hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:28:46 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 5013 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ekin54
dünya bir gündür o da bugündür
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 90

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #80 : Eylül 23, 2007, 12:15:06 am »

bundan 1-2 sene evvel
arkadaşım okula gelmek için otostop çekerken bir araba durup bizimkini alıp okula doğru çıkıyor ve başlıyorlar muhabbete...

Adam : Bugün konser var kim çıkıyor saat kaçta bir bilgin var mı ?
Bizim eleman: Hayır yok zaten hergün bir zibidiyi getiriyorlar... Cidden kim geliyor ünlü mü acaba ?    bizimki sahiden merak ediyor Smiley

neyse adam tam bizimkini kampüste indirirken bizimki ona teşekkür ediyor ve adamın lafı oturuyor içine bugün benim konserim var gelirsen seni de beklerim diyor...
SmileySmileySmileySmiley

Ogün SANLISOY konseri Smiley))
hadi ya cidden olmuşmu bu olay çok komik yaaaaa SmileySmileySmiley

M.a.K
Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : Eylül 23, 2007, 04:08:44 pm »

inanması güç belki ama cidden oldu ve biz bu arkadaşımıza baya gülmüştük...
delimavi
delimavi
Katılan Üye

Site puanı: 23

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

aşk herkezi kırar biraz...

« Yanıtla #82 : Eylül 25, 2007, 12:30:33 pm »

rezilliiiikkkk Cheesy Cheesy

gitmiş mi bari sizin eleman konsere Roll Eyes Grin özel davet aldı yaa Cheesy
hzhhzhzhhzhzhhzhaha haha tanıyamamış mı yav o zaman adamın saçlarda kısaydı Smiley Smiley

Senden başka herşeyi unutacak kadar seviyorum seni... Hep Bir Elif Miktarı gülümse ne olur Çünkü; gülmek sana yakışıyor Gülümse ne olur... Gülümsediğin, Bende Yaşadığın, Beni " Sende" yaşattığın için "
glayor
Katılan Üye

Site puanı: 3

« Yanıtla #83 : Eylül 25, 2007, 05:44:05 pm »

vallahi koptumm yaaa. neler gelmiş başınızaaa yahuu.. ehueheuhuehueu:D:D paylaşımın için tşklerr..
can_ke
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 48

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

« Yanıtla #84 : Aralık 03, 2007, 01:25:03 pm »

bende  2  yıl  once  basıma  gelen  bıseyı  anlatım..

14  subat  sevgılıler  gun  arkadas  aradı  ve bulustuk  yanımda  para  yok  ustumu  degıstırdım  unutmusum  almayı..cocuk  kız  arkadasına  cıcek  yaptırıp  gonderecek..Ama  para  eksık  çiçekçi de  ben  gondermem  ama  çiçeği  veririm  sonra  yolunuz  duserse  verın  olmazsa  da  canınız  saolsun  dedı..Aldık  cıcegı  ben  cıcekcı  olarak  kızın  evıne  gıdıcem..aradık  babası  evde  yokmus  annesı  zaten  olayı  bılıyomus..neyse  bıraz  oyalandık  sonra  gıttım  zılı  caldım..otomatığe  bastılar..yukarı  cıktım  kapıyı  acan  bır  adam.. :S 45-50  yaslarında  vursa  oldurecek..kulagımda  vızıldamalar  yusuf yusuf  seklınde..dıyalog  aynen  su..

