abi kizcaksiniz ama minubusculerde cok fazla kazanamiyo bea onlari da dusunmek lazim normal bence anca kurtariyo iste..

)
bak arkadasım ben sana bişe diym bena ntepten geliom ve dolmuscular ogrenciden sadece 600 bin para alıo sivile 750 alıolar anlatabildmmi ben sna şimdi ikincisi adamlar ordada zor durumdalar cok kazanmıolar ama ne yapsınlar kendileri zor durumda diede kusra bakma ama boazlarında oole ogrencinin parasının lüp die yutmuolar ben kac defa antepte param olmadıında sorun olmaz abisi ogrencisin sen deipde dolmusa buyur eden soforle karsılastım bilionmu sen.soole bakalım sakaryada bunu yapacak bi sofor varmı.daha kampuse giderken ogrencileri alan sivil arabalara kızıolarmıs nie alıonuz biz para kaybettirionuz die.ha bide daha acıklayıcı olsun die sunuda soolim ben mavi duraktan hep 750 bine kampuse gelirken adamın biri gecen gün dondu bana yokh kardesim -orada 1 YİTELE dedi bende olurmu abi ya dedim adama bana istemiosana in baskasına bin alla alla dedi.ibu işin cok yada az kazanmayla alakası yokh belki bi raz asırı olacak ama daha cok insaniyetle alakası var.