ay yıldız
Takılan Üye

Site puanı: 3
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Mezuniyet Yılı: 2004
Gül sunan bir elde daima bir miktar kokusu kalır
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2008, 02:51:48 pm » |
|
özellikle neendir bilmem ikinci öğretimler çarka gitmeden okula uğramazlar üniversitemiz nedense oraya akar fıkır fıkır her yanı dolu kimi kimine laf atar...filan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saü_pınarr
Takılan Üye

Site puanı: 1
Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 26, 2008, 02:55:41 pm » |
|
yaww yeniyim ben yorumları okuyunca çok mrk ettim şu caddeyi:dD:D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRmAgEdOr
--->> by eRtaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 106
Fakülte: Başka Üniversite
geL aRtık vakit geLdi canıma yetti.. özLedim çoook
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 26, 2008, 03:04:30 pm » |
|
Çark caddesi Sakaryanın podyumudur oraya adapazarının koylerınden kızlar/erkekler en güzel elbiselerini giyer ve kendilerine eş ararlar çok voltanın sebeblerınden biridir bu....Şu tatanga olayınada yorum yapmadan gecmıyım o tatangalar o çiçekleri kolluyor farkında deyılmısın? bende sakaryalı olarak kendımden bılıyom cok severız çıcekleri...
anam anam anam biR şekeR mahaLLeLi oLArak süpeR biR cewap .. abooowwww iLyasım yani böyLede söyLenmez ki yaa hatıRlıyorum evden bidonLa geLiyoRdun bitinCe şeRefiye den doLduruyorduk suLamak için.. ama miLLet yanLış anLıyor bizi bee..
|
|
|
|
|
|
kokunu özLedim.. sana sımsıkı saRıLmayı özLedim.. biteR mi bu özLem? dön aRtık..
ne oLur dön...
|
|
|
ay yıldız
Takılan Üye

Site puanı: 3
Fakülte: Fen Edebiyat Fakültesi
Giriş Yılı: 2000
Gül sunan bir elde daima bir miktar kokusu kalır
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 26, 2008, 03:24:29 pm » |
|
pınarcım en bilinen yeri sakaryanın zaten bir bu caddesi var o kadar gezersinki bıkarsın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sibel_cancer
$!&€L
Katılan Üye

Site puanı: 15
Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2008
Ne kızdırdı bilmek isterdim beni ki lanet edeyim!
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 26, 2008, 03:26:40 pm » |
|
hele o erkeklerin dükkanların önünde dikilip kızlara bakmaları yok mu... sinir ederler insanı....
|
|
|
|
|
|
Siz bilgeler,yüksek ve derin bilgili Sizler ki derin düşünür ve bilir misiniz Nasıl,nerede ve ne zaman, Çiftleştiğini her şeyin Niçin sevişildiğini,öpüşüldüğünü? Siz ulu bilgeler,yüzüme söyleyin! Kafa patlatın bakalım,bana ne olduğuna Nerede,nasıl ve ne zaman, Niçin başıma geldiğine bunların
|
|
|
kylie54
Takılan Üye

Site puanı: 2
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2008, 01:51:41 am » |
|
Her geçişimde tanıdıklarla karşılaşmaktan öğk dediğim, tuvalet kağıdı almak için bile içinden geçtiğim, herçeşit insanı görüp ne olup ne olmamam gerektiğini öğrendiğim, çocukken bisikletle gezdiğim, saklambaç oynadığım, ilkokul 4 e giderken araba altında kalmaktan son anda kurtulduğum, enkaz içindeki halini bildiğim, şu anki halini gördükçe Ay'a Türk bayrağı dikmişcesine mutluluk duyduğum, her köşesinde ayrı anılar biriktirdiğim, lise üniformasıyla, elimde voleybol topuyla, gitarımla, pijamalı, kusursuz giyimli, karlı havada, iğrenç nemli sıcakta, mutsuz, umutsuz,koşarak, paten kayarak, migros poşetlerinin ağırlığından çatlayan ellerimle, 9 yaşımda, 19 yaşımda, her ruh hali içerisindeyken geçtiğim, bunları yazarkende sırtımı ona döndüğüm, bi okadarda enteresan cadde...
|
|
|
|
|
|
Seni sevmek senin gibi yürek ister Bu kalpler birtek sende titrer Bir Allah olsun bir de sen ol FENER 
|
|
|
arjinson
Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu" By>>> iLyAs...
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 50
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2008, 01:54:31 am » |
|
anam anam anam biR şekeR mahaLLeLi oLArak süpeR biR cewap .. abooowwww iLyasım yani böyLede söyLenmez ki yaa hatıRlıyorum evden bidonLa geLiyoRdun bitinCe şeRefiye den doLduruyorduk suLamak için.. ama miLLet yanLış anLıyor bizi bee..
Ahh ahh ne günlerdi o günler...
|
|
|
|
|
|
Açılır ellerin Beni düşündüğün an Dokunur gözlerin bana Ağladığın an Ateşlere düşer bedenim Aşktır aldatan Aldatıpta ayıran Gökten yere vurduran
|
|
|
lale
*Leyla isteyen mecnun olmalı*
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 107
HaYaT eLi SoPaLı BiR ÖğReTmEn
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 27, 2008, 02:03:05 am » |
|
Sakarya'nın bir çark caddesi var heralde meşhur... Kayıt için gittiğimizde her yeri çarka göre tarif etmişlerdi  ilk sene çark caddesinde bir evde kalmıştım herkes "çarkın kıymetini bil diyordu" kıymet bilinecek kadar güzel bir yer değil yaf...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kylie54
Takılan Üye

Site puanı: 2
Mezuniyet Yılı: 2011
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 27, 2008, 02:06:10 am » |
|
Deme öyle ya vallahi eski hallerini bir bilsennn şuan gerçekten altın çağı 
|
|
|
|
|
|
Seni sevmek senin gibi yürek ister Bu kalpler birtek sende titrer Bir Allah olsun bir de sen ol FENER 
|
|
|
cellcuk
Selçuk
Bakınan Üye

Site puanı: 0
Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2012
GALATASARAY
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 28, 2008, 01:17:00 pm » |
|
Sampiyon olunca 40 gün 40 gece bekliyoruz sizi Cark caddesinde bekliyruz sizi Cark caddesinde:))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|