hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 05, 2008, 05:46:21 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: devlet yurtları hakkında bilgi...  (Okunma Sayısı 3529 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cyclone
CycLoNeee
Bakınan Üye
**

Site puanı: 17

FAHMETA

« Yanıtla #20 : Eylül 08, 2007, 11:46:13 pm »

dırıl arkadaşımızda yeterince bilgi vermiş sanırım.yorum yapamadığı tek konu şu onada ben hemen açıklık getireyim.evet kızlar için spor salonu varrr:)ya arkadaşım kafana takılmasın bence temiz orası öle lavaboda sıra falanda olmuyo.tek kötü tarafı yemek için sadece yurdun yemekhanesinden faydalanabiliyorus. yakınlarda biri hariç cafe falan yok.hayırlısı olsun hakkında

rüyaları gerçekleştirmenin tek yolu uyanmaktır!!!!!!!uyan ey milletim uyan
pilav_üstü_rock
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 34

« Yanıtla #21 : Eylül 08, 2007, 11:54:04 pm »

valla abı nerde olursa olsun devlet yurtlarını hıc sevmıyorum cunku cok kalabalık ve her cınsten ınsan var bıde sıyası ısler karısıyo reis muhabbetı falan o yuzden eve cıkmak en iyisi bence

hilass
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Eylül 09, 2007, 12:01:47 am »

yha merak ettiğim temiz bir ortam varmı
Hmm odalar temiz mi???
insan kendinden sorumlu arkadaşım sen temizsen odanda temizdirr ama yurt bence güsel zaten de dırıl anlatmışş bide ark oertamı buldunmu deyme keyfinee
hilass
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Eylül 09, 2007, 12:03:22 am »

arkadaslar devlet yurdu da diger ozel yurtlar gibi birzda senin temizligine begli bisey yani genellikle gorevliler her gun temizliyorlar ama birzda sen gayret gosterceksin ama su bir gercek bi kac ozel yurda gittim yemek ve temizlik acisindan devlet yurdu cok guzel
benim arkadaşımd ageldi özelden devlete burası daha ii diyorr.yalan atacak hali yok ya adamın
2007
Takılan Üye

Site puanı: 18

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #24 : Eylül 09, 2007, 12:10:11 am »

Bi kaç devlet yurdunda daha bulundum onlara nazaran çok iyi.
24saat sıcak suyunun olması,yataklarının  ranza olmaması, asansörunun olması,dolapların oda dısında olması(gece gurultu olamaması acısından) dıger yurtlara nazaran + 'lar. Cunku bagzı devlet  yurtlarda sıcak su gunde 2 saat vs..
Ama guvenlık acısından bısey dıyemem, bilen arkadaslar vardır: final sınavlarında bir cinayet olmustu,cocugun ustunden 100 mermı cıkmıstı ve o olay yasanmadan önce "oda arkadaslarım" onun yurdun ıcıne gırdıgınden bahsettıler ama kımse onlara dıkkate almadı,arkadaslarımı susturdular :S bu olay aslında hiç gözardı edılmemesı gereken bişey,yani her ne kadar develet yurtları güvenli gibi gözuksede bu tartışılır :S

2   0   0   7
cıkmaz_sokak
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

« Yanıtla #25 : Eylül 09, 2007, 12:49:09 am »

bence devlet yurdu çok güzel ama orada kalan bazı dangalaklar orayı nefret edilcek biyer haline getriyolar.

yemekhane ve kantin gerçekten problemli. hasan denen bi kanemicinin eline vermişler. adam remen öğrencileri

sömürüyor.
hilass
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Eylül 09, 2007, 12:55:49 am »

Bi kaç devlet yurdunda daha bulundum onlara nazaran çok iyi.
24saat sıcak suyunun olması,yataklarının  ranza olmaması, asansörunun olması,dolapların oda dısında olması(gece gurultu olamaması acısından) dıger yurtlara nazaran + 'lar. Cunku bagzı devlet  yurtlarda sıcak su gunde 2 saat vs..
Ama guvenlık acısından bısey dıyemem, bilen arkadaslar vardır: final sınavlarında bir cinayet olmustu,cocugun ustunden 100 mermı cıkmıstı ve o olay yasanmadan önce "oda arkadaslarım" onun yurdun ıcıne gırdıgınden bahsettıler ama kımse onlara dıkkate almadı,arkadaslarımı susturdular :S bu olay aslında hiç gözardı edılmemesı gereken bişey,yani her ne kadar develet yurtları güvenli gibi gözuksede bu tartışılır :S
arkadaşım haklısın ama pislik insan heryerde ölee bunun devlete mal etmnin bi anlamı yok ama haklısın bu konuda.inş oda düzelcekk herşey daha güsel olcekk
SummerWinter
I can be your dreams but being your dreams isn't my dream...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 215

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2007

What makes trouble makes you stronger !

« Yanıtla #27 : Eylül 09, 2007, 12:59:33 am »

Aslında insanlar biraz daha dikkatli olsalar ve bulmak istedikleri gibi bıraksalar şikayetlerin önü kesilmeye ve temizliğin önü açılmaya başlar.

2007
Takılan Üye

Site puanı: 18

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #28 : Eylül 09, 2007, 01:01:04 am »

arkadaşım haklısın ama pislik insan heryerde ölee bunun devlete mal etmnin bi anlamı yok ama haklısın bu konuda.inş oda düzelcekk herşey daha güsel olcekk

Ben devlet yurtlarını kötulemek adına sölemedım, arkadaslarımı susturdular,görduklerını söledıklerınde onlara kızdılar. Onlarda aslında herseyın farkındaydı ama akılları sıra herseyi örtpas edeceklerdı..gercı ölede oldu, artık başka bir kayıp olana kadar bu açıga cıkmayacak ne yazık kı Sad

2   0   0   7
hanckok
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #29 : Ağustos 25, 2008, 03:05:15 pm »

serdivandaki yurtlar hakkında bilginiz varmı peki arkadaslar bide benim okul sapanca myo nası gidilir serdivandan sapancaya??
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Neopets Cheats, Games and Neopoints | Credit Counseling | Problem Mortgage | Credit Cards | Remortgages
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!