hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:38:38 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 5023 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2007, 04:40:25 pm »

bu da güzelmiş gerçekten Smiley
elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2007, 04:43:43 pm »

Bu sene kar yağdığı zaman kampüse çıkmamız lazım.Saat 8de lineer cebir dersimiz var ve hocamız Yusubov. Cheesy Neyse aynı sınıftan 3 arkadaş yurdun sahibi hacı amcaya söledik bizi yukarı atacak. kaç kişisiniz dedi bizde şuan 3 dedik iyi o zman ufak araab ile çıkalım dedi. Biz aşağı inerken 2 kişi daha çıktı 5 kişi araca bindik Cheesy Arabanın tekerler kabak ve yerleri buz tutmuş bu yüzden baya zorlanarak ilerliyoruz. Mavi durağın ordan dönerken araç az kala yanda duran gence çarbacaktı hacı zor düzeltti direksiyonu çocuk k.ç payı kurtuldu. Benim arkadaş "hacı amca dur inelim şurda bak otobüste var onlan çıkarız.Sen bu kabak tekerlen çıkamazsın."Hacı inat etti çıkarım korkmayın dedi geçti otobüsün peşinde devam ediyor ama araba gitmemekte kararlı.Baya zorlanarak gidiyoruz. Tam zorluyu geçtik o yokuşu çıkacaz ben dedim"hacı amca bu araç çıkmaz bırak inek" hacı iman gücüylen çıkartacam siz sabredin dedi ve son gaz gaza bastı.Arkadaşımda bana dönüp "Eyüp olum hakkını helal et b.k yoluna gidecez dedi" hacı amcada "fatiha okuyun" diyince ben gülme krizine girdim derken araba sağa sağa kaydı ve yokuşun ortasında kaldı. Çıkmıyor artık hatta geride kayıyor. Dedik hacı amca geri geri gelirken sağdaki kara gir biz inek sen git bizde arkadan otobüs geliyor ona bineriz dedik. Bize döndü ve aynen şöle dedi : "Zındıklar insan bir la ilahe illallah der de çıkardık.Ben dua ederken biriniz bir dua etmediniz inelim dediniz. İçinizden kimse fatihayı okumadı dedi" neyse hacı biz derse dedik ayrıldık ordan otobüse bndik derse gidiyoruz tam devlet yurdunun orda otobüs stop edince benim arkadaş dönüp la ilahe de len diyince otobüste 5imizde kopmuştuk Cheesy

korkudan gelen sözün faydası yoktur derler Grin + 72  Cheesy
Apsuwa
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Ağustos 08, 2007, 04:44:21 pm »

hahahaha ne guzel işte bak anlatıcağın maceraların oLmuş Cheesy Cheesy Cheesy yahu cok guLdum Cheesy Cheesy Cheesy
Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 77

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #33 : Ağustos 08, 2007, 04:47:36 pm »

Bu sene kar yağdığı zaman kampüse çıkmamız lazım.Saat 8de lineer cebir dersimiz var ve hocamız Yusubov. Cheesy Neyse aynı sınıftan 3 arkadaş yurdun sahibi hacı amcaya söledik bizi yukarı atacak. kaç kişisiniz dedi bizde şuan 3 dedik iyi o zman ufak araab ile çıkalım dedi. Biz aşağı inerken 2 kişi daha çıktı 5 kişi araca bindik Cheesy Arabanın tekerler kabak ve yerleri buz tutmuş bu yüzden baya zorlanarak ilerliyoruz. Mavi durağın ordan dönerken araç az kala yanda duran gence çarbacaktı hacı zor düzeltti direksiyonu çocuk k.ç payı kurtuldu. Benim arkadaş "hacı amca dur inelim şurda bak otobüste var onlan çıkarız.Sen bu kabak tekerlen çıkamazsın."Hacı inat etti çıkarım korkmayın dedi geçti otobüsün peşinde devam ediyor ama araba gitmemekte kararlı.Baya zorlanarak gidiyoruz. Tam zorluyu geçtik o yokuşu çıkacaz ben dedim"hacı amca bu araç çıkmaz bırak inek" hacı iman gücüylen çıkartacam siz sabredin dedi ve son gaz gaza bastı.Arkadaşımda bana dönüp "Eyüp olum hakkını helal et b.k yoluna gidecez dedi" hacı amcada "fatiha okuyun" diyince ben gülme krizine girdim derken araba sağa sağa kaydı ve yokuşun ortasında kaldı. Çıkmıyor artık hatta geride kayıyor. Dedik hacı amca geri geri gelirken sağdaki kara gir biz inek sen git bizde arkadan otobüs geliyor ona bineriz dedik. Bize döndü ve aynen şöle dedi : "Zındıklar insan bir la ilahe illallah der de çıkardık.Ben dua ederken biriniz bir dua etmediniz inelim dediniz. İçinizden kimse fatihayı okumadı dedi" neyse hacı biz derse dedik ayrıldık ordan otobüse bndik derse gidiyoruz tam devlet yurdunun orda otobüs stop edince benim arkadaş dönüp la ilahe de len diyince otobüste 5imizde kopmuştuk Cheesy

