hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:46:56 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 5034 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #60 : Ağustos 14, 2007, 10:12:06 am »

2.Pentagram konserine wasili lakaplı bir arkadaşımlan gitmiştim.Konser pazar günü ve wasili  perşembe günü yanıma gelmişti.Nasıl gidelim ne zmn gidelim fln diye sormaya.Benm pazar günü öğlen işim var sölim demiştim o da o zaman cumartesi akşam son trenle gidelim ben bimenlere geçerim orda frp oynicam sende bizlen oynarsın demişti.ben her ne kdr frp bilmem gelmem dediysemde cumartesi son trene binip istanbula dogru harekete geçtim. Trende ilk vagonda sigara içmek serbest diye wasili orda oturalım ben sigara içerim demişti bende ok demiştim.neyse 4lü yere oturduk tren harekete geçti derken bir amcam karşımıza oturdu sohbet fln ediyoruz amcamlan o sırada balık et ile normal arası,gözleri şişmiş ve kafasının kıyak olduğu belli olan bir çingene kadın yanımızdan geçti ama o sırada da o tekli yere ve ben ve wasiliye dikkatlice baktı.Yanımızdan baya geçti ve ben her geçişini sayıyordum.3.kez geçtiğinde wasili olum bu kadın buraya oturacak haberin olsun demişti bende ya git işine böle şey olmaz demiştim ki karşımızdaki adam kalktı inecem gençler size ii eğlenceler dedi.O sırada kadın gene geçti.Bir iki yeri geçtik körfeze gelmiştik.O sırada kadın gene geçerken 4 tane amcam geldi 2si karşımıza 2si yanımızdaki masaya oturdu.Kadın kızgın kızgın geçti.NEyse biz gene sohbete koyulduk amcalarla.Sigara fln ikram ettiler derken sohbet aldı başını gitti.Gebzede amcamlar inince ben wasiliye ben müzik dinlicem dedim mp3ü açtım dinliom o sırada kadın geçiyor ve ben hala sayıyorum.O sırada 9uncu geçişiydi ve ben biraz sesli söledim ki kadın duydu galiba tam kapıyı kapıyordu döndü baktı koltuğa baktı gülümseyip gitti.wasili olum bu kadın buraya gelip oturacak dedi .BEnde umurumsa olmaz onlan konuşmam dedim.10 dk snra yanımızdan geçerken küt diye oturdu.Slm naber fln diyerek sohbete girmeye çalıştı.wasili bana dönerek ben sana demiştim diyince ii ** yedin şom demiştim.Neyse sohbete falan koyulduk kadınlan ama amacımız kendimizden nefret ettirmek.Nereye gidiyorsunuz diyince wasili taksime gidecez istiklalde biraz doşalacaz sonrada bir arkadaşa gidecez diyince kadın aa ne tesadüf bende taksime gidiyorum beraber deyince ben wasiliye dönerek bundan kurtulalım dedim oda ban bencede dedi. O sırada yan masadaki çocuk kadına kancayı takmaya çalıştı.Sohbete çağırdı içki ısmarlarım fln dediysede kadın yok ben bu 2 gençlen taksime gidecem istersen sende gel misafirim olun hepiniz diyince ben iice tiksindim.Bileğimde spayk vardı onu göstermeye başladım.Önceden masanın altındaydı o lafından snra masanın üzerine çıkarttım bide pantolonumdaki zinciri koluma sardım.Bana dönerek" senin gibi tatlı bir çocuk bunları ne yapıyor" deyince ben gülmeye başladım wasili kadına dönerek "düşmanlarımızdan korunuyoruz.O yumruk atıyor o spayklarla ağız burun dapıtıyor bende(şapkasında ki demir yıldızı göstererek) kafa atıyorum " deyince kadın "sen yaparsın ama bu tatlı ve yakışıklı yapmaz" diyince wasili bana dönerek "olum bu kadın sana takmış" deyince ben "öle olmuş yaaw" dedim ve kadına dönerek "wasilinin dedikleri doğrudur" dedim.O sırada metallica- one dinliyordum.ŞArkıyı bilenler bilir şarkının orta tarafında solonun yanı sıra drum show vardır orada ben koptum ve masaya doğru vuruyorum.Amacım kadını korkutmak ama nerde kadın bana dönüp "hırçınları severim" demez mi ben iice uyuz oldum.o sırada yan masadaki çocuk taksimde ne yaaprsınız diyince genel evde çalıştığını uyuşturucu pazarladığı söleyince ben wasiliye dönerek "olum bu kadından kurtulacaz yoksa ben b.k yoluna gidecem" diyince wasili "tamam çaresine bakacaz" dedi ondan sonrada ben zaten kadınla muhabbete girmemeye çalıştım.Mp3 son ses açıp dinlemeye başladım.Arada ravenwood dinlediğimden scream atıom fln işte kadınla wasili konuşuyo ama ne konuşuyorlar duymuyorum. Tren haydarpaşada gara girdi iniyoruz kadın bana dönüp nerden gideceksiniz dedi bende beşiktaştan çıkacağımızı demiştim dedim.Kadın tamam ben bi bira alcam önden gidimm orda görüşrüz dedi. Bende tamam dedim. Kadın önden gidiyor bizde wasiliyle arkadan.Wasili "olum bu kadın haplı anlamadın mı?" diyince bende "anladım aby zaten neyse bundan kurtulmalıyız bjkden gitmeyelim karaköyden çıkalım.biraz tehlikeli olur ama olsun dedim.Orada arkadaşlarım var olmadı yardıma ihtiyaç duyarsak benm elemanları ararım gelirler" dedim.wasili de "öle yapalım dedi ve kadın öncen biz arkadan yola devam ettik ama  bjkye geçti bizde karaköye.Taksimde de baktım göremedim.İstiklalden çıkıyoruz wasili kurtulduk diyince bencede demiştim Cheesy

