sen de benım gibi dusunuosun bravo
evet düşüncelerimiz aynı.
belki büyük şehirden gelenler zorlanabilir ki bende zaten büyük şehirlerden biri olarak gösterilen İst oturuyorum,ama üni biraz da insanları zorlamalı,hayatın zorluklarıyla ünide karşılaşmamızın ileride bize ne kadar avantaj getirebileceğini düşünmek lazım,sonuçta genciz tabiki eğlenmek isteriz,ama bence biraz da olgunlaşmak lazım,ilerde kendi ayaklarımızın üzerinde nasıl dururuz yoksa,ailemizin her zaman bizim elimizden tutması ne kadar mantıklı?bence bu karamsarlıktan öte hayatın ta kendisi,gerçeklerle yüzleşmek gibi,bu şikayetlerde onun sonucu gibi geliyo bana.
Sana kesinlikle katılıyorum ve bende istdan geliyorum. Üniversite kesinlikle eğlence yeri dğeil eğtim yeri olmalı ancak azda olsa eğlence şart. Sınavlarda bunaldığımız zamanlarda insan kafasını dağıtmak istiyor.Bunu da eğlence ile yapabiliyor.İlk geldiğimde alışmakta baya zorlanmıştım ama hafta sonları istda olduğumdan 1 ay gibi kısa bir zaman sonra tabiri caizse tam bir adapazarlı oldum.Adapazarında basmadık yer bırakmadım ve çoğu yeri öğrendim. Bu zaman zarfında da ailem olmadan ayakta nasıl durmam gerektiğinide öğrendim. Şimdi ailem olmadan da nasıl hayatta kalcamı biliyorum ancak genede onların yanımda olması bana daha fazla güç veriyor.
Eğlence cidden kısıtlı ancak sen kendine eğlenceli yerler yaratabilirisn yada benm yaptığım gibi haftasonları ista geçebilirsin. Ben yeri geldi günü birlik sabah 9.30 treniylen gidip gece 12de trenden indiğim çok oldu.İst. yakın olması sebebiyle eğlenmek istediğin zaman eğer adapazarındanda sıkıldığını hissettiysen trenle 2 saat 40 dk da kadıköyde olabiliyorsun. Veya trenle 45 dkda kocaeline giderek orda gezebiliyorsun. Zaten eğlenceyi ve şamatayı yaratmak sana kalmış.Ancak eğitim alanınca üniversitemiz cidden iyi( birkaç bölüm hariç) Bizlerde okumaya geldiysek önce eğitim dediysek

o zmn doğru tercih yaptık diyebiliriz