Bu da güzelmiş Grin +1 Anlatın anlatın güzel oluyor Cheesy
psasetuba
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Ağustos 08, 2007, 04:49:29 pm »

sakarya da hayat yokmuş Cheesy eğlenmesini bilen gayet güzel anılar yaşayabiliyo burda Cheesy Cheesy
Apsuwa
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ağustos 08, 2007, 04:53:43 pm »

bundan 1-2 sene evvel
arkadaşım okula gelmek için otostop çekerken bir araba durup bizimkini alıp okula doğru çıkıyor ve başlıyorlar muhabbete...

Adam : Bugün konser var kim çıkıyor saat kaçta bir bilgin var mı ?
Bizim eleman: Hayır yok zaten hergün bir zibidiyi getiriyorlar... Cidden kim geliyor ünlü mü acaba ?    bizimki sahiden merak ediyor Smiley

neyse adam tam bizimkini kampüste indirirken bizimki ona teşekkür ediyor ve adamın lafı oturuyor içine bugün benim konserim var gelirsen seni de beklerim diyor...
SmileySmileySmileySmiley

Ogün SANLISOY konseri Smiley))

Bu olayı aktivite sorumlumus oak bana msnden anlatmıstı ve cok hosuma gitmişti şimdi onun yazdıkalrını aynen kopyala yapıstır yapıorum bide de oak'ın bi anısını paylasmıs olalım  Roll Eyes

oak:  biz mavi durakta oturuyoruz bilirsiniz orada hergun 100lerce ogrenci otostop ceker ve okula bu sekil de cıkar..

neyse gunlerden bi gun gene elemanın biri otostop cekio ama biras mecburiyetten gibi minubusler hep dolu gecio almıo bizi bende belki otobus gelir de ona binerim die duraga cıktım mavi duragı bilenler bilir otobus minubuse gore daha yukarda durur neyse bu elemanda otostop cekio derken bi tane arac durdu tamda benim onumde cocuk hemen aceleyle on kapıya yoneldi tam kapıyı acıcakken oda ne kızın biri de kapıyı acmaya calısıo

cocuk dedi napıon ya sen kız dedi arabaya bincem cocuk dedi arkaya bin ben bincem sen bincem baya kavga ediolar en sonunda cocuk ben otostop cektim one ben binerim dedi soforse saskın bi vasiyette bunları izlerken birden irkildi ve cocuga donerek dedi ki arkdasım musade eder misin bayan benim kız arkdasım
 bunun uzerine dumur olan cocuk hiç bozuntuya vermeden ole desene ya tamam ozman ben arkaya binerim dedi ve arabanın arka koltuguna oturdu sofor de hiç ses etmeden yola devam

onur koptum süpersin Grin Grin + 1

gider mi...
benimle derse gelmişti Smiley
----------------------------------

Bir kızdan çok hoşlanmıştım vakti zamanında baya bir uğraşmıştım ama kızda tık yok ama bitiyorum desem yeri...

Aradan 1 seneye yakın zaman geçti arkadaşlarımızla oturuyoruz ve o da masada ama benim ona olan ilgim bitmiş zaten sevdiğim insanla da birlikteyim...
Bir telefon geldi acil çarşıya inmem gerekiyor ve arkadaşımdan arabayı istedim...