Adam: buyrun
Ben: şey..çiçeğiniz  vardı  onu  verecektim..
Adam: kimden  gelmiş?
Ben: Bilmiyorum sadece  getirmemi  sölediler..(üstünde  kart  var  seni  seviyorum  yazıyor :S)
Adam: sen  nerde  calısıyorsun? hangı  cıcekcı? telefonu  var mı?
Ben: ... çiçekçisi (bi  isim  salladım:S) 
Adam:telini  versene  bi  sorayım
Ben: ....... (bide  numara  salladım :S)

o  sırada  da  kız  geldi  adamın  arkasında  benı  tanıyor  o  halde  gorunce  caktırmadan  gulmeye  basladı  bılse  ben  neler  cekıyorum :S

sonra  adam  gıttı  verdıım  numarayı  aramaya  ben  cıcegı  kıza  verıp  kactım Cheesy  adam  anlamıs  baya  arkamdan  saymıs..Ev de  yurda  yakındı..mayıs  ta  atkıyla  gezıyodum  tanınmamak  ıcın Cheesy Cheesy

en  cok  koyan da  o  kız  ıle  bızım  arkadas  ayrıl Sad emekler  bosa  gıttı Cheesy

M.a.K
Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Nisan 25, 2008, 11:16:07 am »

vay be bu konunun bu kadar okunacağını düşünmemiştim 1526 olmuş peahhh:)
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2004

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #86 : Haziran 11, 2008, 01:43:25 pm »

Bu sene ilk dönem ve vize zamanındayız. Termodinamik hocam Kenan Yıldız sınıfa girerek:Evet çocuklar önce bu kağıdı yapıcaksınız 30dk sonra asistanlar kağıtları toplayıp diğer kağıdı verecek.Her kağıtta da 2 soru var dedi ve kağıtları dağıtmaya başladığında dersi 3cü kez alan bir arkadaş :Hocam eskiden böyle yapmazdınız demesi üzerine Kenan hocam: Sanane fantazi yapıyorum sana mı sorcam ne edecemi demesiyle sınıfça gülmüştük.

8  7  6  5  4 ...

Dark Moon
Harbi GencSau lu

Site puanı: 50

Fakülte: Diğer
Mezuniyet Yılı: 2004

Gönlünde Bana Yer Olan Herkesin Gönlünden Sesleniy

« Yanıtla #87 : Haziran 18, 2008, 10:13:49 am »

puahaha bunlar nedir ya.Hepsini okudum ve çok güldüm. M.a.K ve Eyüp süpersiniz.  Wink

Bir gün gelir hayat sona erer ve işte o gün gerçekler su üstünde yüzer!

Günler Gelip Geçicek ve Ben .....
s_tuba
İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHi RACİUN!!!
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 269

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

SAİLORMOON

« Yanıtla #88 : Haziran 18, 2008, 12:58:48 pm »

Yıl2004 okula yeni gelmişiz. Yurttakilerle yeni tanışmışız. Bir arkadaşın Adada işi var diye gittik sabah oraya öğlen de derse gireceğiz..

Neyse biz ilk vakit yolu kaybettik (nasıl becerdik ben de anlamış değlim) Hendek'e nasıl döneceğimizi sorduk adamın birine.. "şuradan sağa şuradan sola" diye tarif ediyor adam eliyle gösterip. Ama hiç bir isim vermiyor işimizi kolaylaştıracak eliyle gösterip duruyor. Biz artık dükkan ismi veriyoruz buradan mı döncez diye.. Adam yine eliyle gösteriyor dilinde isim yok..

Teyzenin birine sorduk. "Şu arabaların geldiği yer var ya oradan gideceksiniz" dedi. Bize 4 yol ağzını gösteriyor. Biz hala nereden gideceğimizi anlamadık tabi sormaya devam ediyoruz. Teyzem bu defa da "İşte kırmızı arabanın olduğu yer var ya oradan kzıım" diyor.. Allah razı olsun gösterdiği yerde bir sürü kırmızı araba var.. Yol öğrenene kadar anamız ağlamıştı ya Smiley

köksal
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 0

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #89 : Temmuz 04, 2008, 01:32:07 am »

sınavdan çıktık bi gün eve geldim evde bagıra çagıra sınavla ilgili hocaya iltifat ediyorum bi baktım adam karşımda oturuyo sanırım iltifatlarımı duymadı  zira  hala  komşuyuz:Smiley
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Problem Mortgage | Loans | Credit Cards | Auto Loans | Credit Cards
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!