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

8  7  6  5  4 ...

eko
EKO
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 267

Giriş Yılı: 2005

gülücük koymaya üşenen insan idare edin

« Yanıtla #61 : Ağustos 14, 2007, 10:23:25 am »

hemşo senin okul dışında herşeyi yapmışsın valla  :DD:D:

şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
Alien Life Form
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #62 : Ağustos 14, 2007, 10:31:40 am »

Yok be hemşom hem okulduk hemde böle anılar yaşadık.Arada sırada anlatarak gülmenizi sağlamaya çalışacam.Umarım bunu da başarıyorumdur Tongue

8  7  6  5  4 ...

hako
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 51

Fakülte: Diğer

Frantick-tick-tick-tick-tick-tick-tock!...

« Yanıtla #63 : Ağustos 14, 2007, 10:44:52 am »

süper yaa Grin
bu kadın gizli aşkınızın fotosu konusunda çıkan kadınmıydı??
öle bişe demiştinde?? Cheesy  yani galiba sen demiştin :S Cheesy

Alien Life Form
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #64 : Ağustos 14, 2007, 10:50:01 am »

he ya Hako o kadın.Gizli aşkım Tongue Allah yazdıysa bozsun .(kulamı çekip kafama vuruyorum Cheesy )

8  7  6  5  4 ...

cibalibaba
Bakınan Üye
**

Site puanı: 2

« Yanıtla #65 : Ağustos 14, 2007, 12:07:32 pm »

bizde arkadaşlarla ilk geldiğimiz sene yani 2004 te bir dönerciye gittik garsona benzeyen bi tip siparişleri aldıktan sonra ellerini masaya koyarak içeçek(tabi normaili elleri yanda ve ya fişte ne içersiniz) deyince arkadaş ta tabii ki içmeyecek diye yanıtladı..

minibüsçüler bazen çok güzel fren yapar örneğin bir gün minibüsteyiz. kızın biri müsait bir yer dedi ve kapıya yanaştı tabi adam frene asıldığı anda kız olduğu gibi bizim arkadaşın kucağına arkadaş hariç hepimiz gülmekten alamadık kendimizi kız bile...

bir gün kitaplık arıyorum. tabi abi kitaplık var mı? cevap aynen şöle ağzından sigarayı hiç ağzından çıkarmadan 80 milyon kitaplığı görmek nasip olmadı çünkü adamın onu gösterecek kadar heralde vakti yoktu.
UnS
Site Admin

Site puanı: 503

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2011

Kalpten düştü yaşama sevincim inan...

