Tmm bazı esnafların bazı ters tarafları olabilir ama hangi şehirde bütün esnafların %100 ü düzgün ki.. 
Bu durumda da şehrime laf ettirmem.. Her zman söylerim beğenmeyen gidebilir.. 
Bugüne kdar beğenmeyip gidenin arkasından da 1 tane bile Sakarya'lı ağlamadı ağlamazda..
Senin iş şu fenerbahçeli bir öküzün Colin kazım'a "are you player" diye çıkışmasına benzemiş, taraftar ama sanki fenerbahçe yönetimi gibi çıkışmış. Ha ha ha!

çok gülmüştüm Galatasaraylıyım Allah'a şükür.
Bir kere beğenmeyen gidebilir diye bir mantık olsa bu kadar polis bu kadar doktor bu kadar öğretmen bu kadar öğrenci... sevdiği memlekete gider Sakarya ise bomboş senle ve seninle aynı görüşe sahip insanlarla dolardı bol bol konuşur, dertleşirdiniz ve ağlamazdınız eminim.

Bende burada bir öğrenciyim ve görevimi yapıyorum. Doğrudur yanlış bir anlatım oldu bir gemide 10 kişiden 1 bile iyi olsa o gemiyi batırmak doğru değildir ama burada mukayese yaparsak ki öyle demek istemiştim; işler bana göre içler acısı.
herkez kendi bildiğini, düşüncelerini ve yorumlarını söylemede başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığınca özgürdür, kimseyi rencide etmek,
özürleriyle alay etmek 
bana yakışmaz ve öyle de yapmadım.

Off ya çok uzadı, final haftası yaptığıma bak. Normalde yazmazdım es geçerdim ama kusura bakma arkadaşım bu aralar canım sıkkın, sesime ses deyse çığlık oluyor. Seninle kişisel bir problemim yoq, seni tam da tanımıyorum sadece eklediğin yorum..
(Sakaryalılar siz burda alışmışsınız, size normal geliyor ne desem boş işte:D)