hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Eylül 07, 2008, 03:05:24 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Gencsau Ramazan Yardımı | 2008 Yardım 2

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakarya Anılarımdan Seçmeler (2001-2007)  (Okunma Sayısı 3887 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makist
Ziyaretçi
« : Ağustos 08, 2007, 01:19:05 pm »

bu kısımda yaşadığım komik yada dram niteliği taşıyan birkaç birşey zırvalayacağım... Smiley

Sakarya günlüğüm de diyebilirim bir nevi...

Sene 2001 de üniversiteye geldim neyse kaydı falan tamamladık ve okul başladı dediler geldik okula...

2 ay ev aradım ve sonunda sakaryada sağlam kalan birkaç binanın da kapıldığını fark ettiğimde arkadaşımın evine çöreklenmeye karar vermiştim...
Tabi bu arada ev aramaya devam ediyorum.

Arkadaşımla birlikte bir evin önünde durduk ama ev bildiğiniz piza kulesi misali Muazallah evin içinde dengenizi kaybederseniz serbest uçuşa geçebilirsiniz...

Neyse çaresizlik bizi birkaç gün de osla bu evde kalabilir miyiz düşüncesini kabullendirdi ve bulduk ev sahibini konuşacağız...

Adam yamuk duran eve küçük çaplı bir servet istemişti hele yanımdaki arkadaşımın tavrı çok güzeldi adamın her saydığı maddede Ali sakin ol ali aman gözünü seveyim bir taraftan da omzumdan tutuyor...
Sanırsınız sahilden villa kiralıyoruz Smiley))

Arkadaşımın evinde kalırken o binada da gözle görülür bir yamukluk olmasına rağmen nispeten idare ediyordu... Smiley
yalnız tam karşımızdaki bina gerçekten korku filmlik mekan misali ha yan yattı ha yatacak...
Neyse gittik apartmanın yöneticisi ile konuştuk dedik bu ne olacak ?
Dedi yaptıracağız...
iyi dedik bir gün eve geldim gözlerime inanamadım...

Adamlar koca binayı  (ki binanın iki girişi vardı oldukça büyük bir bina yani) yan yatmasın diye 2 tane büyük kütükle tutmaya çalışıyorlardı SmileySmileySmileySmiley
Hayatımda ben böyle birşey görmedim...

Yurdum insanı işte...

Neyse bu arada gecici kaldığım evde sorunlu ısıtma tertibatı arızalı ve 2001 kışı gerçekten çok kötü idi...
Bir gün bir geldim 1 kişi hariç diğer çocuklar evden kaçıp başka yere gitmişler Smiley

Gittim devlet yurduna boş valizimin içine kağıt doldurdum 1-2 de kitap tam idareye geldim ahh dedim kalacak yerim yok 1429 uncu yedeğim ama kalacak yerim yok kış ortasında Smiley

Dediler müdürle konuş gittim odasına dedim böyle iken böyle Smiley
müdür bana 20 gün sonra gel dediğinde sinirimden nerde kalacağım 15 gün bankta mı yatayım demiştim Smiley

Neyse eve geldim hava çok soğuk ev dışarıdan da daha soğuk evin altı inşaat ve ısıtma tertibatı da çalışmıyor Smiley
Ramazan dolayısı ile oruç tutuyoruz banyo yapmaya karar verdim ve girdim banyoya sıcak su ile banyoyu temizledim girdim banyoya sabunlandım falan derken

küt tüp bitti ama nasıl bağırıyorum Smiley
tüpü sağa cevirip 10 sn  sola cevirip 10 sn kazanıp duşumu aldım...

Tam duştan çıktım dişlerimin takırdısından duramıyorum tabi ve o arada babam aradı Smiley 1-2 meşgule verdim falan derken açtım telefonu ama cümle kuramıyorum titremekten Smiley
Babam diyor hayırdır o ne hal ?
Dedim baba dışarıdan geldim ından üşüdüm baya şimdi ısınıyorum Smiley))
Külliyen yalan...

Eve soba kurmaya karar verdik neyse baktık ettik evde baca yok... neyse ev sahibi geldi arıyoruz sadece tuvaletin önünde baca var ve adam bize heryeri kapayın tuvaletin önünde oturun demişti... sonrasında da çok hızlıca kaçmıştı benden Smiley))

Zaten evden çıkarken okula 2 türlü gidebiliyoruz ve sabah hesaplama yapıyoruz hangi yoldan gidersek daha az çamurla karşılaşırız diye Smiley
Evimin önünde dev gibi 3 kaya var onlardan sekerek gidiyoruz kurbağa misali...
bir kez düşmüştüm heryerim çamur olmuştu Smiley

daha neler neler valla sizler şanslısınız Smiley
Kıymetini bilin...

