hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Kasım 22, 2008, 08:51:07 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözlük&lenste Dürüst Sakaryalı Bir Yer Var Mı?  (Okunma Sayısı 595 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoNCaRLoS
...DoNCaRLoS...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 257

Fakülte: Teknik Eğitim Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: Devam

DoNCaRLoS

« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2008, 10:39:35 pm »

bizde bu ticaret anlayışından bahsediyoz işte..  Grin Kötü işte Sakarya kötü, kabul edin 10 kişiden 9u beğenmiyorsa var bişi işte burda  Wink

Tmm bazı esnafların bazı ters tarafları olabilir ama hangi şehirde bütün esnafların %100 ü düzgün ki..  tih.

Bu durumda da şehrime laf ettirmem.. Her zman söylerim beğenmeyen gidebilir..  Angry

Bugüne kdar beğenmeyip gidenin arkasından da 1 tane bile Sakarya'lı ağlamadı ağlamazda..Wink

..Kötü İnsanları Tanıma Senesi..
hik
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 12

Giriş Yılı: 2004

« Yanıtla #11 : Mayıs 04, 2008, 02:29:41 am »

Tmm bazı esnafların bazı ters tarafları olabilir ama hangi şehirde bütün esnafların %100 ü düzgün ki..  tih.

Bu durumda da şehrime laf ettirmem.. Her zman söylerim beğenmeyen gidebilir..  Angry

Bugüne kdar beğenmeyip gidenin arkasından da 1 tane bile Sakarya'lı ağlamadı ağlamazda..Wink

Senin iş şu fenerbahçeli bir öküzün Colin kazım'a "are you player" diye çıkışmasına benzemiş, taraftar ama sanki fenerbahçe yönetimi gibi çıkışmış. Ha ha ha!  Grin Grin çok gülmüştüm Galatasaraylıyım Allah'a şükür.
Bir kere beğenmeyen gidebilir diye bir mantık olsa bu kadar polis bu kadar doktor bu kadar öğretmen bu kadar öğrenci... sevdiği memlekete gider Sakarya ise bomboş senle ve seninle aynı görüşe sahip insanlarla dolardı bol bol konuşur, dertleşirdiniz ve ağlamazdınız eminim.  Wink
Bende burada bir öğrenciyim ve görevimi yapıyorum. Doğrudur yanlış bir anlatım oldu bir gemide 10 kişiden 1 bile iyi olsa o gemiyi batırmak doğru değildir ama burada mukayese yaparsak ki öyle demek istemiştim; işler bana göre içler acısı.
herkez kendi bildiğini, düşüncelerini ve yorumlarını söylemede başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığınca özgürdür, kimseyi rencide etmek, özürleriyle alay etmek  Cheesy bana yakışmaz ve öyle de yapmadım. Roll Eyes

Off ya çok uzadı, final haftası yaptığıma bak. Normalde yazmazdım es geçerdim ama kusura bakma arkadaşım bu aralar canım sıkkın, sesime ses deyse çığlık oluyor. Seninle kişisel bir problemim yoq, seni tam da tanımıyorum sadece eklediğin yorum..

(Sakaryalılar siz burda alışmışsınız, size normal geliyor ne desem boş işte:D)
DoNCaRLoS
...DoNCaRLoS...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 257

Giriş Yılı: 2005

DoNCaRLoS

« Yanıtla #12 : Mayıs 04, 2008, 02:35:25 am »

Senin iş şu fenerbahçeli bir öküzün Colin kazım'a "are you player" diye çıkışmasına benzemiş, taraftar ama sanki fenerbahçe yönetimi gibi çıkışmış. Ha ha ha!  Grin Grin çok gülmüştüm Galatasaraylıyım Allah'a şükür.
Bir kere beğenmeyen gidebilir diye bir mantık olsa bu kadar polis bu kadar doktor bu kadar öğretmen bu kadar öğrenci... sevdiği memlekete gider Sakarya ise bomboş senle ve seninle aynı görüşe sahip insanlarla dolardı bol bol konuşur, dertleşirdiniz ve ağlamazdınız eminim.  Wink
Bende burada bir öğrenciyim ve görevimi yapıyorum. Doğrudur yanlış bir anlatım oldu bir gemide 10 kişiden 1 bile iyi olsa o gemiyi batırmak doğru değildir ama burada mukayese yaparsak ki öyle demek istemiştim; işler bana göre içler acısı.
herkez kendi bildiğini, düşüncelerini ve yorumlarını söylemede başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığınca özgürdür, kimseyi rencide etmek, özürleriyle alay etmek  Cheesy bana yakışmaz ve öyle de yapmadım. Roll Eyes

Off ya çok uzadı, final haftası yaptığıma bak. Normalde yazmazdım es geçerdim ama kusura bakma arkadaşım bu aralar canım sıkkın, sesime ses deyse çığlık oluyor. Seninle kişisel bir problemim yoq, seni tam da tanımıyorum sadece eklediğin yorum..

(Sakaryalılar siz burda alışmışsınız, size normal geliyor ne desem boş işte:D)

Halil ben Tef'ten Gafur.. Wink

Hacı sende k.bakma o sırada ben de yazmışım direk.. Bir Sakarya'lı olarak şehrim hakkında kötü bir şey söylenmesine dayanamıorum.. Biraz hassasım bu konuda nabim..

Neyse son nokta isteyen istediği yerden alışweriş yapar, isteyen yapmaz.. İsteyen kalır, isteyen kalmaz.. İsteyen yazar, isteyen yazmaz.. uzar gider işte.. Hadi ii geceler..Finallerin de başarılar..Wink

Bende BJK'liyim..  Cool

..Kötü İnsanları Tanıma Senesi..
hik
Tanrı Misafiri
*

Site puanı: 12

Giriş Yılı: 2004

« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2008, 02:40:09 am »

Sana da finallerinde başarılar
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 11:18:06 pm Gönderen: hik » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Ringtones | Art.com | Hen Night | Credit Card Consolidation
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!