hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 02, 2008, 11:27:20 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: GencSau Magazin | Kasım

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 29   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Dolmuş ücretleri 1 YTL sizce de çok değil mi?  (Okunma Sayısı 4476 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oskijenn
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Kasım 22, 2006, 10:43:29 pm »

abi kizcaksiniz ama minubusculerde cok fazla kazanamiyo bea onlari da dusunmek lazim normal bence anca kurtariyo iste..Smiley)
ExORCsT666
EXORCST666
Harbi GencSau lu

Site puanı: -14

BiR BiLSeN iÇiMDeKiLeRi.....

« Yanıtla #11 : Kasım 23, 2006, 03:58:01 pm »

abi kizcaksiniz ama minubusculerde cok fazla kazanamiyo bea onlari da dusunmek lazim normal bence anca kurtariyo iste..Smiley)

kızdım......

HİÇ KİMSE CENNETİN KIYMETİNİ, CEHENNEMDEN GELEN GİBİ BİLEMEZ..

saykousta
jRfL
Katılan Üye

Site puanı: -4

« Yanıtla #12 : Kasım 23, 2006, 04:27:59 pm »

bak arkadasım ben sana bişe diym bena ntepten geliom ve dolmuscular ogrenciden sadece 600 bin para alıo sivile 750 alıolar anlatabildmmi ben sna şimdi ikincisi adamlar ordada zor durumdalar cok kazanmıolar ama ne yapsınlar kendileri zor durumda diede kusra bakma ama boazlarında oole ogrencinin parasının lüp die yutmuolar ben kac defa antepte param olmadıında sorun olmaz abisi ogrencisin sen deipde dolmusa buyur eden soforle karsılastım bilionmu sen.soole bakalım sakaryada bunu yapacak bi sofor varmı.daha kampuse giderken ogrencileri alan sivil arabalara kızıolarmıs nie alıonuz biz para kaybettirionuz die.ha bide daha acıklayıcı olsun die sunuda soolim ben mavi duraktan hep 750 bine kampuse gelirken adamın biri gecen gün dondu bana yokh kardesim -orada 1 YİTELE dedi bende olurmu abi ya dedim adama bana istemiosana in baskasına bin alla alla dedi.ibu işin cok yada az kazanmayla alakası yokh belki bi raz asırı olacak ama daha cok insaniyetle alakası var.

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine

sen yanmazsan
ben yanmazsam
biz yanmazsak
nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
ExORCsT666
EXORCST666
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #13 : Kasım 23, 2006, 04:31:40 pm »

bak arkadasım ben sana bişe diym bena ntepten geliom ve dolmuscular ogrenciden sadece 600 bin para alıo sivile 750 alıolar anlatabildmmi ben sna şimdi ikincisi adamlar ordada zor durumdalar cok kazanmıolar ama ne yapsınlar kendileri zor durumda diede kusra bakma ama boazlarında oole ogrencinin parasının lüp die yutmuolar ben kac defa antepte param olmadıında sorun olmaz abisi ogrencisin sen deipde dolmusa buyur eden soforle karsılastım bilionmu sen.soole bakalım sakaryada bunu yapacak bi sofor varmı.daha kampuse giderken ogrencileri alan sivil arabalara kızıolarmıs nie alıonuz biz para kaybettirionuz die.ha bide daha acıklayıcı olsun die sunuda soolim ben mavi duraktan hep 750 bine kampuse gelirken adamın biri gecen gün dondu bana yokh kardesim -orada 1 YİTELE dedi bende olurmu abi ya dedim adama bana istemiosana in baskasına bin alla alla dedi.ibu işin cok yada az kazanmayla alakası yokh belki bi raz asırı olacak ama daha cok insaniyetle alakası var.

benimde 1 de iken araba 50 ykr mi idi ne ise 5 ykr cımadı die arabaya almayacakti.

saykousta
jRfL
Katılan Üye

« Yanıtla #14 : Kasım 23, 2006, 04:39:43 pm »

walla bişeler yapmak lazıma artık oole kampus kaferteryada abidik gubidik standlar acılacagına bi imza standı acılsa bu dolmus ücretleriyle ilgili hiç fena olmazx yada belediye otobüslerinin sefer sayılarının arttırılmasıyla ilgili

sen yanmazsan
ben yanmazsam
biz yanmazsak
ExORCsT666
EXORCST666
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #15 : Kasım 23, 2006, 04:41:39 pm »

ya artıcak ta beledienin elinden bişi gelmio. herkes kendi mevkisinin arabası acsin die ugrasıor.

saykousta
jRfL
Katılan Üye

« Yanıtla #16 : Kasım 23, 2006, 04:42:59 pm »

aga valla bi iki aylıgına belediyeyi 500 yherine 650 falan yapsalar bence sana soolim o ufak paralardan oole bi akr gelirki aklın hayalin durur bence bu konuya ogrenciler olarak el atmamız gerek

sen yanmazsan
ben yanmazsam
biz yanmazsak
ultrAslan_ist
B.cekmece_li_cocuq
GencSau Demirbaşı

Site puanı: -65

« Yanıtla #17 : Kasım 23, 2006, 04:47:40 pm »

bence normal  gecen sene 750 idi ve sadece 250 arrttı normal bence

Galatasaray li olunmaz GS li dogulur............ ..
burak1903
The LasT EmperİoR
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 119

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2010

bjk rulezzz!!!!......

« Yanıtla #18 : Kasım 23, 2006, 04:49:39 pm »

çoooook pahalııııı.... Sad Sad Sad

ExORCsT666
EXORCST666
Harbi GencSau lu

« Yanıtla #19 : Kasım 23, 2006, 04:50:30 pm »

aga valla bi iki aylıgına belediyeyi 500 yherine 650 falan yapsalar bence sana soolim o ufak paralardan oole bi akr gelirki aklın hayalin durur bence bu konuya ogrenciler olarak el atmamız gerek

emin ol o fiyat oldugu zaman  otobusun usterisin yarısı gider....

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 29   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Loans | Mortgages | Sexy Cop Costume | 0 Credit Cards | McQueen is top rider of all time
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!