hit tracker
Sakarya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu
Aralık 04, 2008, 08:16:14 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: <<-- Best Of Gencsaü 2008 Production Presents -->>

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Duyurular Yonetim Kadrosu Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Adapazarından Memnun Olmayanlara  (Okunma Sayısı 3785 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aRmAgEdOr
--->> by eRtaN
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 106

Fakülte: Başka Üniversite
Giriş Yılı: 2008
Mezuniyet Yılı: 2010

geL aRtık vakit geLdi canıma yetti.. özLedim çoook

« Yanıtla #110 : Temmuz 14, 2008, 09:33:32 am »

seRdaR_ tek keLime sana + 1 diyorum

kokunu özLedim..
sana sımsıkı saRıLmayı özLedim..
biteR mi bu özLem?
dön aRtık..

ne oLur dön...
Rabia Yayla
sizlere Umutluluklar
Müzik Moderatörü

Site puanı: 89

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2009

« Yanıtla #111 : Temmuz 19, 2008, 12:03:23 pm »

Adapazarını sevmeyen arkadaşlar için söylüyorum tekrar o yok bu yok şu şöyleymiş bu böyleymiş burda her şey vardı 8 sene öncesine kadar ama 45 saniye de yok oldu o psikolojiyi siz bilebiliyo musunuz ? 45 saniyede gezdiğin sokaklar yok oturduğun cafeler yemek yediğin yerler hepsini geç gece eve beraber gidip hadi yarın görüşürüz diye ayrıldığın arkadaşların kardeşim dediğin insanlar yok. Şu an kafadan kırık insanların yada sizin öküz diye tabir ettiğiniz insanların göçük altından 4-5 gün sonra çıkıp annesinin babasının kardeşlerinin öldüğünü duyduktan sonra böyle olduklarını biliyo musunuz ?

Burda yüzlerce anne öldü. Siz annelerinizin koynunda uyurken biz beton bloklara, demir yığınlarına sarılıp uyuduk.

Şimdi anası olan konuşsun Wink

babasın sadoo kardeşimm daha ne denilebilr ki

COMMANDOS
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 160

Fakülte: Diğer
Giriş Yılı: 2007
Mezuniyet Yılı: 2004

« Yanıtla #112 : Temmuz 19, 2008, 12:28:16 pm »

çok sevmeyen varsa toplar bavulunu gider memeleketinde okur
haklısınn kardeşimmm ne diyelimm....ama bunuu ne kadarda sölesen yaşamayan bilemess....
bende yaşamayanlara söylüyorum
pisnakev konuşmuş bee..

Valla yalan söyleyeyim Sakarya'yı ilk görüşte sevdim beee. Dedim burası benim köyüm olsun ve o günden sonra da benim köyümdür. Sakarya'ya arabayla gittim tabii giderken burukluk vardı İstanbul'a dönerken de bir sevinç.. Şimdi de tam tersi. Sakarya'yı sevdim lan ben. UnS orada, Morgue orada, Frostic orada, Xaeirs orada. Off ulan offf. Harbi Sakarya işte yaaav.

Smiley tih. Wink Cheesy Grin Angry Sad Shocked Cool Huh? Roll Eyes Tongue Embarrassed Lips Sealed Undecided Kiss :'(  pörtlek  Evil sarıl Afro alkış hınk hmm selam sevgi pıtırcıkları polis Deli tih. Şirin kız Şirin hıh dişlek sopa
alixa
woodbender
Bakınan Üye
**

Site puanı: 3

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2014

« Yanıtla #113 : Eylül 18, 2008, 01:21:55 am »

walla senin dediğin yönden bakarsak evet haklısın bu insanlar çok şey yaşadı benim de burda yalovada istanbulda akrabalarım var birsürü kısmen bende o acıyı yaşadım ama örneğin benim sakaryayı çok sevmememin nedeni bana denk gelen ev sahiplerinin yada konuştuğum sakaryalıların hep fırsatçılık yapması oldu zaten ev az olduğundan ahır gibi eve 300 ytl kira verdiğimi biliyorum. Siz bu acıları yaşadınız bizde oturup televizyonun karşısına geçip çekirdek çitlemedik bizde üzüldük büyüklerimiz buraya gelip elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı tabi biz küçüktük yani bu türkiye sizin acınızı paylaşmadığını söylemezsiniz tamam sizin kadar derinden yaşamadık depremi ama onun izleri ve korkusu bizdede mevcut azda olsa..!!

MorciverT
CumhurBaşkanı
Takılan Üye

Site puanı: 2

Fakülte: Hendek MYO

PazarLAMA

« Yanıtla #114 : Eylül 18, 2008, 02:07:48 am »

walla senin dediğin yönden bakarsak evet haklısın bu insanlar çok şey yaşadı benim de burda yalovada istanbulda akrabalarım var birsürü kısmen bende o acıyı yaşadım ama örneğin benim sakaryayı çok sevmememin nedeni bana denk gelen ev sahiplerinin yada konuştuğum sakaryalıların hep fırsatçılık yapması oldu zaten ev az olduğundan ahır gibi eve 300 ytl kira verdiğimi biliyorum. Siz bu acıları yaşadınız bizde oturup televizyonun karşısına geçip çekirdek çitlemedik bizde üzüldük büyüklerimiz buraya gelip elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı tabi biz küçüktük yani bu türkiye sizin acınızı paylaşmadığını söylemezsiniz tamam sizin kadar derinden yaşamadık depremi ama onun izleri ve korkusu bizdede mevcut azda olsa..!!

