ona bakarsanız her yerde tutucu insan bulmak mümkün bende istanbulda oturuorum bazı semtleri(özelikle fatih ve eyüp gbi) o kadar tutucu kii.. bu semtlerde insanların başı açık die taşlanmadıkları kalmıştı bizzat yaşadım yani.. o yüzden bunu sadece sakaryayla sınırlamamak lazım sakaryada da vardır illa tutucu insanlar ama her yerde var unutulmasın ..
ne demek başı açık die taşlanmadıkları kalmıştı?? kardeşim sen fatihin neres,nde gezdin ben fatih semtini iyi bilirim tamam mı?? kapalılar çok olabilir ama bir o kadar da açık insan var ve kimsenin de bişe dediği yok!!! çarşaflıların, şalvarlıların bol olduğu bi çevredeydi benim lisem (onları kötülemek için sölemiyorum) benim minnacık etekli arkadaşlarım cardı hiçbirine bişe deildiğini duymadım...
ufak bir iki olay yüzünden lütfen orada yaşayan tüm insanları zan altında bırakmayın..
LÜTFEN BU KONU KİLİTLENSİN ARTIK!!!!
bu kadar gereksiz ve saçma bir konunun haşa açık kalması ne kadar da yanlış!!üstelik yorum yapıldıkça sadece gerilime yok açacak bir konu olduğunu da görüyorsunuz....o yüzden kilitleyin artık...