hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:13:19 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 4994 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #100 : Temmuz 13, 2008, 02:29:31 am »

Dersimiz :taşınım Hocamız eşref.
İlk ders dakika 1 bomba 1. Adam geldi işte sıcaklık şöledir burdan böle gelir dedi sonra benm hemen yanımdaki kalifere gelerek ellemeye başladı." Burayı elleyebiliyorum burası 30 derece falan burayı elleyemiyorum burası 50-60 flndır" dedi. sonra geldi benim ordan yere eğilerek altı tutmaya başladığı sırada pantolunu dar olduğundan afedersiniz ama giydiği don ortaya çıkınca ben ve birkaç arkadaşım durumu farkedip gülünce bize dönerek " kalk sen kalk tahtaya formülleri yaz" dedi arkadaşta "hangilerini" demesi üzerine "bildiklerini" demesiyle en ön tarafı komple kopartmıştı. Çünkü daha derste formül yazmamıştı Cheesy

Gene bu hocamızın bir dersi" ders notu bulan varmı" sınıf:"bulamadık" hocamız" sizden mühendis mi olucak allah allah. sizden bir cacık olmaz allah allah. siz kime sordunuz da bulamadınız Allah Allah." dedi sonra arkadan 4 kişi kaldırdı"bunlar her sene standart 4lüdür daima burdadır. bunlara da mı sormadınız" dediği sırada bizimle ilk alan arkadaş "ben yeni alıyorum demesi üzerine" sus sende eskisin" dedi biz gülüyoruz işte sonra döndü öne gitti bir arkadaş" hocam o ilk defa alıyordu yaaw" diye bağırınca o arkadaşımıza dönerek "sen bunu neden demedin" dedi arkadaşımız "dedim ama dinlemediniz" sözüne karşılık" benim kulaklarım iyi duyar. sabah gelirken üzüm yedim enerjimde var sen demedin "sus otur diyince iyice koptuyduk.

8  7  6  5  4 ...

burak1903
The LasT EmperİoR
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 119

Mezuniyet Yılı: 2010

bjk rulezzz!!!!......

« Yanıtla #101 : Temmuz 13, 2008, 04:31:02 am »

Bahar döneminde A.A diye bir hocamızın dersindeyiz. En önde oturmuş göya dersi dinliyoruz. Hocamız gecerdi tepe gözün başına ordaki herşeyi tek tek okurdu. Bizde canımız sıkıldı hoca hazır da arkamıza dönmüşken el kol hareketleri ederek hem milleti güldürüyoruz hemde kendimiz eğleniyorduk. Hocamız arada sordukları soruya cevap verene de şeker veriyordu . Neyse tam ders biticek bizim arkadaş geçmiş arkasına pandik atcak gibi bir hareket ederken hoca döndü ona biz eywah yakalandık derken hocamız çocugu görmemiş olsa gerek ki " ne o tadı damağınızda kaldı" demi dedi. Biz o anda koptuyduk.
ehueuhehuehu o an gözlerimin önünde sanki bidaha yaşadım Cheesy Cheesy
ellerine kollarına sağlık kanka Smiley

Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #102 : Temmuz 13, 2008, 11:51:20 pm »

Ders Termodinamik2 Hocamız Müthiş Kenan (:

Hocamız derse başlamış 15 dk falan geçmiş ben yeni geldim. Baktım sınıf imanı birlik çakılı sadece önde duvarın hemen yanı boş o kadar. Arkadaşlara dedim kimse ben kalkarım demedi. Kenan hocadan izin aldım siz misiniz kalkmayan diyip o altta bulunan 50 cm aralıktan geçerek içeri girdim. Baktım hoca bana bakarak gülüyor konuyu anlatamıyor. "Kedi gibi eleman nerden girdi töbe töbe" diyordu ki bizim bir arkadaş geldi sınıfa kız bize selam vererek "bugün güzel miyim" diye sordu. Bizde "evet" dedik ama Kenan hocamız bu soruyu duyunca dayanamadı. Kız daha sıraya 2 adım atar atmaz "Bu geceden kalma belli .Çok yorulmuş gece yoksam hoca derste iken öndeki abazhalara bu soru sorulur mu" demesiyle en öndeki 20 kişi komple gülmeye başladıydık

8  7  6  5  4 ...