Türkiyenin her il - ilçesinde bu böyledir sadece sakaryada değil mecbur olduğunuz bilindiği için fiyatlar ykselir buna ticaret deniyor ayrıca nasıl bi konudur bu kimse okuduğu çalıştığı oturduğu vs vs yeri sevmek zorunda değil üniversteliler okurken beğenmiyorlar sakaryayı kocaeliyi Smiley okul bitince buralardan iş bulmasınlar ozmaan istanbulun bile iş sahası bukadar geniş değil sakaryayı bilmem de kocaeli iş konusunda mükemmel bi şehir beğenmiyorsunuz ama istanbuldan akın akın iş için insan geliyor bende göçe karşıyım burda okuyan burda kalıyor nasıl beğenmiyorlarsa

(ιмzα αтмαуı вιℓмєм,ραямαк вαѕѕαм؟!)
serkan_rap
Artık Kimlik bilgisinde'Okumuyorum'yazan Üye :(
GencSau Demirbaşı

Site puanı: 453

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2006
Mezuniyet Yılı: 2006

Sen yakın ben uzak ve sen yakınlarımda ben ırak.

« Yanıtla #115 : Eylül 18, 2008, 02:54:42 am »

Sakarya kral yer kral.

^^^^ Muhabbet Fedaisi ^^^^
alixa
woodbender
Bakınan Üye
**

Site puanı: 3

Fakülte: Mühendislik Fakültesi
Giriş Yılı: 2005
Mezuniyet Yılı: 2014

« Yanıtla #116 : Eylül 18, 2008, 03:03:27 am »

eee zaten üniversite çevren sayesinde iş buluyorsun genelde ve kendi adıma konuşuyorum mühendislik öğrencisiyim sakarya kocaeli bizim mesleğimizin başşehri gibi bişi yani tabiki burdan iş bulacağız öle o zaman burda iş bulmasınlar die sallayıp atamıyoruz burda sanayi varsa bizim memleketimizdede başka şeyler var türkiye bütün sakaryada bunun parçası ya sev ya terket mantığı işlemez burda

Kobalas61
Takılan Üye

Site puanı: 1

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Mezuniyet Yılı: 2011

Bir Gün Mutlaka

« Yanıtla #117 : Ekim 02, 2008, 12:09:44 am »

Bir Münübüscünün Yada Marketin Suratını Asıp Karsısındaki İnsanın Soru Sormasına Ters Ters Cevap Vermesinde
500kuruşluk Bir Fazlalık İçin Hakaret Etmeye Çalışmasında
Depremin Falan Etkisi Yoktur!!!
Şu Ana Kadar Allaha Şükür Birşey Gelmedi Başımıza Ama Her Gittiğimiz Yerde Böyle Şeylerle Karsılaştıkca Ve Hepsinde Cevabını Eksik Etmedikçe Her An Belayla Burun Burunayız Demektir

Daha İlk Kayıt Günümde Metro Servisçisi Cocugun Birine Köpeğe Bağırır Gibi Bağırıyor Bavulunu Koyacak Yer Bulamadıgı İçin
Bi Besmele Cektim İçimden Sonra Dedim İstanbuldan Kaçıyoruz Ama Beterine Gidiyoruz Galiba
Aynende Öyle Cıktı
Önüne Gelen Öğrenciyi Dürtmeye Çalışıo

2Seceneğin Var Ya Kendini Dürttürmeyeceksin Ama Karsılıgında Olacakları Göze Alıcaksın
Yada Dürt Gitsin Diip Susacaksın
Şimdilik 1.Secenekteyiz Ve Mutlaka Öylede Gidecektir
Peki Kimimiz Kimsemizin Olmadıgı Bir Şehirde Otobüs Şöförlerinden Başka Bizi Adam Yerine kim Koyacak.. Merak Ediyorum

__Trabzon'un__Gururu__Gurbetçi__Gençler__

___Haramilerin_Salt anatını_Yıkacağız___
kedi_fareyi_7
Harbi GencSau lu

Site puanı: 24

Fakülte: Okumuyorum
Giriş Yılı: 2006

« Yanıtla #118 : Ekim 02, 2008, 12:13:54 am »

babasın sadoo kardeşimm daha ne denilebilr ki
evet kardeş haklısın o günleri burdakiler yaşamadı biz yaşadık biz bilirizzzzzzzzzzz bir daha sakaryamıza laf etmeyin arklar okee

''Deliyiz Meliyiz AmA Yürekliyiz Nede Olsa SaKaRYaLıYıZ''
Alpinto
Bakınan Üye
**

Site puanı: 1

Fakülte: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Giriş Yılı: 2004
Mezuniyet Yılı: 2008

« Yanıtla #119 : Ekim 02, 2008, 12:16:27 am »

Ezdirmeyin kendinizi öğrencisiniz ama sadece hocalarınıza karşı.. dışarda da ezik takılıyor cogu gencimiz.. gözlemlerim böyle

Ben Denizci Oğluyum, Ben Maviler Yetimiyim, Ben Denizden Bir Parçayım ; O yüzden Gözyaşlarım Tuzludur Benim...
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Car Finance | Cricket Events and News | MAC Spoof | MySpace Layouts | Credit Card
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!