hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 07:26:01 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: öss açıklandı daha var ama sakaryayı yeni kazananlara tavsiyeleriniz neler olur  (Okunma Sayısı 4347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozlem
Ziyaretçi
« Yanıtla #90 : Ağustos 08, 2007, 06:48:29 pm »

ben bu sene büyük ihtimalle sakarya çevre müh. kazanacağım.  ben istanbul- kartal da oturuyorum. ist- sakarya arası üniversitenin servisleri var mı? ulaşım olanakları nelerdir?

ve içinizde çevre müh. okuyan varsa hocaların kalitesi nasıldır?

Cheesy servis yok  bildiğim kadarıyla tabana kuvvet Cheesy gidip gelmek te zor olur baya 2 saatten fazla sürüyooo artık turt ev fln bakmaya başla bence Cheesy
Volkan
NaZLı=>>Aşkım Benim
Takılan Üye

Site puanı: 2

« Yanıtla #91 : Ağustos 10, 2007, 08:25:44 pm »

bende bu sene   tercih yapdim ama kocaeli üniv mühendislik fakültesi  kampüsü prefabrik ...hatta kafetaryasi bile. ...nasıl arkadaslar kou nun kampüsü daha iyi derler onu anlamıs diiilim ama  umut tepe deki kampüsü diyorlarsa  haklılarr Smiley
madball
Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : Ağustos 16, 2007, 01:03:14 pm »

yatay geçiş olanakları  nasıl üni.nin?bi arkadaş olmuyo demiş  Undecided bende sakaryaya geliyorm sonuçlara göre. ama yorumları okuyunca yatay geçiş olanaklarını araştırmaya başladm.
ÇilEm
Ele GüNe KaRŞı YaPaYaLNıZ...
Katılan Üye

Site puanı: 31

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #93 : Ağustos 16, 2007, 01:29:09 pm »

sevgili berrinc@n bir yılda kaldırdıkları yaz okulu için şimdide sakaryaya geliyolar. bu ne yaman çelişkidir böyle???hem lütfen nankörlük yapmayın ne demek ya sakın gelme şimdi size gidin doğuda bi köyde bilmem nerde okuyun deseler  bırakıp gidicekmisiniz ya sırf muhabbet olsun diye konuşuyosunuz bence çok kızdım gelmeyin diyenlere çookkkkk ayrıca ezln arkadaşımızında kocaeli demeside çok doğal ....

Allah diyenden korktukları kadar Allah'tan korksalardı dünyada cenneti yaşardık...
makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : Ağustos 16, 2007, 01:35:41 pm »

ilk sene ben istanbul-kartaldan okula git gel yapıyordum çok zor oluyordu ev hayatı yurtlar falan...
 bununla beraber eğer yapabiliyorsanız başka üniversite yazın yada okuyun derim...

üniversitemi kötülemekten ziyade dışarıdaki hayatta sakarya üniversitesinin durumundan ötürüdür bu söylediğim...

çevre mühendisliğine konusunu bir arkadaşım sormuştu...
çevre müh. olmamama rağmen şunu söyleyebilirim ki çevre müh. yeri gelir elektriği öğrenir yeri gelir inşaatçıdır ama hakkını alamaz hiçbir zaman
(babam atıksu arıtma sistemleri üzerine bir firmada ortak idi ordan biliyorum 20 ye yakın atıksu arıtma tesisi gördüğüm hatta titrasyon bile yaptığımı söylemeliyim )

kim ne okursa ne yaparsa yapsın hayırlısı olsun herdaim...
HaKaN_
HaKaN_
Katılan Üye

Site puanı: -4

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #95 : Ağustos 16, 2007, 02:02:37 pm »

sakın ha sakın hazırlık okumasınlar benden tavsıye ısteyen benı dınler
sEcrEt
secret_girl
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 85

Fakülte: İDO
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

nothings gonna change my love for u...

« Yanıtla #96 : Ağustos 16, 2007, 02:52:04 pm »

saü. ni kazandığına bazen isyanda ediceksin şükürde  Wink ama herşeye rağmen İİ Yİ Kİ BURDAYIM dicekler..   Wink Wink Wink

It'StHaT YoU dOn'T KnOw AbOuT
suo
Ziyaretçi
« Yanıtla #97 : Ağustos 16, 2007, 04:17:24 pm »

ben bu sene büyük ihtimalle sakarya çevre müh. kazanacağım.  ben istanbul- kartal da oturuyorum. ist- sakarya arası üniversitenin servisleri var mı? ulaşım olanakları nelerdir?

ve içinizde çevre müh. okuyan varsa hocaların kalitesi nasıldır?

sen heralde lise kazandın zannediyosun
makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : Ağustos 16, 2007, 04:19:34 pm »

saü. ni kazandığına bazen isyanda ediceksin şükürde  Wink ama herşeye rağmen İİ Yİ Kİ BURDAYIM dicekler..   Wink Wink Wink

karıyer için bu dediğin lafı asla demeyecekler...

ama nedir belki orda hayatının insanını bulacak dostlar edinecek vs bunlara birşey diyemem...
madball
Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : Ağustos 18, 2007, 09:51:47 pm »

nie hazirlk okumayalm acsana braz
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Car Finance | Credit Card Consolidation | Mortgage Loans | Horoscopes | Jigsaw
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!