hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:14:30 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 4995 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CüRüKdüSleR
Ağlamaktan korkma! Zihindeki ızdırap veren düşünceler gözyaşı ile temizlenir.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 344

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2012

.....................

« Yanıtla #10 : Ağustos 08, 2007, 01:44:55 pm »

ya abi çok çekmişin ama cokta güldürdün valla kusura bakma. Cheesy

makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 08, 2007, 01:46:05 pm »

gider mi...
benimle derse gelmişti Smiley
----------------------------------

Bir kızdan çok hoşlanmıştım vakti zamanında baya bir uğraşmıştım ama kızda tık yok ama bitiyorum desem yeri...

Aradan 1 seneye yakın zaman geçti arkadaşlarımızla oturuyoruz ve o da masada ama benim ona olan ilgim bitmiş zaten sevdiğim insanla da birlikteyim...
Bir telefon geldi acil çarşıya inmem gerekiyor ve arkadaşımdan arabayı istedim...

Neyse tam yollandım gidiyorum kız dedi ki bende seninle çarşıya gelebilir miyim dedi
Tabii ki dedim neden olmasın...
Neyse atladık gidiyoruz ama benim acelem var deli gibi sürüyorum arabayı... Yanımda kız ecel terleri döküyor ve en son dayanamadı ve ulan sen ehliyeti manavdan mı aldın diye bağırmıştı avazı çıktığı kadar Smiley))
Benim hiç ehliyetim olmadı dediğimdeki  yüzünün aldığı şekli görmeliydiniz Smiley))

Kim bilir neler yapıyor şimdi Smiley
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2007, 01:47:57 pm Gönderen: makist » Logged
TouchY
|...CoMPoSeDLy...|
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 334

Fakülte: Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2003
Mezuniyet Yılı: 2007

|...SeNsiTiVe...|

« Yanıtla #12 : Ağustos 08, 2007, 01:58:49 pm »

bundan 1-2 sene evvel
arkadaşım okula gelmek için otostop çekerken bir araba durup bizimkini alıp okula doğru çıkıyor ve başlıyorlar muhabbete...

Adam : Bugün konser var kim çıkıyor saat kaçta bir bilgin var mı ?
Bizim eleman: Hayır yok zaten hergün bir zibidiyi getiriyorlar... Cidden kim geliyor ünlü mü acaba ?    bizimki sahiden merak ediyor Smiley

neyse adam tam bizimkini kampüste indirirken bizimki ona teşekkür ediyor ve adamın lafı oturuyor içine bugün benim konserim var gelirsen seni de beklerim diyor...
SmileySmileySmileySmiley

Ogün SANLISOY konseri Smiley))

harbi tam dumurluk Grin Grin Grin

cok gusel anlatmışsın ve yasadıkların traji komik,gercekten öğrenci olmakta zor :S :S :S

allah hepimize kolaylık versin Roll Eyes

|...Yüreğimin Devrik Hükümdarlığı İsyanın Eşiğindedir...|
elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ağustos 08, 2007, 02:27:38 pm »

Bu olayı aktivite sorumlumus oak bana msnden anlatmıstı ve cok hosuma gitmişti şimdi onun yazdıkalrını aynen kopyala yapıstır yapıorum bide de oak'ın bi anısını paylasmıs olalım  Roll Eyes

oak:  biz mavi durakta oturuyoruz bilirsiniz orada hergun 100lerce ogrenci otostop ceker ve okula bu sekil de cıkar..

neyse gunlerden bi gun gene elemanın biri otostop cekio ama biras mecburiyetten gibi minubusler hep dolu gecio almıo bizi bende belki otobus gelir de ona binerim die duraga cıktım mavi duragı bilenler bilir otobus minubuse gore daha yukarda durur neyse bu elemanda otostop cekio derken bi tane arac durdu tamda benim onumde cocuk hemen aceleyle on kapıya yoneldi tam kapıyı acıcakken oda ne kızın biri de kapıyı acmaya calısıo

cocuk dedi napıon ya sen kız dedi arabaya bincem cocuk dedi arkaya bin ben bincem sen bincem baya kavga ediolar en sonunda cocuk ben otostop cektim one ben binerim dedi soforse saskın bi vasiyette bunları izlerken birden irkildi ve cocuga donerek dedi ki arkdasım musade eder misin bayan benim kız arkdasım
 bunun uzerine dumur olan cocuk hiç bozuntuya vermeden ole desene ya tamam ozman ben arkaya binerim dedi ve arabanın arka koltuguna oturdu sofor de hiç ses etmeden yola devam

onur koptum süpersin Grin Grin + 1
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2007, 02:34:55 pm Gönderen: elit-girl » Logged
makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Ağustos 08, 2007, 02:32:53 pm »

