ya adapazarını sevmiyorum diyenler neden boyle birşey soyluyor anlamıyorum...istanbuldan geldik alısamadık diyolar e ben de istanbuldan geliyorum nasıl alıstım?*?mekanlar guzel degilmiş sanki istanbulda oba da sorte de takılıyosunuz da adadaki mekanları begenmiyorsunuz.... kucuk olması benim için ayrı bi guzel carsıda oturuyorum zaten her işi yapmak için saatleriimi harcamıyorum istanbuldaki gibi dakikalarım gidiyor sadece...tek sorun hayatın biraz erken bitmesi erken dedigim de 11 ama cogu insan kendi sehrinde 11 de ailesinin yanındadır.laf olsun torba dolsun misali begenmiyorlarmıs sakaryayı...
gercekten çok haklısınn herkess ailesinden uzaktaa yasamak istioo üniye gidince onu yapcam bunu yapcam dioo ama sakaryaya gelipp hayallerii suyaa düşüooo bu yüzdenn sakaryayı begenmiolarrr bende sakaryalıyım vee dogal olarakk ailemleee kalıyorumm iyiki baska bi şehree gitmemişimm bence eglenmek isteyenee eglencee çokk bazenn arkilerle evdee oturmakk bilee çok güzell küçük bi yer dosluklar çokk ki bu en güzell şeyy bunu büyük bi yerde bulabilir miydiniz