hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:11:35 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 4991 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2007, 02:43:17 pm »

yuh yaaa.. bukadar olur... o çocuk oak değilse ben bushum Grin Grin

ben hiç böyle düşünmedim murat Grin Grin ya onursa o garip genç  Grin Grin
Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 77

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2007, 02:43:54 pm »

Bu olayı aktivite sorumlumus oak bana msnden anlatmıstı ve cok hosuma gitmişti şimdi onun yazdıkalrını aynen kopyala yapıstır yapıorum bide de oak'ın bi anısını paylasmıs olalım  Roll Eyes

oak:  biz mavi durakta oturuyoruz bilirsiniz orada hergun 100lerce ogrenci otostop ceker ve okula bu sekil de cıkar..

neyse gunlerden bi gun gene elemanın biri otostop cekio ama biras mecburiyetten gibi minubusler hep dolu gecio almıo bizi bende belki otobus gelir de ona binerim die duraga cıktım mavi duragı bilenler bilir otobus minubuse gore daha yukarda durur neyse bu elemanda otostop cekio derken bi tane arac durdu tamda benim onumde cocuk hemen aceleyle on kapıya yoneldi tam kapıyı acıcakken oda ne kızın biri de kapıyı acmaya calısıo

cocuk dedi napıon ya sen kız dedi arabaya bincem cocuk dedi arkaya bin ben bincem sen bincem baya kavga ediolar en sonunda cocuk ben otostop cektim one ben binerim dedi soforse saskın bi vasiyette bunları izlerken birden irkildi ve cocuga donerek dedi ki arkdasım musade eder misin bayan benim kız arkdasım
 bunun uzerine dumur olan cocuk hiç bozuntuya vermeden ole desene ya tamam ozman ben arkaya binerim dedi ve arabanın arka koltuguna oturdu sofor de hiç ses etmeden yola devam

onur koptum süpersin Grin Grin + 1

Bu ne ya ahahahahah  super Grin Grin Grin Adam bir de utanmadan arkaya oturmuş Grin Grin Sağolasın iyi güldüm Cheesy +1
norris
Herşeyden Umudum Kesilir Anadolu Toprağından Umudum Kesilmez.. N.G.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 445

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

Renk Körü Bukalemun..!

« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2007, 02:45:33 pm »

ben hiç böyle düşünmedim murat Grin Grin ya onursa o garip genç  Grin Grin

kesin o yaa.. olmadı arkadaşı falandır.. ama bunu yapsa yapsa oak yapar.. oalyın içinde olmasa nerden bilecekki böyle detaylı Grin Grin

Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh.
Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh.
Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh.
Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh...
Yusi
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 77

Giriş Yılı: 2000

''w'' değil ''v'' , ''q'' değil ''g''

« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2007, 02:46:13 pm »

gider mi...
benimle derse gelmişti Smiley
----------------------------------

Bir kızdan çok hoşlanmıştım vakti zamanında baya bir uğraşmıştım ama kızda tık yok ama bitiyorum desem yeri...

Aradan 1 seneye yakın zaman geçti arkadaşlarımızla oturuyoruz ve o da masada ama benim ona olan ilgim bitmiş zaten sevdiğim insanla da birlikteyim...
Bir telefon geldi acil çarşıya inmem gerekiyor ve arkadaşımdan arabayı istedim...

Neyse tam yollandım gidiyorum kız dedi ki bende seninle çarşıya gelebilir miyim dedi
Tabii ki dedim neden olmasın...
Neyse atladık gidiyoruz ama benim acelem var deli gibi sürüyorum arabayı... Yanımda kız ecel terleri döküyor ve en son dayanamadı ve ulan sen ehliyeti manavdan mı aldın diye bağırmıştı avazı çıktığı kadar Smiley))
Benim hiç ehliyetim olmadı dediğimdeki  yüzünün aldığı şekli görmeliydiniz Smiley))

Kim bilir neler yapıyor şimdi Smiley

Bu da süper Grin Grin Grin +1
Tomris
Tomris
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 96

Osmanlı torunu

« Yanıtla #24 : Ağustos 08, 2007, 02:48:56 pm »

Bende bi anımı anlatayım,hatta o kadar çok anı varki 3 yılda yaşanmış ve sanırım hepside şu okulun kampüs minübüslerinden Cheesy

Neyse bilenler bilir Fen - Edebiyat  Fakültesi 'nin besyo yanında olanındayız.Bizim fakülteye gitmek içinde besyonın ordada inilebilio,hatta şöför hep sorar besyo var mı die ,neyse bigün bindik  kampüse çıkıyoruz tam yanımdaki arkadaşla konuşuyoruz besyoda mı insek diye..tam o sırada şöför seslendi BEDEN OKULUNDA İNEN VAR MI ?, o an zaten koptuk arabada herkes bakıo birbirine Cheesy,neyse ertesi bigün yine aynı yerdeyiz şöför seslendi  bu sefer SPOR AKADEMİSİNDE İNEN VAR MI? ,biride şöföre dediki yok polis akademisi abi Cheesy , devamı gelioo ve bigün tam bu sene  okulun son zamanlarına doğru oldu buda yine olay aynı besyo nun orda incek varmı die soruyolar ya hep,yine aynı yerdeyiz ve şöför soruyo MESYÖ DE İNCEK VAR MI Cheesy  Allah'ım yaa  herkes başka bi şey söylüyo bari ortak bi karara varsınlar BEDEN OKULU MU,SPOR AKADEMİSİ Mİ,MESYÖ MÜ   Grin

norris
GencSau Demirbaşı

Renk Körü Bukalemun..!

