hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 06:56:13 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: öss açıklandı daha var ama sakaryayı yeni kazananlara tavsiyeleriniz neler olur  (Okunma Sayısı 4338 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JointGirL
Dinle, bu ney neler hikâyet eder, ayrılıklardan nasıl şikâyet eder.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 28

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

Neydeki âteş ile meydeki kabarış, hep aşk eseridir

« Yanıtla #80 : Ağustos 06, 2007, 04:10:31 pm »

harikasın ... sınav zamanları tutusan sınav olmadıgında hiç ders calısmayan genclıgız sonra da 3 e gecemeyıp ruyalarımızda 3 ün hayallerini kuran gencligiz.. zaten bos bos duruyoruz o anları da arkadaslarımızla paylastıgımız kucucuk sohbetle bile renklendirebiliriz ..

Bişnev in ney çün hikâyet mîküned , Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned.
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #81 : Ağustos 06, 2007, 04:18:36 pm »

sen de benım gibi dusunuosun bravo
evet düşüncelerimiz aynı.

belki büyük şehirden gelenler zorlanabilir ki bende zaten büyük şehirlerden biri olarak gösterilen İst oturuyorum,ama üni biraz da insanları zorlamalı,hayatın zorluklarıyla ünide karşılaşmamızın ileride bize ne kadar avantaj getirebileceğini düşünmek lazım,sonuçta genciz tabiki eğlenmek isteriz,ama bence biraz da olgunlaşmak lazım,ilerde kendi ayaklarımızın üzerinde nasıl dururuz yoksa,ailemizin her zaman bizim elimizden tutması ne kadar mantıklı?bence bu karamsarlıktan öte hayatın ta kendisi,gerçeklerle yüzleşmek gibi,bu şikayetlerde onun sonucu gibi geliyo bana.
Sana kesinlikle katılıyorum ve bende istdan geliyorum. Üniversite kesinlikle eğlence yeri dğeil eğtim yeri olmalı ancak azda olsa eğlence şart. Sınavlarda bunaldığımız zamanlarda insan kafasını dağıtmak istiyor.Bunu da eğlence ile yapabiliyor.İlk geldiğimde alışmakta baya zorlanmıştım ama hafta sonları istda olduğumdan 1 ay gibi kısa bir zaman sonra tabiri caizse tam bir adapazarlı oldum.Adapazarında basmadık yer bırakmadım ve çoğu yeri öğrendim. Bu zaman zarfında da ailem olmadan ayakta nasıl durmam gerektiğinide öğrendim. Şimdi ailem olmadan da nasıl hayatta kalcamı biliyorum ancak genede onların yanımda olması bana daha fazla güç veriyor.
Eğlence cidden kısıtlı ancak sen kendine eğlenceli yerler yaratabilirisn yada benm yaptığım gibi haftasonları ista geçebilirsin. Ben yeri geldi günü birlik sabah 9.30 treniylen  gidip gece 12de trenden indiğim çok oldu.İst. yakın olması sebebiyle eğlenmek istediğin zaman eğer adapazarındanda sıkıldığını hissettiysen trenle 2 saat 40 dk da kadıköyde olabiliyorsun. Veya trenle 45 dkda kocaeline giderek orda gezebiliyorsun. Zaten eğlenceyi ve şamatayı yaratmak sana kalmış.Ancak eğitim alanınca üniversitemiz cidden iyi( birkaç bölüm hariç) Bizlerde okumaya geldiysek önce eğitim dediysek Cheesy  o zmn doğru tercih yaptık diyebiliriz Wink

8  7  6  5  4 ...

merve_17
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 2

« Yanıtla #82 : Ağustos 06, 2007, 04:19:12 pm »