Bu olayı aktivite sorumlumus oak bana msnden anlatmıstı ve cok hosuma gitmişti şimdi onun yazdıkalrını aynen kopyala yapıstır yapıorum bide de oak'ın bi anısını paylasmıs olalım  Roll Eyes

oak:  biz mavi duarkta oturuyoruz bilirsiniz orada hergun 100lerce ogrenci otostop ceker ve okula bu sekil de cıkar..

neyse gunlerden bi gun gene elemanın biri otostop cekio ama biras mecburiyetten gibi minubusler hep dolu gecio almıo bizi bende belki otobus gelir de ona binerim die duraga cıktım mavi duragı bilenler bilir otobus minubuse gore daha yukarda durur neyse bu elamda otostop cekio derken bi tane arac durdu tamda benim onumde cocuk hemen aceleyle on kapıya yoneldi tam kapıyı acıcakken oda ne kızın biri de kapıyı acmaya calısıo

cocuk dedi napıon ya sen kız dedi arabaya bincem cocuk dedi arkaya bin ben bincem sen bincem baya kavga ediolar en sonunda cocuk ben otostop cektim one ben binerim dedi soforse saskın bi vasiyette bunları izlerken birden irkildi ve cocuga donerek dedi ki arkdasım musade eder misin bayan benim kız arkdasım
 bunun uzerine dumur olan cocuk hiç bozuntuya vermeden ole desene ya tamam ozman ben arkaya binerim dedi ve arabanın arka koltuguna oturdu sofor de hiç ses etmeden yola devam

Smiley)))) bir de arabaya yine binmiş öyle mi Smiley)))
eko
EKO
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 267

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2004

gülücük koymaya üşenen insan idare edin

« Yanıtla #15 : Ağustos 08, 2007, 02:33:21 pm »

baba gülmemek için tutıyım dyom kendimi de olmuyo valla ne denirki SmileySmileySmiley

şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz
Alien Life Form
Metalci Değil METAL MÜZİK DİNLEYİCİSİ
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 338

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

O 1 İlham Kaynağı,O 1 İdol,O Sevilen Yaratık,O ALF

« Yanıtla #16 : Ağustos 08, 2007, 02:38:44 pm »

oak:  biz mavi durakta oturuyoruz bilirsiniz orada hergun 100lerce ogrenci otostop ceker ve okula bu sekil de cıkar..

neyse gunlerden bi gun gene elemanın biri otostop cekio ama biras mecburiyetten gibi minubusler hep dolu gecio almıo bizi bende belki otobus gelir de ona binerim die duraga cıktım mavi duragı bilenler bilir otobus minubuse gore daha yukarda durur neyse bu elemanda otostop cekio derken bi tane arac durdu tamda benim onumde cocuk hemen aceleyle on kapıya yoneldi tam kapıyı acıcakken oda ne kızın biri de kapıyı acmaya calısıo

Bu kadar yüzsüzlükte görmedim.ben olsam binmem ama anlaşılan elemanın acelesi var binmiş. Ama cidden koptum ya Cheesy

8  7  6  5  4 ...

bloodflowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Ağustos 08, 2007, 02:39:29 pm »

Adamlar koca binayı  (ki binanın iki girişi vardı oldukça büyük bir bina yani) yan yatmasın diye 2 tane büyük kütükle tutmaya çalışıyorlardı SmileySmileySmileySmiley
Hayatımda ben böyle birşey görmedim...

Yurdum insanı işte...

ymn ederim boşuna okuyoruz.. yanlar da diğer binalardan (varsa) destek alacak şekilde 3-4 hatıl çek tamam işte al sana statikçe de güvenli bi ew görünüşte de :S
hey allam ya. Cheesy
angel faced devil
Harbi GencSau lu

Site puanı: 42

« Yanıtla #18 : Ağustos 08, 2007, 02:39:50 pm »

bunlar ne yaaa....

valla kitap mı yazsak neee anlatsak roman olcak nitelikte valla Cheesy Cheesy

adını da öğrenci hali koyarız tam olur.....

yaşadıklarınız mukemmel arkadaşlar....hepimizin çoooooooooooook anıları var yaaaa...hey gidi

sakarya.........

zorla tutamam..GİDENE YOL YAKIŞIR!!!!
norris
Herşeyden Umudum Kesilir Anadolu Toprağından Umudum Kesilmez.. N.G.
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 445

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

Renk Körü Bukalemun..!

« Yanıtla #19 : Ağustos 08, 2007, 02:41:26 pm »

yuh yaaa.. bukadar olur... o çocuk oak değilse ben bushum Grin Grin

Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh.
Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh.
Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh.
Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh...
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Remortgaging | Loans | Credit Cards | Credit Cards | Stop Foreclosure
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!