Neyse tam yollandım gidiyorum kız dedi ki bende seninle çarşıya gelebilir miyim dedi
Tabii ki dedim neden olmasın...
Neyse atladık gidiyoruz ama benim acelem var deli gibi sürüyorum arabayı... Yanımda kız ecel terleri döküyor ve en son dayanamadı ve ulan sen ehliyeti manavdan mı aldın diye bağırmıştı avazı çıktığı kadar Smiley))
Benim hiç ehliyetim olmadı dediğimdeki  yüzünün aldığı şekli görmeliydiniz Smiley))

Kim bilir neler yapıyor şimdi Smiley

hahahahahaah yaa güLmekten ÖLdüm yaaa hey alLahım Cheesy Cheesy Cheesy
burak1903
The LasT EmperİoR
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 119

Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

bjk rulezzz!!!!......

« Yanıtla #36 : Ağustos 08, 2007, 04:56:30 pm »

lan eyüp o gün beni görmüştünüzde almamıştınız ya belkide benm ahım tuttu Cheesy Cheesy Cheesy

Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #37 : Ağustos 08, 2007, 04:57:09 pm »

birgün serdivanda bimin ordan geçiyoruz. saat gece 1 felan. ben ve yurttan 2 arkadaş elimizde extralar yurda dogru ilerliyoruz. Neyse tam bimin ordayız arkadaş cezbeye geldi bağırdı sonra bana dönüp eyüp len bi scream atsana dedi. Benm de kafa hafif güzel len bu saatte dediysemde diğerleride scream scream diye alkış tutunca ei dedim bi kere atarım daha atmam. Neyse tam screamı attım bimin karşısındaki binadan bşy bana doğru havada süzülerek geliyor derken tağğ terliği yedim Cheesy şaşkın şaşkın bakarken en üst kattan bakan amcam lennn zibidi git evde bağır uyuyoruz eşşek herif seni diyip tam bşy daha dicekti ki Alt kattan bi teyzem çıkıp ayyyyyy çocuğa ne yaptınız öle bağırdı sen üsteki git karınla yatakta bıraktığın işi devam et bide sessiz yapın şunu aşağıda uyuyamıyorum diyince biz yerdeydik. yurta zar zor gitmiştik Cheesy

Aby bende baya anı var ya yeri geldikçe anlatırım Cheesy

8  7  6  5  4 ...

Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #38 : Ağustos 08, 2007, 04:58:29 pm »

lan eyüp o gün beni görmüştünüzde almamıştınız ya belkide benm ahım tuttu Cheesy Cheesy Cheesy

olum nereye alcaktık.Arabayı gördün yere sürte sürte gidiyordu.Üst üsteydik resmen Cheesy

8  7  6  5  4 ...

elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : Ağustos 08, 2007, 04:58:52 pm »

hahahahahaah yaa güLmekten ÖLdüm yaaa hey alLahım Cheesy Cheesy Cheesy

uur sen bişey yaşamadın heralde Grin Grin

birgün serdivanda bimin ordan geçiyoruz. saat gece 1 felan. ben ve yurttan 2 arkadaş elimizde extralar yurda dogru ilerliyoruz. Neyse tam bimin ordayız arkadaş cezbeye geldi bağırdı sonra bana dönüp eyüp len bi scream atsana dedi. Benm de kafa hafif güzel len bu saatte dediysemde diğerleride scream scream diye alkış tutunca ei dedim bi kere atarım daha atmam. Neyse tam screamı attım bimin karşısındaki binadan bşy bana doğru havada süzülerek geliyor derken tağğ terliği yedim Cheesy şaşkın şaşkın bakarken en üst kattan bakan amcam lennn zibidi git evde bağır uyuyoruz eşşek herif seni diyip tam bşy daha dicekti ki Alt kattan bi teyzem çıkıp ayyyyyy çocuğa ne yaptınız öle bağırdı sen üsteki git karınla yatakta bıraktığın işi devam et bide sessiz yapın şunu aşağıda uyuyamıyorum diyince biz yerdeydik. yurta zar zor gitmiştik Cheesy

Aby bende baya anı var ya yeri geldikçe anlatırım Cheesy

Grin  Grin  Grin yorum yapamıyorum yahu bittim teyzene + 15445 Grin
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2007, 05:02:02 pm Gönderen: elit-girl » Logged
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Home Loan | Business in 2007 | Mobile Phone | Ringtones | Loans
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!