Arkadaşlar bende şunu savunuyorum,ben Fırat üni formunada msj attım,oradaki bazı ünili arkadaşlarda bu aktivite azlığından şikayetçi,peki biz ne yapalım şimdi?aktivite azlığı yüzünden yazmayalım mı bu ünileri,sonuçta biz eğitim görmeye geliyoruz,ana düşünce bu bana kalırsa,aktivite v.s diğer sebepler bunlarla boy ölçüşecek kadar etkili olmamalı üni tercih ederken,eğlenme,sosyal aktivite v.b şeyler ilerde de yapabiliriz,ama üniversitede okuma şansı her dakika sunulmuyo biz öğrencilere ve insanın ileriki yaşantısını etkileyen bir süreç bence üni,ve bu tür nedenlerden dolayı üniyi tercih etmemek düşünülmemeli bile.
Alien Life Form
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #83 : Ağustos 06, 2007, 04:19:57 pm »

sakarya üniversitesini werdiği eğitim we kampüsü için seçebilirsiniz öneririm fakat sosyal ortam yönünden çok alternatif olduğunu söyleyemem....................
Bunu sen diyorsan benm intihar etmem lazım Cheesy

8  7  6  5  4 ...

JointGirL
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #84 : Ağustos 06, 2007, 04:23:03 pm »

Arkadaşlar bende şunu savunuyorum,ben Fırat üni formunada msj attım,oradaki bazı ünili arkadaşlarda bu aktivite azlığından şikayetçi,peki biz ne yapalım şimdi?aktivite azlığı yüzünden yazmayalım mı bu ünileri,sonuçta biz eğitim görmeye geliyoruz,ana düşünce bu bana kalırsa,aktivite v.s diğer sebepler bunlarla boy ölçüşecek kadar etkili olmamalı üni tercih ederken,eğlenme,sosyal aktivite v.b şeyler ilerde de yapabiliriz,ama üniversitede okuma şansı her dakika sunulmuyo biz öğrencilere ve insanın ileriki yaşantısını etkileyen bir süreç bence üni,ve bu tür nedenlerden dolayı üniyi tercih etmemek düşünülmemeli bile.
tatlım yuzde yuz haklısın aktivite cılgınları artık istanbula kacıvesınler Smiley

merve_17
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 2

« Yanıtla #85 : Ağustos 06, 2007, 04:26:27 pm »

Bizim gibide aktivitelere pek önem vermeyen,dersler daha önemli olarak gören üni adaylarıda aktiviteleri yoksun denecek kadar az ama eğitimi kaliteli ve güzel olan bu ve bunun gibi ünileri tercih edebilirler:)
Alien Life Form
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #86 : Ağustos 06, 2007, 04:29:54 pm »

Bizim gibide aktivitelere pek önem vermeyen,dersler daha önemli olarak gören üni adaylarıda aktiviteleri yoksun denecek kadar az ama eğitimi kaliteli ve güzel olan bu ve bunun gibi ünileri tercih edebilirler:)
Böle düşünüyorsan üniversitemiz cidden size göre.Eğitim alanında dediğim gibi baya iyi. Bu sene teknik üniversite de olmak üzereyken çıkan bir aksilik sebebiyle teknik üniversite olamadık Sad Ancak bu değilki kalitemiz düştü. Hayır kalitemiz her gecen gün daha da ileriye gidiyor. Zaten İTÜden ayrılan bir üniversite olduğumuz için eğitimimiz cidden çook iyi. Kaliteli eğitim arayan arkadaşlar için ideal bir yer Wink

8  7  6  5  4 ...

JointGirL
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #87 : Ağustos 06, 2007, 04:31:18 pm »

kalite estetik guzellik Tongue yahu tamam tartısmayalım super okulumuz var sitemiz de super Smiley arkadaslarımız da super seviorum sizleri mcx

freddy_krueger
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

« Yanıtla #88 : Ağustos 06, 2007, 04:44:53 pm »

sakarya ve sakarya üniversitesi ile yakından uzktan işleri olmasın... ben böyle bir hata işledim...
ous
Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : Ağustos 08, 2007, 06:38:32 pm »

ben bu sene büyük ihtimalle sakarya çevre müh. kazanacağım.  ben istanbul- kartal da oturuyorum. ist- sakarya arası üniversitenin servisleri var mı? ulaşım olanakları nelerdir?

ve içinizde çevre müh. okuyan varsa hocaların kalitesi nasıldır?
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Refinance | Free Advertising | Remortgages | Problem Mortgage | Advertising
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!