« Yanıtla #66 : Ağustos 14, 2007, 12:11:16 pm »

Konu Sakarya'da hayat bölümüne taşınıp, sabitlenmiştir..

Tüm arkadaşlardan yaşadığı ilginç olayları bekleriz.. Smiley

Şimdiye kadar yazmış olanlar arasında gerçekten çok ilginç ve komik anılar var, teşekkürler yazanlara... +

Umutlar kalıyor ben gidiyorum

biz biR aiLeyiz
Alien Life Form
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #67 : Ağustos 16, 2007, 11:31:30 am »

perşembe gnü fizik dersinden sonra malzemelerin mukavemeti dersi vardı ve arada da tam 1,5 saat vardı.neyse fizikten çıktık uykum vardı en arkaya geçtim tüm sıraya uzandım uyuyorum.kimse rahatsız etmesin diyede üzerime montumu ve bir arkadaşımın montunu çekmiştim.1,5 saat sonra herhalde biri gelir uyandırır demiştim ama nerde millet derse girmiş ders bitmiş arkadaş montunu almaya gelince bulamamış. etrafı araken benim üzerimde görmüş.Hali ihtiyari montu kaldırınca ben çıkmıştım.O zaman beni uyandırıp olum ders bitti kalk git yatana yat demişti.Kafamı kaldırdım ki cidden ders bitmiş sınıf boşalıyor.O gün bu halimi görenler çok gülmüştü Cheesy

8  7  6  5  4 ...

makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : Ağustos 16, 2007, 11:38:11 am »

Smiley Smiley

uykucu adam seni....

bende ilk sene 5 tane sınava gidememiştim 11 deki sınava bile kalkıp gidemediğimi bilirim zaten okul uzatma klavuzu diy bir kitap çıkacak olsa bilin ki yazarı ben olurum...
hako
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 51

Fakülte: Diğer

Frantick-tick-tick-tick-tick-tick-tock!...

« Yanıtla #69 : Ağustos 16, 2007, 11:48:01 am »

Smiley Smiley

uykucu adam seni....

bende ilk sene 5 tane sınava gidememiştim 11 deki sınava bile kalkıp gidemediğimi bilirim zaten okul uzatma klavuzu diy bir kitap çıkacak olsa bilin ki yazarı ben olurum...

bende bu sene 11 deki bi sınava giremedim Cheesy
1 de die biliodum..yan komsu sınıftan bı kız arkadaşın sevgilisiydi..camda n bagırdı bana..çıktım. olum bizim kızlar sınava girmiş cıkmış siz hala yatıyosunuz dedi..
ben dumur olmuştum Cheesy Cheesy neyse ev arkdaşımı uyandırdım..biraz heycan vardı bende onuda etkiledi Cheesy
olm lan kalk kaallk!!sınavı kacırmısız a.. Cheesy eleman çoşkulu bi şekilde kalkmıştı ... BÖÖÖÖÖÖÖ NEEEE??
Cheesy Cheesy Cheesy  Grin rapor almak için bi sağlık ocağına gitmiştik..Nerdeyse ağlıcaktık yani o hale geldik..Ayrıca 3 kuruş para yoktu Grin Grin borç alıp halletmiştik işlerimzi Cheesy Cheesy
o gün acaip koşuşturmuştum..... Grin Grin

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Personal Injury Attorney Los Angeles | Remortgages | Magic the Gathering | Sexy Cop Costume | Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!