hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 22, 2008, 06:27:25 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: sakaryanın hazırlıgı nasıl okumaya deger mi?  (Okunma Sayısı 750 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uvg
Ziyaretçi
« : Ağustos 30, 2007, 11:13:16 pm »

ya arkadaslar mühendislik kazandım ama ingilizce hakkında what is your name dısında fazla bi şey çakmıyom bu iş nasıl olacak bi yardımcı olabilirmisiniz?
UnS
Site Admin

Site puanı: 501

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2011

Kalpten düştü yaşama sevincim inan...

« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2007, 11:18:41 pm »

Hiç boşa okuma bir sene sonunda öğreneceğin de o bildiğin soruya cevap vermek olacak...

Umutlar kalıyor ben gidiyorum

biz biR aiLeyiz
mk2007
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2007, 07:49:14 am »

deeeeeeeeğmeez
pogoneverstops
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2008, 01:14:28 pm »

bence yanlış düşünüyosunuz senin azmine bağlı ben okumadım ama okuyan arkadaşlarım vardı aralarında hiçbişey bilmeden bitirenler de zehir gibi ing. öğrenenler de vardı. sonuçta sana kalmış severek okursan hazırlığı öğrenirsin baya. sınavdan sınava ders geçmek gibi bakarsan tabiki sonuç alamazsın. ondan sonra müh. okuyosun bak alan derslerini yüzde 30a tekabul ediyor sanırsam, ingilizce alırsın. düşün derim ben.

birşeyler var hala boşa nefes almaya zorlayan ..
ssaFrann
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

Giriş Yılı: 2005

« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2008, 06:55:32 pm »

altyazili film izle daha cok ıngılızce ogrenırsın emın ol !  en azından kulak dolgunlugun olur !  orada bı halt ogrenemezsin gittim gordum egıtım sıfır !
tiziano
NOKTASIZ ||| Biri gelir sorarsa,Sana beni sorarsa,Gitti der misin,Gittiğimi söyler misin,Gidiyorum ben sana,Benimle gider misin...
Katılan Üye

Site puanı: 14

Mezuniyet Yılı: 2012

« Yanıtla #5 : Ağustos 29, 2008, 03:39:26 pm »

bence yanlış düşünüyosunuz senin azmine bağlı ben okumadım ama okuyan arkadaşlarım vardı aralarında hiçbişey bilmeden bitirenler de zehir gibi ing. öğrenenler de vardı. sonuçta sana kalmış severek okursan hazırlığı öğrenirsin baya. sınavdan sınava ders geçmek gibi bakarsan tabiki sonuç alamazsın. ondan sonra müh. okuyosun bak alan derslerini yüzde 30a tekabul ediyor sanırsam, ingilizce alırsın. düşün derim ben.

alkış
« Son Düzenleme: Ağustos 29, 2008, 03:41:00 pm Gönderen: tiziano » Logged

kara_tekir
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

Fakülte: Geyve MYO
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2008, 03:36:48 pm »

katılıyorum.bu tamamen sana bağlı,hazırlık sınıfı ortaya birşeyler koyuyor,almak ya da boş boş bakmak senin elinde.Eğitiminin kalitesi tartışlır,kabul ama başarılı olduğun takdirde %30 mesleki ders alıcaksın ve sunulan bazı sınavlara(anglia gibi) katılıp basamaklar oluşturacaksın,çok iyi üni.lerin hazırlıklarıyla bir değil belki ama emein ol bişeyler katıyo insana.
SummerWinter
I can be your dreams but being your dreams isn't my dream...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 208

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2007

Feel my pain then see what a human is.

« Yanıtla #7 : Ağustos 31, 2008, 03:52:14 pm »

arkada$im deysede deymese bence sen okuma. 1 sene 1 senedir onun yerine kursa git..tavsiye ederim Smiley

enis_karaca
...:::enis_karaca:::... Her lafa verilecek cevabım ,elbette vardır...Lakin suskunluğum korkumdan değil,asaletimdendir...
Harbi GencSau lu

Site puanı: 30

Mezuniyet Yılı: 2011

rahat ol. ben ayarlıcam...

« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2008, 10:52:58 pm »

bana ordaki hocalardan biri söyledi 1 seneni harcamana değmez diye. güzel güzel başlayın 1. sınıftan okulla beraber kursa gidin. sonuçta hazırlığı beleş okumıcaksınız. 1 sene + 1 yığın para harcıycağınıza 1 senenizden tasarruf edin bence...

ne olursa olsun; ama o hep ekranda dursun...
shadow_man
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2005

« Yanıtla #9 : Eylül 03, 2008, 06:28:36 pm »

ben de değmez diyenlerdenim..gitt im gördüm..pek bişe değişmiyo..hatta intro almaya hak kazanan arkadasların bile bir sene boşa gitti keşke gitmeseydik dediklerini biliyorum..tabi tercih meslesi genede..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Outsourcing | Loans | Car Credit | Auto Loans | Watch Anime Online
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!