SummerWinter
I can be your dreams but being your dreams isn't my dream...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 214

Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2007

What makes trouble makes you stronger !

« Yanıtla #103 : Temmuz 14, 2008, 12:22:57 am »

Bir gun is gorusmesi (sadece web sitesi yapicaktik bir sirkete) arkadaslarla bazi insanlar ile bulusacaktik. Bunlar o sirketin sahipleri calisanlari felan. tabi is buyuk olunca ilgili insanlar da cok ve buyuk oluyorlardi.Neyse bulustuk vs ama nedense adamlari pek gozum tutmadi. Konusma sirasinda bunu adamlar anlamis oldular herhaldeki beni yumusatmak icin sorular sorup duruyorlar boyle garip sorular vs. neyse tabi etrafimizda da bayagi insan var boyle cafe gibi ama muzik felan calmior biraz daha ciddi bir yer. Neyse adamlardan biri o anda konunun gecmesinden dolayi bana "Senin kiz arkadasin vardir simdi, demi ? " bende yok ben kizlar ile ilgilenmiyorum dedim ama demez olaydim sesimin yuksek cikmasiyla (gozum tutmadigindan) iceride abuk bir sessizlik ve tum cafe elemanalar bana bakiyor. Sonra herkes basladi kopmaya ama ben nasil rezil oldum bilmiyorum. Sonra ya oyle demek istemedim yani simdi ugrasamam vakit vs kaybi sonra ciddi dusunmeye baslayinca vs.. olur diyene kadar gozlerimden yas geldi adamlar gidene kadar bana bakip gulduler..

SummerWinter
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #104 : Temmuz 14, 2008, 12:28:01 am »

Bir keresinde otobuste gidiyorum. O zamanlar saclarim uzun. Neyse otobuste herkes cift oturuyor ama kimse benim yanima oturmuyor. Ben basladim killanmaya ve utanmaya dedim niye kimse yanima oturmuyor (otobusle geldigim yerde biraz musbet bir yer) neyse bir tane cift bindi o sirada birisi indi derken adamin karisi oturdu bir yere baktim adam benim yanima gelmis ama oturmuyor ayakta bekliyor bende caktirmiyorum kulagimda mp3 sanki haberim yokmus gibi takiliyorum ama yok icime oturdu neden ? Derken Muavin benim yanimi gostererek abi suraya oturabilirsin dedi ama demez olaydi adam yok kardesim bayanina yanina oturmayim demez mi ? ben nasil dumurum. derken arkadaki kizlar basladilar yikilmaya derken muavin "olur mu abiiii o kiz degil oglan oglan" ben icimden yuh ulan ayiiiiilar....diye geciriyorum tabi. derken adam yanima geldi kafayi egdi bana bakiyor..ben ona bakiyorum o bana bakiyor sanki ulan ..... der gibi.. neyse oturdu derken yanima oturan tum erkekler adaya varana kadar tipima bakip oturdular..arkadaki assalik kizlar da gulduler..ayip...

aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #105 : Temmuz 14, 2008, 12:30:00 am »

Bir keresinde otobuste gidiyorum. O zamanlar saclarim uzun. Neyse otobuste herkes cift oturuyor ama kimse benim yanima oturmuyor. Ben basladim killanmaya ve utanmaya dedim niye kimse yanima oturmuyor (otobusle geldigim yerde biraz musbet bir yer) neyse bir tane cift bindi o sirada birisi indi derken adamin karisi oturdu bir yere baktim adam benim yanima gelmis ama oturmuyor ayakta bekliyor bende caktirmiyorum kulagimda mp3 sanki haberim yokmus gibi takiliyorum ama yok icime oturdu neden ? Derken Muavin benim yanimi gostererek abi suraya oturabilirsin dedi ama demez olaydi adam yok kardesim bayanina yanina oturmayim demez mi ? ben nasil dumurum. derken arkadaki kizlar basladilar yikilmaya derken muavin "olur mu abiiii o kiz degil oglan oglan" ben icimden yuh ulan ayiiiiilar....diye geciriyorum tabi. derken adam yanima geldi kafayi egdi bana bakiyor..ben ona bakiyorum o bana bakiyor sanki ulan ..... der gibi.. neyse oturdu derken yanima oturan tum erkekler adaya varana kadar tipima bakip oturdular..arkadaki assalik kizlar da gulduler..ayip...