« Yanıtla #25 : Ağustos 08, 2007, 02:51:12 pm »

bide sakaryada zaman geçmiyo derler Grin Grin Grin

elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ağustos 08, 2007, 02:51:49 pm »

kesin o yaa.. olmadı arkadaşı falandır.. ama bunu yapsa yapsa oak yapar.. oalyın içinde olmasa nerden bilecekki böyle detaylı Grin Grin

arkasından konuşma şimdi oak yorum yapamıyor diye..   olay onun yanında gerçekleşmiş işte ama merak ettim onur da bindimi o araca  Roll Eyes  Grin
makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Ağustos 08, 2007, 02:53:14 pm »

Bir anı daha (inanması zor ama cidden gerçek...)

Bir gün dersten çıktık saat akşam 8-9 suları...
Minibüse doğru yol alırken arkadaş beni drdurdu...
Dedim nooluyor dedi Ali para lazım biliyorsun iş bulmak lazım biz de hakan abi ben efo bir iş yapmaya karar verdik seni de dahil ettik dedi...
Bende merak ettim bu iş nedir ne değildir...
Adam çantadan 7-8 tane A4 çıkardı afiş olarak hazırlamış...

Afişi görünce Şok oldum ama cidden şaşkınlıktan bir süre öylece bakmıştım...

Afişte:

Uzman kadromuz ve deneyimli ekibimizle v.b v.b v.b
Bayanlara itina ile masaj yapılır Smiley)))
Altında da 4 ünün telefon numarası ve benim numaramı da en alta yazmışlar...

Ama bunu o kadar güzel hazırlamışlar ki bende kampüste asılmasına yardım etmiştim Smiley

Neyse ben o olayı unuttum aradan birkaç gün geçti beni teyzenin biri aramıştı ben de bir an şaşkınlıktan yok teyze yanlış numara aramışsın demiş kapatmıştım telefonu Smiley)

Acaba afişi gören biri annesine mi aratmıştı....

norris
GencSau Demirbaşı

Renk Körü Bukalemun..!

« Yanıtla #28 : Ağustos 08, 2007, 02:55:09 pm »

arkasından konuşma şimdi oak yorum yapamıyor diye..   olay onun yanında gerçekleşmiş işte ama merak ettim onur da bindimi o araca  Roll Eyes  Grin

ön tafara binemedi ama olsun en azından arkaya binmiş işte Grin Grin

Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Giriş Yılı: 2006

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #29 : Ağustos 08, 2007, 04:18:37 pm »

Bu sene kar yağdığı zaman kampüse çıkmamız lazım.Saat 8de lineer cebir dersimiz var ve hocamız Yusubov. Cheesy Neyse aynı sınıftan 3 arkadaş yurdun sahibi hacı amcaya söledik bizi yukarı atacak. kaç kişisiniz dedi bizde şuan 3 dedik iyi o zman ufak araab ile çıkalım dedi. Biz aşağı inerken 2 kişi daha çıktı 5 kişi araca bindik Cheesy Arabanın tekerler kabak ve yerleri buz tutmuş bu yüzden baya zorlanarak ilerliyoruz. Mavi durağın ordan dönerken araç az kala yanda duran gence çarbacaktı hacı zor düzeltti direksiyonu çocuk k.ç payı kurtuldu. Benim arkadaş "hacı amca dur inelim şurda bak otobüste var onlan çıkarız.Sen bu kabak tekerlen çıkamazsın."Hacı inat etti çıkarım korkmayın dedi geçti otobüsün peşinde devam ediyor ama araba gitmemekte kararlı.Baya zorlanarak gidiyoruz. Tam zorluyu geçtik o yokuşu çıkacaz ben dedim"hacı amca bu araç çıkmaz bırak inek" hacı iman gücüylen çıkartacam siz sabredin dedi ve son gaz gaza bastı.Arkadaşımda bana dönüp "Eyüp olum hakkını helal et b.k yoluna gidecez dedi" hacı amcada "fatiha okuyun" diyince ben gülme krizine girdim derken araba sağa sağa kaydı ve yokuşun ortasında kaldı. Çıkmıyor artık hatta geride kayıyor. Dedik hacı amca geri geri gelirken sağdaki kara gir biz inek sen git bizde arkadan otobüs geliyor ona bineriz dedik. Bize döndü ve aynen şöle dedi : "Zındıklar insan bir la ilahe illallah der de çıkardık.Ben dua ederken biriniz bir dua etmediniz inelim dediniz. İçinizden kimse fatihayı okumadı dedi" neyse hacı biz derse dedik ayrıldık ordan otobüse bndik derse gidiyoruz tam devlet yurdunun orda otobüs stop edince benim arkadaş dönüp la ilahe de len diyince otobüste 5imizde kopmuştuk Cheesy

8  7  6  5  4 ...

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Kingdom Hearts 3 | Credit Report | Personal Finance | Car Accident Attorney Los Angeles
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!