hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 05, 2008, 06:17:13 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Nereye Gidiyor? Sakarya'daki Fahiş Ekmek Fiyatları..  (Okunma Sayısı 915 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
celloh
chale-psase ;)
Katılan Üye

Site puanı: 21

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

___gurbet çocuklarıyız___

« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2008, 04:15:00 pm »

Onlar güncel son fiyatlar,sakaryanın 1 ytl olduğunuda aynı yerden yazdım  Wink

Şehrinizi sevebilrisniz,laf söylenmesini istemeyebilirsiniz ama eleştirilecek bir yanı varsa da bunu yapmalısınız,bu fiyatlar beni olduğu gibi seni de başkasınıda herkesi etkiliyor  Wink Sonuçta ekmek bu temel gıda başka bir şey değil..
Sahiplenmekte bir yere kadar dostum  Wink

Fırıncı mı baban senin ?

sakaraya'ya yapılan bi eleştiriyi savunmak için babamın fırıncı olmasına gerek yok Wink yapılan her eleştiriye sessiz kalabilirim ki bu sitede yaptığınız birçok eleştiriye sessiz kalarak da gösterdim bunu ama harcanan emeğe haksızlık ediyosanız buna sesiz kalamam işte Wink

Yine en güzel giysilerini giymiş sürgün çocukları,
ya pşinenin ezgisiyle ölümüne dansedecek
ya da savaşa gidecekler besbelli...
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #11 : Nisan 10, 2008, 04:17:34 pm »

sakaraya'ya yapılan bi eleştiriyi savunmak için babamın fırıncı olmasına gerek yok Wink yapılan her eleştiriye sessiz kalabilirim ki bu sitede yaptığınız birçok eleştiriye sessiz kalarak da gösterdim bunu ama harcanan emeğe haksızlık ediyosanız buna sesiz kalamam işte Wink
Ben de Sakaryayı çok eleştiren bir insan değildim yaşayıp gidiyoruz diyordum ta ki ekmek fiyatlarındaki bu artışa kadar  Wink

Emekse her ilde emek veriliyor,sakaryada insanlar ekmek yaparken buğday alırken daha mı çok emek harcıyorlar  Huh?

celloh
chale-psase ;)
Katılan Üye

Site puanı: 21

Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

___gurbet çocuklarıyız___

« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2008, 04:21:49 pm »

Ben de Sakaryayı çok eleştiren bir insan değildim yaşayıp gidiyoruz diyordum ta ki ekmek fiyatlarındaki bu artışa kadar  Wink

Emekse her ilde emek veriliyor,sakaryada insanlar ekmek yaparken buğday alırken daha mı çok emek harcıyorlar  Huh?

yapılan küçük küçük zamların hiçbiri hiçkimsenin gözüne batmıyor.birden fiyatların yarıyarıya artmış olması kötü görünüyor göze.evet emekse her yerde emek ama o emeklerin karşılığı her yerde ufak ufak alınıyor zaten.burada uygulama biraz daha erken başladı hepsi bu.bu kadar büyütmeye gerek yok.

Yine en güzel giysilerini giymiş sürgün çocukları,
ya pşinenin ezgisiyle ölümüne dansedecek
ya da savaşa gidecekler besbelli...
COMMANDOS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 160

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #13 : Nisan 10, 2008, 08:48:20 pm »

Yaaav benim üzüldüğüm tarafı parası değil tamam sonuçta zamlanmış her ne kadar parasız gezsekte Cheesy buluyoz yine bir yerlerden ama abii ekmek bitmiyo yaaf epey büyütmüşler ekmeği Allah'ım yaa

Smiley tih. Wink Cheesy Grin Angry Sad Shocked Cool Huh? Roll Eyes Tongue Embarrassed Lips Sealed Undecided Kiss :'(  pörtlek  Evil sarıl Afro alkış hınk hmm selam sevgi pıtırcıkları polis Deli tih. Şirin kız Şirin hıh dişlek sopa
iskocya
İnsanlarla öyle iyi geçininiz ki düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasın..
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 402

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2008, 06:51:20 pm »

Yaaav benim üzüldüğüm tarafı parası değil tamam sonuçta zamlanmış her ne kadar parasız gezsekte Cheesy buluyoz yine bir yerlerden ama abii ekmek bitmiyo yaaf epey büyütmüşler ekmeği Allah'ım yaa
Bizim bakkal kaçak ekmek ürettiriyor,50 ykrden ekmek veriyor bi bizde var diyo bide  Grin Ama ekmek çok küçük  Cry  Cry

serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 455

Fakülte: Okumuyorum
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 07:17:50 pm »

Cheesy Cheesy

^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^
COMMANDOS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 160

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #16 : Mayıs 03, 2008, 09:25:20 pm »

Bizim bakkal kaçak ekmek ürettiriyor,50 ykrden ekmek veriyor bi bizde var diyo bide  Grin Ama ekmek çok küçük  Cry  Cry
Abi senın ora nire? Siparişle getirebilir misin?

Smiley tih. Wink Cheesy Grin Angry Sad Shocked Cool Huh? Roll Eyes Tongue Embarrassed Lips Sealed Undecided Kiss :'(  pörtlek  Evil sarıl Afro alkış hınk hmm selam sevgi pıtırcıkları polis Deli tih. Şirin kız Şirin hıh dişlek sopa
Shambala34
Site Polisi

Site puanı: 1358

Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2009

We're In The Services Of Great Turkish Nation_

« Yanıtla #17 : Mayıs 03, 2008, 10:02:11 pm »

Ben sana tavada lavaş pişirmesini öğretirim moruk. Cheesy Aç kalmayacak kadar öğrensen yeter zaten. Cheesy

Konu ile ilgili olarak; Adapazarında her köşe başında bir fırının olmasını kim izah edebilir bana. Çok mu satılıyor Sakaryada ekmekler. Sakaryalılar çok mu obez.  Roll Eyes Yoksa iyi kâr mı bırakıyor.  Kiss

İktisat öğrencilerini yorum yapmaları için bekliyoruz. Cheesy

"Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart"
Nev
Harbi GencSau lu

Site puanı: 59

Fakülte: Güzel Sanatlar Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

« Yanıtla #18 : Kasım 15, 2008, 01:25:17 am »

Ekmek yerine Knorr bardak çorba içiyorum.. Kıtır ekmek parçacıkları da var..  Roll Eyes

N.Deniz
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 52

Fakülte: Sapanca MYO
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #19 : Kasım 15, 2008, 01:39:07 am »

Ekmek yerine Knorr bardak çorba içiyorum.. Kıtır ekmek parçacıkları da var..  Roll Eyes

ekmeğin yerini tutmaz ki.. ayrıca hazır çorbalar çok sağlıksız içerdikleri monosodyum glutamat adlı madde kanserojen.. o nedenle mümkün oldugunca az tüketmeni tavsiye ederim  Wink

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Auto Loans | Web Advertising | vBulletin | Loans | Home Loan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!