hahhhahha süpermişş bu yaaa.. Cheesy

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
SummerWinter
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #106 : Temmuz 14, 2008, 12:31:49 am »

Bir gun durakta bekliyorum.. veledin teki yanima yaklasti. bana bakip duruyor hmm acaba dedim neden ? neyse sonra otobus gelmeye basladi derken tabi etrafta insanlar var.. cocuk bana demezmi ablaaa ablaa bak otobus geliyor istersen biraz geri gel..cocuga "ulan utancimi m**tin it " bakisi attim ama coktan millet yikilmisti...ee cocuk ne haltima bagriyorsun..

Bir keresinde yine otobusteyim derken disariya bakiyorum.. birisi kizim kizim bakarmiisin diye bagriyor ama ben orali degilm tabi.. kizzziiimmm bakarmisin diye hala bagriyor ama belli orta yasli bir kadin sesi...neyse ben hala orali olmadim derken kadin bindi otobuse bana dokundu..bir baktim buyrun dedim...kiizzim ya bu otobus ***** suraya mi gidiyor..ben se "su beah rezil kadin ne kizi yaa manyakmisin hasssstir" bakisi attiktan sonra evet teyze dedim ve teyze hala saolasin kizim demezdi..peah Allah belanii...arka 4 luk yerlerde gordum sonra utandim daha bakamadim...reziler ...
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 12:37:22 am Gönderen: SummerWinter » Logged

SummerWinter
GencSau Demirbaşı

« Yanıtla #107 : Temmuz 14, 2008, 12:33:54 am »

Boyle cok var ama anlatirsam yanlis anlasilabilirim devamini getirmiyorum yeterr Cheesy

aTLaNTis
....bir varmış bir yokmuş....
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005

~ ...KiŞiSeL DeLü.... ~

« Yanıtla #108 : Temmuz 14, 2008, 12:37:10 am »

Bir gun durakta bekliyorum.. veledin teki yanima yaklasti. bana bakip duruyor hmm acaba dedim neden ? neyse sonra otobus gelmeye basladi derken tabi etrafta insanlar var.. cocuk bana demezmi ablaaa ablaa bak otobus geliyor istersen biraz geri gel..cocuga "ulan utancimi m**tin it " bakisi attim ama coktan millet yikilmisti...ee cocuk ne haltima bagriyorsun..

hhahhahaha sende dayanamadın ; saçlarını kestirdin mi.. Cheesy

anlat anlatt güsel oluoo hehhuahuhe.. Grin 

~...... уαℓиızℓığıмı нєя нιѕѕєттιğιм∂є ∂υу∂υğυм нυzυя, єℓ∂є є∂євιℓє¢єккєи ωαzgєçтιкℓєяιмє вιя кαяşıℓıк∂ıя вєℓкι ∂є ......~
maAsSaLL
şimdi daha çok DENGESİZ ve GELGİTLİYİM ... fazla yaklaşma ne olur ... can yakar HİSSİZLİĞİM ...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 352

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2010

sevmemen önemli değil,sevseydin önemli olurdu...

« Yanıtla #109 : Temmuz 14, 2008, 12:38:03 am »

güldürdün beni ya kızma ama harbi komikkmiş Cheesy  ben yerinde olsam utancımdan catlardım :S

biri sana "git" dediğinde "kalmak istiyorum" diyebilmekmiş sevmek,
git dediklerinde gittiğimde anladım...
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Car Loans | Repair Bad Credit | Online Advertising | Car Finance | Loan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!