bundan 1-2 sene evvel
arkadaşım okula gelmek için otostop çekerken bir araba durup bizimkini alıp okula doğru çıkıyor ve başlıyorlar muhabbete...
Adam : Bugün konser var kim çıkıyor saat kaçta bir bilgin var mı ?
Bizim eleman: Hayır yok zaten hergün bir zibidiyi getiriyorlar... Cidden kim geliyor ünlü mü acaba ? bizimki sahiden merak ediyor

neyse adam tam bizimkini kampüste indirirken bizimki ona teşekkür ediyor ve adamın lafı oturuyor içine bugün benim konserim var gelirsen seni de beklerim diyor...

Ogün SANLISOY konseri

))
Bu olayı aktivite sorumlumus oak bana msnden anlatmıstı ve cok hosuma gitmişti şimdi onun yazdıkalrını aynen kopyala yapıstır yapıorum bide de oak'ın bi anısını paylasmıs olalım
oak: biz mavi durakta oturuyoruz bilirsiniz orada hergun 100lerce ogrenci otostop ceker ve okula bu sekil de cıkar..
neyse gunlerden bi gun gene elemanın biri otostop cekio ama biras mecburiyetten gibi minubusler hep dolu gecio almıo bizi bende belki otobus gelir de ona binerim die duraga cıktım mavi duragı bilenler bilir otobus minubuse gore daha yukarda durur neyse bu elemanda otostop cekio derken bi tane arac durdu tamda benim onumde cocuk hemen aceleyle on kapıya yoneldi tam kapıyı acıcakken oda ne kızın biri de kapıyı acmaya calısıo
cocuk dedi napıon ya sen kız dedi arabaya bincem cocuk dedi arkaya bin ben bincem sen bincem baya kavga ediolar en sonunda cocuk ben otostop cektim one ben binerim dedi soforse saskın bi vasiyette bunları izlerken birden irkildi ve cocuga donerek dedi ki arkdasım musade eder misin bayan benim kız arkdasım
bunun uzerine dumur olan cocuk hiç bozuntuya vermeden ole desene ya tamam ozman ben arkaya binerim dedi ve arabanın arka koltuguna oturdu sofor de hiç ses etmeden yola devam
onur koptum süpersin
+ 1 gider mi...
benimle derse gelmişti

----------------------------------
Bir kızdan çok hoşlanmıştım vakti zamanında baya bir uğraşmıştım ama kızda tık yok ama bitiyorum desem yeri...
Aradan 1 seneye yakın zaman geçti arkadaşlarımızla oturuyoruz ve o da masada ama benim ona olan ilgim bitmiş zaten sevdiğim insanla da birlikteyim...
Bir telefon geldi acil çarşıya inmem gerekiyor ve arkadaşımdan arabayı istedim...
Neyse tam yollandım gidiyorum kız dedi ki bende seninle çarşıya gelebilir miyim dedi
Tabii ki dedim neden olmasın...
Neyse atladık gidiyoruz ama benim acelem var deli gibi sürüyorum arabayı... Yanımda kız ecel terleri döküyor ve en son dayanamadı ve ulan sen ehliyeti manavdan mı aldın diye bağırmıştı avazı çıktığı kadar

))
Benim hiç ehliyetim olmadı dediğimdeki yüzünün aldığı şekli görmeliydiniz

))
Kim bilir neler yapıyor şimdi

hahahahahaah yaa güLmekten ÖLdüm yaaa hey alLahım