« Son Düzenleme: Eylül 29, 2007, 02:22:46 am Gönderen: M.a.K » Logged
nese_ng
>>..Néşé..<<
Harbi GencSau lu

Site puanı: 33

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2007, 01:24:08 pm »

Eve soba kurmaya karar verdik neyse baktık ettik evde baca yok... neyse ev sahibi geldi arıyoruz sadece tuvaletin önünde baca var ve adam bize heryeri kapayın tuvaletin önünde oturun demişti... sonrasında da çok hızlıca kaçmıştı benden ))

Cheesy Cheesy Cheesy
valla tutamadım kendimi güldüm amaa..kusura bakmaa..
çok hoş anlatmışsın Grin

YoRuM YaPMaDıN Ali Bey Amcaaaa Roll Eyes Grin
elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2007, 01:28:05 pm »

Gittim devlet yurduna boş valizimin içine kağıt doldurdum 1-2 de kitap tam idareye geldim ahh dedim kalacak yerim yok 1429 uncu yedeğim ama kalacak yerim yok kış ortasında

Dediler müdürle konuş gittim odasına dedim böyle iken böyle
müdür bana 20 gün sonra gel dediğinde sinirimden nerde kalacağım 15 gün bankta mı yatayım demiştim

Grin Grin Grin
el@
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 340

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2004

bir sevdadan daha fazla....

« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2007, 01:28:14 pm »

hakikaten trajikomik güler misin ağlar mısın Huh? geçmiş olsun diyelim biz elimizdeki rahatlığın kıymetini bilemiyoruz sen zor bi zamanda gelmişsin o da senin şanssızlığın tekrar geçmiş olsun

paylaşım için teşekkürler Cheesy

makist
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2007, 01:29:18 pm »

bundan 1-2 sene evvel
arkadaşım okula gelmek için otostop çekerken bir araba durup bizimkini alıp okula doğru çıkıyor ve başlıyorlar muhabbete...

Adam : Bugün konser var kim çıkıyor saat kaçta bir bilgin var mı ?
Bizim eleman: Hayır yok zaten hergün bir zibidiyi getiriyorlar... Cidden kim geliyor ünlü mü acaba ?    bizimki sahiden merak ediyor Smiley

neyse adam tam bizimkini kampüste indirirken bizimki ona teşekkür ediyor ve adamın lafı oturuyor içine bugün benim konserim var gelirsen seni de beklerim diyor...
SmileySmileySmileySmiley

Ogün SANLISOY konseri Smiley))
el@
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 340

Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi

bir sevdadan daha fazla....

« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2007, 01:32:08 pm »

bundan 1-2 sene evvel
arkadaşım okula gelmek için otostop çekerken bir araba durup bizimkini alıp okula doğru çıkıyor ve başlıyorlar muhabbete...

Bizim eleman: Hayır yok zaten hergün bir zibidiyi getiriyorlar... Cidden kim geliyor ünlü mü acaba ?    bizimki sahiden merak ediyor Smiley

neyse adam tam bizimkini kampüste indirirken bizimki ona teşekkür ediyor ve adamın lafı oturuyor içine bugün benim konserim var gelirsen seni de beklerim diyor...
SmileySmileySmileySmiley
baltayı taşa vurmuş vurmuş ki ne vurmuş yaw Cheesy Cheesy Cheesy

nese_ng
>>..Néşé..<<
Harbi GencSau lu

Site puanı: 33

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2007, 01:33:20 pm »

bundan 1-2 sene evvel

SmileySmileySmileySmiley

rezilliiiikkkk Cheesy Cheesy

gitmiş mi bari sizin eleman konsere Roll Eyes Grin özel davet aldı yaa Cheesy

YoRuM YaPMaDıN Ali Bey Amcaaaa Roll Eyes Grin
Anksiyete
Lafzatullah Önünde Nun Gibi Olmak...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 242

Fakülte: Mühendislik Fakültesi

O gün Şeb-i Aruz'um olacak.

« Yanıtla #7 : Ağustos 08, 2007, 01:33:30 pm »

Eve soba kurmaya karar verdik neyse baktık ettik evde baca yok... neyse ev sahibi geldi arıyoruz sadece tuvaletin önünde baca var ve adam bize heryeri kapayın tuvaletin önünde oturun demişti... sonrasında da çok hızlıca kaçmıştı benden:)
 Buraya kadar gayet ciddiyetle okudum ama burayı okuyunca koptum Cheesy Hele o kurbağa misalini görünce oturduğum sandalyeden düştüm cidden çok kötü şeyler yaşamışsın. Çokta hoş anlatmışsın +1

... .. .

Hayatı Bazen Gözlerde Yaşamak Güzeldir

Gencsau Blogum Tıklayın
elit-girl
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ağustos 08, 2007, 01:36:55 pm »

bundan 1-2 sene evvel

SmileySmileySmileySmiley

zuhuahaha yasık adama yahu daha tanımıyomuş bile  Cheesy eleman acaba gitti mi Cheesy bence gidememiştir Cheesy hangi yüzle gidecek ki Grin Grin
Anksiyete
Lafzatullah Önünde Nun Gibi Olmak...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 242

Fakülte: Mühendislik Fakültesi

O gün Şeb-i Aruz'um olacak.

« Yanıtla #9 : Ağustos 08, 2007, 01:40:33 pm »

Wayy anam wayyy. Cidden kötü dumur olmuş. Ben o arkadaşının yerinde olsam o konsere gitmezdim. Gidersem de konser sonrasında Ogün abinin yanına gidip özür dilerdim.

... .. .

Hayatı Bazen Gözlerde Yaşamak Güzeldir

Gencsau Blogum Tıklayın
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!