiyim ben çalışmalıyım ben yapmalıyım ben büyüğüm düşünceleri geçti içimden evet dedim abiyim baksana göbeğimde çıkmaya başlamış küçükken yaşadığım yerde büyüklerin hep göbekleri vardı göbekleri olmayanlar abi gözüyle görülmüyordu...
Neden abi dedin diye sorduğumda çocuk şaşırmıştı ne diyo gibi bir edayla benden büyüksün dedi haklıydı ben o çocuktan büyüğüm tabiri caizse artık ''eşşek kadarım'' nasılsın sorusuna eşşek gibiyim diyen dayım geldi aklıma

neyse sonra klasik sorulur ya okuyomusun evet dedi kaçıncı sınıf 3. sınıf 3*3 =? 9 dedi 9*8=? 72 dedi +8 =? 80 dedi evet dedim aferin sonra 1 lira verdim sonra baktı matematiğim iyidir dedi bende matematikçiyim dedim sonra döndüm gidiyordum ee tartılmadın abi dedi az önce söyledin ya kilomu dedim güldü seninde matematiğin iyimiş abi dedi...